• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile sonunda kavga patladı babamın evindeyim

Kayınvalidenle muhattap olmayıp eşine sıkı sıkı sarıl bence.

Kesınlıkle katılıyorum. malesef boyle kv ler var ornek benım kı :):):) gulerek soyluyorum cunkı ben olay astım cok sukur. senı seven ve haklıysan senın yanında olan bır kocan varsa tabıkı evıne don ve hayatınıza bakın 1.5 yıldır hıc gorusmuyorum kvlerle cok ta mutluyuz artık.ne bayram ne seyran bu tıp hastalıklı kv ıle bayramda bıle gorusulmez. hakkınızda hayırlısı.

Kızlar mrb daha önce defalarca her aşamada sizden fikir aldım.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.biçok arkadaş bana önerilerde bulundu.3 aylık gelinim kv 10 kez kp 3 kez evime geldi kaldı 2şer günden hesap edin 26 gün evliliğimin ilk haftasından başladılar.Sonunda eşimle annesine söylemeye karar verdik ve eşim annesine gittiğinde anne yeni evliyiz bu ara çok da misafirimiz geldi bize biraz müsade et dedi.Bunun haricinde tabi kv nin dan diye yatak odamıza girmeleri kuaförde eşimle korunmadığımızı söylemesi komşularıma saldırması gibi etkenleri kısa geçiyorum ve kendisi temizlik hastası diye kimseyi evine sokmuyor.Bundan sonra kv ablası beni aradı ve kadir kıymet bilmediğimi söyledi eşime anlattım üzüldüğümü söyledim.Sabahına kv kıyameti kopardı beni nasıl evinize istemezsiniz birsürü kaavga kıyamet sonunda tamam ben unuttum demiştim herşeyi tatlıya bağlayalım.Konuyu da kapatıp barışmıştık ben eşime sadece barıştık dedim hiçbişey anlatmadım ana kızız ya güya arkamdan eşimi arayıp beni kötüledi sanki hala problem var da ben yalan söylüyormuşum gibi.Eşim yanımdayken telefon açtım evet dargın değiliz.problem yok dedi eşimde duydu.Eşim bunu kv yüzüne vurunca bu sefer eşime bi problemimiz yok deyip beni telefonla taciz edip mesaj atmaya başladı.Ben cevap vermeyip konu benim için kapandı dedikçe aradı rahat vermedi.Telefonumun çalmasından artık sinir mideme vurmaya başladı.40 cevapsız arama vardı telimde sonunda dayanamadım kendi annemi aradım anlattım durumu.Annecim de aman kızım sakin ol ben kv yi ararım tatlıya bağlarım gerek yok tatsızlığa dedi kv yi aradı.Dünürüm lütfen biraz daha sakin olalım bizim huzursuzluğumuz çocuklarımıza yansır gibi konuşmalar yapmış annem ve anneme de saldırmış hakaret etmiş telefonu kapatmış.Annemde üzüldü.Bunun üzerine kv saçma sapan mesaj attı bende artık dayanamadım ve cevap verdim böyle sürdü mesajlaşmalar terbiyesizleştikçe terbiyesizleşti.Sonunda eşime dedim annene dayanamıyorum ben gidiyorum diye.Babamın evindeyim eşim çok üzüldü annesine gitmiş eşime bir daha mesaj atıp rahatsız edersen veya ararsan beni bir daha göremezsin demiş eşim evimize dönelim diyor ne yapacağımı bilemiyorum akşama gelecek konuşacağız.Kv ile mesajlaşmaları da paylaşacağım son kez önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ya bir yuva yıkılacak ya da yola devam edeceğiz.

Esin arkanda olduğu icin evi terk etmen hata olmuş aslında esinle güzelce konus her şeyi göster zaten seni tutuyor zaten belli ki esin seni cok seviyor bende yuvanı yıkma herkesde çıkıyor bu seyler Can'ım yuvanın yıkılmasına izin verme. Hakkı'nızda hayırlısı

Eşinde hiç bir sorun görmedin. Evden gitmen hata olmuş. Hem seni savunan arkanda duran bir eşin var ne diye mesajlara karşılık veriyorsun? Kv kendini batırmış oğlunun gözünde zaten azcık sabretseydin. Neyse artık. Akşam eşin geldiğinde uzatmadan evine git.
bakıyorum mesajlara ne zaman cevap vermye başlamışım biliyormusunuz aynen yazayım mesajı:
KV:Annene anlattın da iyi mi oldu sanki baban duydu.
Annen ufacık aklıyla bana akıl vermesin.Bana ders vermeye
çalışmasını ilkokul okumasına veriyorum.Annen lafını bilsin
benim allahtan başka kimseden korkum yok.

