Kayınvalide ile sonunda kavga patladı babamın evindeyim

Keşke hiç eşinize bize gelme falan dedirmeseymişsiniz, zamana bıraksaymışsınız. Bunun birsürü yolu varken en zorunu seçmiş uyuyan devi uyandırmışınız.
Ego savaşı ordan başlamış kayınvalidenizin.
Böyle bir insanın bundan sonra duracağını sanmam.
Evi terketmenize gelince, çok yanlış.
Tlf kapatsaydınız, numarasını engelleseydiniz .
Bide annenize aratmışsınız, yazık kadına yahu birsürü laf duymuştur.
Yüze çıkarmamak lazım, bundan sonra laf söz bitmez

Sen kv ile sorun yaşadın da eşini niye terkettin onu anlamadım? Kvne gereken cevabı oğlu da vermiş belli ki sorunlu bir kadın

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna dua etmiyormuş büyükler.Gerçekten iyi insanlarla karşılaşmak çok önemli malesef size kötüsü denk gelmiş.Kötü ve çirkef insanlarla baş edilebileceğini düşünmüyorum açıkçası.Bizim sülalede de çok ordan biliyorum.Böyle tiplerle karışılaştığında en güzeli ölü taklidi yapmak adam yerine koymamak yav he he diyip geçiştirmek.Bence evinize döneceksiniz öyle hissesiyorum -ki dönmelisiniz de-.Şöyle yapsanız her gün kendinize bi meşgale bulun evde durmayın ya gezmeye gidin en olmadı avm lerde filan dolaşın yani.Siz evdeyseniz eğer çalışmıyorsanız kursa falan gidin spora gidin.Kısacası evde yokuz biz çok meşgulüz taktiği uygulayın böylece belki biraz ayağını çeker.Ha eğer hala geliyorsa da kapıyı açmayın ciddiyim ya uyuyoduk filan diye dalga geçersiniz.Yatak odanızın da kapısını kilitleyin çalmadan girmeyiniz diye uyarı tabelası falan asın.Hani böyle alttan alttan dalga geçin bence ya valla çünkü böyle tiplerle ciddi bi tartışmaya girmek insanı çok yıpratır bir de bundan anlamazlar.Sizi kötü ederler üstüne.
Lütfen kendinizi ve eşiniz üzmeyin kendini bilmez hadsiz insanlar için.

Esinize geri dönün lütfen onda bir hata göremedim.
Kv olan sinirinizi esinizden cikarmayin
Hatta inadina ne kadar tinlamayip da esinizle mutlu oldugunuzu gösterin ona

Derdi neymis totoyu tavanlara vurmus ya hak sayıyolar elin kızına karışmaya...

Evi niye terkettin ki esin arkanda gibi duruyor .s eşine biraz saygısızlık gibi olmuş her zora geldiğinde baba evine gitmeni onermem açıkçası evliliğine zarar.

Eşine haksızlık etme. Kv ye de ederinden fazla değer verme

Demek ki oğullarını paylaşamıyo
Ama oğlullarına da zarar veriyo böyle

kv için yuvanı yıkma ekmeğine yağ sürme onun, hatta dönünce de ki senin ekmeğine yağ sürmicem, aranıza da mesafe koyarsın olur biter eşin arkandaymış çünkü

ah... bu kv ler yüzünden ne yuvalar yıkılıyor..
Allahım sabır versin.
en büyük hata annesinin günahını eşinize ödettirmeniz. umarım bir an önce eşinize tavrınızı değiştirirsiniz. gerçekten sizin yanınızda ve destekçiniz ise üzmeyin...

mrb arkadaşım bence evi terketmen bile çok normal senin ne halde olduğunu anlaması için eşinin bu iyi bir taktik yalnız yalama yapma . bende 3 yıllık evliyim şuan 1 yaşında bir bebeğim var bebeğim olmadan önce bende kv kızardım çünkü evinde ne eskisi varsa siz para vermeyin bunu kullanın modunda valizimize bizden gizli eşya sokuştururdu. ve bende çalışıyorum yeni gelin evi eskilerle dolu neyse bebeğim oldu bu sefer herşey patlak verdi bende herşeyleri atmıştım içime çünkü. bebek konusunda annesin sonuçta evham yapıyors

Eşinin hiçbir suçu yok ki. Ne diye başkası yüzünden adamı terkediyorsun. Kv yi engelle telefonundan. Eşin sana destek olmuş, daha doğrusu objektif davranmış. Sende ona destek ol, annesinin size gelmesi ya da seni telefonla araması bir yuvanın dağılmasından daha mı önemliymiş? Önemli değilse, annesiyle görüşmek istemediğini söylersin olur biter.

yapıyorsun. ben bebeğe daha iyi bakarım sen kötü bakıyorsun daha neler neler çok zor

benimde eşim bana hep hak verdi annesine bağırdı çağırdı ama kadın oğlunu görünce çok anlayışlı yalnız kalınca domuz gibi inat ben inadından usandım. eşinede iyi yapmışsın tepkisini net bi şeilde göstersin sen üzülmek için boşanmak için mutsuz olmak için bu yola çıkmadın bende öyle. ezmelerine izin vermeyince kötü oluyoruz varsın olsun

eşinin bi suçu yok hem bak annesinide uyarmış. bence dön evine kv boşver bir süre sonra unutur.

Eşimin tek suçu annesiyle konuşmam için bana 4-5 kez ısrar etmesi.Bu beni çok bunalttı eşimin başka hiçbir suçu yok arada kaldı sadece bitanem.

Bu olaylardan sonra eşinde dersini almıştır. Annesiyle hakaret işitmek için mi konuşman konusunda ısrar etmiş?

yani bana göre evini terketmen hatalı olmuş.Sonuçta eşin senin yanında size destek neden gittiniz ne alaka ??sizin yanınızda olmayıp annesine destek verseydi tamam derdim fakat bu şekilde en ufak birşeyde evden giderseniz aranız daha çok açılır daha çok yeni evlisiniz yapamyın bunu birbirinize!! Kv ile resmiyetinizi korursunuz olur biter zamanla herşey rayına oturur merak etmeyin .Birde şiddet yoksa eşiniz ile aranızda kv ve annenizi ne olursa olsun karşı karşıya getirmeyin neticede siz yarın barışırsınız fakat anneniz ile kv birbirlerine kırıcı olduklarından dolayı pek biraraya gelmeyip huzursuzlukta yaratabililirler ilerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…