Eşinde hiç bir sorun görmedin. Evden gitmen hata olmuş. Hem seni savunan arkanda duran bir eşin var ne diye mesajlara karşılık veriyorsun? Kv kendini batırmış oğlunun gözünde zaten azcık sabretseydin. Neyse artık. Akşam eşin geldiğinde uzatmadan evine git.
bakıyorum mesajlara ne zaman cevap vermye başlamışım biliyormusunuz aynen yazayım mesajı:
KV:Annene anlattın da iyi mi oldu sanki baban duydu.
Annen ufacık aklıyla bana akıl vermesin.Bana ders vermeye
çalışmasını ilkokul okumasına veriyorum.Annen lafını bilsin
benim allahtan başka kimseden korkum yok.
BEN:Benim bir ayıbım yok kp duymasında da bir sakınca görmüyorumç
Olayı siz büyüttünüz.Annem sizinle olayı tatlıya bağlamak için gayet sakin görüştü ki annemin tabiatı zaten böyledir.
Sürekli arayıp mesaj atıp beni taciz etmekten vazgeçin.Yüzyüze bakacak birşey bırakın.Olayları da kendiniz yanlış anlayıp çarpıtıyorsunuz.Benim annem lise mezunudur ama üni bitirmiş olgunluğa sahiptir.Sizden de aynı olgunluğu beklerdim.
Allahtan korkunuz olsaydı evladınızın evine vesvese dedikodu yerine huzur verirdiniz.Etrafınızda insan kalmadıysa dönüp bir kendinize bakın acaba hata bende mi diye.Bir süre beni rahatsız etmeyin rica ederim.Büyüğümsünüz bu kadar tatsızlık yeter.
Bundan sonra durdu mu tabi ki durmadı.
Ben seni bugün aslında özür dilemek için aramıştım hastaneye gidelim diyecektim.Belki evine davet ederdin etmezsin ama...İyi oldu karakterini öğrendim.Etrafımdaki insanlar bana yeter sizin gibi cahilce konuşmuyor.Annen sadece dikiş kursuna gitmiş teyzen söyledi.(Annemle sidik yarıştırdığını da bu mesaj ile farkettim.)Annen ortalığı karıştırdı çok bilmiş herşeyi altüst edecek.
BEN:Hala bozgunculuk peşindesiniz ayıp pesss...2 gün önce zaten barışmıştık özür de dilemiştiniz.Sonra durduk yere tekrar tartışma çıkardınız.Kocamı bana karşı doldurmaya çalıştınız.Sizden yeni evli çift olarak ufak bir ricada bulunmuştuk büyüttünüz de büyüttünüz.Annemde orta yol bulmak için sizi aradı ona da demediğinizi bırakmamışsınız.Olgunluktan ne kadar yoksunmuşsunuz.Tebrik ederim oğlunuzun yuvasını yıktınız 3 ayda bu bir rekor heralde.Evinizi de oğlunuzu da size bırakıyorum şimdi istediğiniz kadar gidip kalabilirsiniz.En başında beni istemediğinizi söyleseydiniz keşke günahıma girmeseydiniz.Bu kadar entrikaya gerek yoktu.
Bundan sonra ben evden çıktım zaten 5 km kadar yürüdüm.Sonrada sarhoş gibi baba evine kadar gelebildim.