BEN:Benim bir ayıbım yok kp duymasında da bir sakınca görmüyorumç
Olayı siz büyüttünüz.Annem sizinle olayı tatlıya bağlamak için gayet sakin görüştü ki annemin tabiatı zaten böyledir.
Sürekli arayıp mesaj atıp beni taciz etmekten vazgeçin.Yüzyüze bakacak birşey bırakın.Olayları da kendiniz yanlış anlayıp çarpıtıyorsunuz.Benim annem lise mezunudur ama üni bitirmiş olgunluğa sahiptir.Sizden de aynı olgunluğu beklerdim.
Allahtan korkunuz olsaydı evladınızın evine vesvese dedikodu yerine huzur verirdiniz.Etrafınızda insan kalmadıysa dönüp bir kendinize bakın acaba hata bende mi diye.Bir süre beni rahatsız etmeyin rica ederim.Büyüğümsünüz bu kadar tatsızlık yeter.

Bundan sonra durdu mu tabi ki durmadı.
Ben seni bugün aslında özür dilemek için aramıştım hastaneye gidelim diyecektim.Belki evine davet ederdin etmezsin ama...İyi oldu karakterini öğrendim.Etrafımdaki insanlar bana yeter sizin gibi cahilce konuşmuyor.Annen sadece dikiş kursuna gitmiş teyzen söyledi.(Annemle sidik yarıştırdığını da bu mesaj ile farkettim.)Annen ortalığı karıştırdı çok bilmiş herşeyi altüst edecek.

BEN:Hala bozgunculuk peşindesiniz ayıp pesss...2 gün önce zaten barışmıştık özür de dilemiştiniz.Sonra durduk yere tekrar tartışma çıkardınız.Kocamı bana karşı doldurmaya çalıştınız.Sizden yeni evli çift olarak ufak bir ricada bulunmuştuk büyüttünüz de büyüttünüz.Annemde orta yol bulmak için sizi aradı ona da demediğinizi bırakmamışsınız.Olgunluktan ne kadar yoksunmuşsunuz.Tebrik ederim oğlunuzun yuvasını yıktınız 3 ayda bu bir rekor heralde.Evinizi de oğlunuzu da size bırakıyorum şimdi istediğiniz kadar gidip kalabilirsiniz.En başında beni istemediğinizi söyleseydiniz keşke günahıma girmeseydiniz.Bu kadar entrikaya gerek yoktu.

Bundan sonra ben evden çıktım zaten 5 km kadar yürüdüm.Sonrada sarhoş gibi baba evine kadar gelebildim.

Ayyyy yolarım ben o kaynanayı. :KK11:Laflara bak. :KK4:Annen için neler diyorrrr?!! Ağızına sağlık. Çok güzel cevap vermişsin.:KK76: Ama kv normal değil. Buna karar verdim.

Eşimin tek suçu annesiyle konuşmam için bana 4-5 kez ısrar etmesi.Bu beni çok bunalttı eşimin başka hiçbir suçu yok arada kaldı sadece bitanem. :KK43:

Her şey güzel olsun, biz büyük bir aileyiz hepimiz iyi olalım halleri anladım.
Benim de eşimle öyle bir dönemim olmuştu.

Ama sevginin güzelliğin zorla olmadığını kabul etti şimdi hiç ağzından çıkmaz.
Ara, sor bilmem ne diye umrunda değil.

Sizin de bu döneminiz gelecek.
Kv ile ne yaşarsan yaşa evini böyle terketmen seni tripli, sorunlu bir bayan yapar.
Eşinin hiç suçu yok çünkü gerçekten.

Tekrarını yapmamalısın.

