Eşimle hiçbir problemim yok gerçekten çok seviyorum eşimi 5 yıl bekledik birbirimizi.diğer konunuzu da okumuştum.
3 aylık evlilikte siz evliliğinizi yaşayamamışsınız bu sorunlardan.
eşinizle geçmişinizi yazmış mıydınız hatırlamıyorum gerçi.
evden gitmeseydiniz daha iyi olurmuş aslında.
ama madem evden çıktınız, dönmek için isteklerinizi net bir şekilde belirtin.
yani mühendis kafasıyla şöyle düşünüyorum:
Ayda bir kez ailen gelebilir, onda da yatılı maz 2 gün kalabilir.
annen bana mesaj atamaz arayamaz, bir şey diyecekse sana desin.
kp yalnız gelip bize kalamaz. (hatta bence ikisi de yalnız gelmesin)
sen yokken misafir kabul edemem.
...
Benim oğlum var, böyle söylense darılırım diyenler için, benim de oğlum var. Gelinim beni istemiyorsa söylesin gitmem yani, onların arasını mı açacağım. ben evliliğimi eşimle yaşıyorum zaten, onlar da karı-koca yaşasınlar.
Ama gerçekten yaşayamadık evliliğimizi huzur vermedi kv biz ilk başta kv evimize gelmeyin demedik de
Ben kp tarafından 100 kişiye yakın misafir ağırladım gerek şehir içi gerek şehir dıışından yatılı kp evine kaynana hasta diye giremediği için herkese kapıyı ben açtım.Biraz dinlenmek için müsade istedim bir hafta dinlenmek.Eşim sadece anne biraz daha seyrek gelin sadece bu ara misafirimiz çok oldu yorulduk demiş ayda bir kalsanız daha iyi olur.Olay bu ama gelin de kv anlatın ama bu saatten sonra ayda bir değil hiç istemiyorum demekki beni kullanıyormuş çünkü yaparken teşekkür kimse etmedi.Biraz mola isteyince kıyamet koptu insaf ben 25 yaşında tek başıma ailemden kmlerce uzakta bi insanım kimse beni düşünmüyor.Eşime kv ile bir daha görüşmek istemediğimi net bi şekilde söyledim.Kabul etti.Annesini biliyor aslında çünkü kv bütün aile bireyleri ile kavgalı hiç arkadaşı yok.Ben bile 4 komşu edinmiştim geldi hepsiyle kavga çıkardı insanların yüzüne bakamıyorum evlendiğimden beri ağlıyorum.