Eşimle hiçbir problemim yok gerçekten çok seviyorum eşimi 5 yıl bekledik birbirimizi.
Ama gerçekten yaşayamadık evliliğimizi huzur vermedi kv biz ilk başta kv evimize gelmeyin demedik de
Ben kp tarafından 100 kişiye yakın misafir ağırladım gerek şehir içi gerek şehir dıışından yatılı kp evine kaynana hasta diye giremediği için herkese kapıyı ben açtım.Biraz dinlenmek için müsade istedim bir hafta dinlenmek.Eşim sadece anne biraz daha seyrek gelin sadece bu ara misafirimiz çok oldu yorulduk demiş ayda bir kalsanız daha iyi olur.Olay bu ama gelin de kv anlatın ama bu saatten sonra ayda bir değil hiç istemiyorum demekki beni kullanıyormuş çünkü yaparken teşekkür kimse etmedi.Biraz mola isteyince kıyamet koptu insaf ben 25 yaşında tek başıma ailemden kmlerce uzakta bi insanım kimse beni düşünmüyor.Eşime kv ile bir daha görüşmek istemediğimi net bi şekilde söyledim.Kabul etti.Annesini biliyor aslında çünkü kv bütün aile bireyleri ile kavgalı hiç arkadaşı yok.Ben bile 4 komşu edinmiştim geldi hepsiyle kavga çıkardı insanların yüzüne bakamıyorum evlendiğimden beri ağlıyorum.
Bende senin gibi km lerce uzakta idim kiymet bilmediler kopek gibi saldirdilar bende canlarina okudum haklarindan geldim kaynana gorumcenin. Ilk zamanlar cok huzursuz ettiler ama ben daha huzursuz ettim simdi sut dokmus kedi gibiler ama konusmuyrm . Ne geliyor kaliyor iki de bir ne isi var sapiklar yeni evlisin . Nefret ediyorum boylelerinden 3 sene gecti affetmiyorum . Hic isim olmaz esimde bazen akillandilar diyor umurumda degil akillanmasalar ne yazar dedim benim ilk senemde tonlarca stres sıkıntı yasattilar . Haklirini kaybettiler. Torununu bile benden korkarak seviyor Allah her kötüye benim gibi dislisini versin. Dişli derken evlendikten sonra oldu birden içimden güçlü uyanik bi kisilik cikti. :) biraz makaraya alarak anlattim ama Allah yardimcin olsun baba evine gitmekle iyi etmissin degerin daha cok ortaya çıkar. Esin daha iyi görür digerlerinin cirkefligini. Senin kaynanada benim kaynana gibi yarim akilli kendini hemen desifre etmis gizli is becermeye akli yetmemiş

Ayyyy yolarım ben o kaynanayı. :KK11:Laflara bak. :KK4:Annen için neler diyorrrr?!! Ağızına sağlık. Çok güzel cevap vermişsin.:KK76: Ama kv normal değil. Buna karar verdim.
Ben kendime söylediği laflara gerçekten katlandım cevap vermedim.vermeye de niyetim yoktu.Ama annem hakkındaki kelimeleri üslupsuzluğu gerçekten köpek olsa kudurur derler ya yanımda olsa boğardım.Anneme babama söylenen söze dayanamıyorum.Çünkü ailem beni çok zorlukla büyüttü.Kayınvalidem ne bohça alışverişi ne birşeye geldi anneciğim çalışan kadın işten çıktı geldi kendi bohça alışverişimizi kendimiz yaptık.Bana gelecek bohçayı bile benim ailem hazırladı.Eşimin ailesi ev yerleşirken tül perde almamaya karar verdi.Düğüne 10 gün kaldı.Ben o kadar bunaldım ki ek iş yaptım örgü ördüm sattım.1500 lira tül perde parasını çıkardım evin gözlerim bozuldu 10 günde 0,50 derece her gelin düğüne uzanıp hazırlanırken ben elimde tığ para kazanmaya çalışıyorum bir yandan dershanede öğretmenlik yapıyorum.Parçalandım anlatamam.

Diğer konularını okudum bu kadar direndin, eşinde yanındayken eşini bırakman ona haksızlık olmuş. Yuva maddi-manevi çok uğraşlarla kuruluyor, evinin içinde mutluysa eşinin yanında dik dur o sana sahip çıkıyor sende ona sahip çık. Numaranı değiştir katı tavrını koy. Sana ulaşıp huzurunu bozmalarına izin verme.

Kızlar mrb daha önce defalarca her aşamada sizden fikir aldım.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.biçok arkadaş bana önerilerde bulundu.3 aylık gelinim kv 10 kez kp 3 kez evime geldi kaldı 2şer günden hesap edin 26 gün evliliğimin ilk haftasından başladılar.Sonunda eşimle annesine söylemeye karar verdik ve eşim annesine gittiğinde anne yeni evliyiz bu ara çok da misafirimiz geldi bize biraz müsade et dedi.Bunun haricinde tabi kv nin dan diye yatak odamıza girmeleri kuaförde eşimle korunmadığımızı söylemesi komşularıma saldırması gibi etkenleri kısa geçiyorum ve kendisi temizlik hastası diye kimseyi evine sokmuyor.Bundan sonra kv ablası beni aradı ve kadir kıymet bilmediğimi söyledi eşime anlattım üzüldüğümü söyledim.Sabahına kv kıyameti kopardı beni nasıl evinize istemezsiniz birsürü kaavga kıyamet sonunda tamam ben unuttum demiştim herşeyi tatlıya bağlayalım.Konuyu da kapatıp barışmıştık ben eşime sadece barıştık dedim hiçbişey anlatmadım ana kızız ya güya arkamdan eşimi arayıp beni kötüledi sanki hala problem var da ben yalan söylüyormuşum gibi.Eşim yanımdayken telefon açtım evet dargın değiliz.problem yok dedi eşimde duydu.Eşim bunu kv yüzüne vurunca bu sefer eşime bi problemimiz yok deyip beni telefonla taciz edip mesaj atmaya başladı.Ben cevap vermeyip konu benim için kapandı dedikçe aradı rahat vermedi.Telefonumun çalmasından artık sinir mideme vurmaya başladı.40 cevapsız arama vardı telimde sonunda dayanamadım kendi annemi aradım anlattım durumu.Annecim de aman kızım sakin ol ben kv yi ararım tatlıya bağlarım gerek yok tatsızlığa dedi kv yi aradı.Dünürüm lütfen biraz daha sakin olalım bizim huzursuzluğumuz çocuklarımıza yansır gibi konuşmalar yapmış annem ve anneme de saldırmış hakaret etmiş telefonu kapatmış.Annemde üzüldü.Bunun üzerine kv saçma sapan mesaj attı bende artık dayanamadım ve cevap verdim böyle sürdü mesajlaşmalar terbiyesizleştikçe terbiyesizleşti.Sonunda eşime dedim annene dayanamıyorum ben gidiyorum diye.Babamın evindeyim eşim çok üzüldü annesine gitmiş eşime bir daha mesaj atıp rahatsız edersen veya ararsan beni bir daha göremezsin demiş eşim evimize dönelim diyor ne yapacağımı bilemiyorum akşama gelecek konuşacağız.Kv ile mesajlaşmaları da paylaşacağım son kez önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ya bir yuva yıkılacak ya da yola devam edeceğiz.
Eşin yanında görünüyor. bu çizgisini koruyabilirse sen de onun yanında ol. Bu konunun netlik kazanması için biraz zamana ihtiyacınız var. Renklerin belli olması için yani..
Sen evine dön tabi şu aşamada ama kvalidenin terbiyesizliklerini tolere etme. Şimdi edersen sonu gelmez. Madem bir çark gibi bu sizin için eşin de bu duruma alışmış olur.

Tebrik ederim oğlunuzun yuvasını yıktınız 3 ayda bu bir rekor heralde.Evinizi de oğlunuzu da size bırakıyorum şimdi istediğiniz kadar gidip kalabilirsiniz.En başında beni istemediğinizi söyleseydiniz keşke günahıma girmeseydiniz.Bu kadar entrikaya gerek yoktu.

Çok çirkef bir kadın seni bile çileden çıkarmış
Ama şu alıntıladığım yere iyi bak, eviniz niye diyosun senle eşinin evi orası onun değil. Bi de onu çok önemsediğini bu kadar belli etme, evliliğinizin merkezi gibi.

Benim de tavsiyem asla yuvanı yıkma. Yuva kolay kurulmuyor ki şunu da unutma kayınvalideler veya cevredeki kötü insanlar bi yere kadar hayatınızdalar bu hayatı ömrünün sonuna kadar paylaşacağın tek kişi olacak o da eşin. Bazen eşlere yüklenmek de hata oluyor çünkü insan anne ve babasını secemiyor ve istediği zaman da hayatından çıkaramıyor yanı onunda yapabileceği birsey yok. Tepkini koy , eskisi gibi olmayacagını göster. Yuvan için güçlü ol ve yeniden başla..

Bunu evliligimin ilk aylarinda bende yaptim, cok buyuk hata oldugunu sonradan ogrendim..evi niye terk ettiniz,bence bu durumu uzatmayin..yani evden firar etme durumunu..heleki esinizde sizin yaninizdaysa

Ben kendime söylediği laflara gerçekten katlandım cevap vermedim.vermeye de niyetim yoktu.Ama annem hakkındaki kelimeleri üslupsuzluğu gerçekten köpek olsa kudurur derler ya yanımda olsa boğardım.Anneme babama söylenen söze dayanamıyorum.Çünkü ailem beni çok zorlukla büyüttü.Kayınvalidem ne bohça alışverişi ne birşeye geldi anneciğim çalışan kadın işten çıktı geldi kendi bohça alışverişimizi kendimiz yaptık.Bana gelecek bohçayı bile benim ailem hazırladı.Eşimin ailesi ev yerleşirken tül perde almamaya karar verdi.Düğüne 10 gün kaldı.Ben o kadar bunaldım ki ek iş yaptım örgü ördüm sattım.1500 lira tül perde parasını çıkardım evin gözlerim bozuldu 10 günde 0,50 derece her gelin düğüne uzanıp hazırlanırken ben elimde tığ para kazanmaya çalışıyorum bir yandan dershanede öğretmenlik yapıyorum.Parçalandım anlatamam.
İşte işi baştan yokuşa sürmüş
Amacı huzursuzluk çıkarmak
Bakmış derdiniz para pul değil onla bir olmuyosunuz bu sefer de evlensin de evinden çıkmayayım modunda
Sanki oğlunu huzursuz etmeye değecek mi bu ego savaşı

İşte işi baştan yokuşa sürmüş
Amacı huzursuzluk çıkarmak
Bakmış derdiniz para pul değil onla bir olmuyosunuz bu sefer de evlensin de evinden çıkmayayım modunda
Sanki oğlunu huzursuz etmeye değecek mi bu ego savaşı
Anlamadım ki benimle ne savaşı veriyor gerçi bazen karşımda normal bir insan varmış zannederek düşünüyorum.Kv eşimin erkek kardeşi yazlığa kız arkadaşını getirmişti.Hazırlandık plaja gittik geldik kızla kavga patlattı tuvalet terlikleriyle odaya girdin pissin diye ilk kavga ettiler sonra kızla barıştı ayrı şehirdeydi kız kv telefonla konuşa konuşa naptı bilmiyorum kız çocuktan ayrıldı.Bana yaptıklarını yaptı muhtemelen.

kayınvalide ile mesajlaşman doğru olmamış ne kdr yazsa da keşke cvp vermeseydn hele evi terk etme ne canım yaa.. allahtan eşin yanında. başkası olsa kıyameti koparırdı benim ne suçum var vs diye

Kv attığı mesajları ben olsam gösterirdim eşime ve evide terk etme annesi dahi olsa aranıza kimseyi sokmayın bence onu önemseme eşiniz zaten sizin yanınızda

"Cahil anan" lafından sonra her türlü mesafe koyabilir, hatta canınız isterse görüşmeyi bile kesebilirsiniz.

Ama bu kadar yeni ve eşinizle de iyiyken kötü olmaya gerek yok görüşmeyi keserek.
Çok çok çok mesafe, 15te bir onlarda yapılan görüşme yeterli bence.

O da istediği kadar ötsün.
Eşiniz bir şey derse "Anneme hakaret etmeden önce düşünecekti, nerde senin adalet duygun?" dersiniz.

Back