• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile sonunda kavga patladı babamın evindeyim

konu sahıbı henuz daha acemı bence
daha dur bısmıllah ne olduda evı terk ettı anlamadım
nedne kayınvalıde ıle ıs bırlıgı yapıp esınden bısılerı saklamıs sonrada mesajla dalasmıslar anlamadım
azıcık sabır
Kv ile işbirliği yok yanlış anladınız sanırım ilk bu tartışma olduğunda telefonda kv ile barıştık konuştuk herşeyi tamam anne daha da üzme kendini bu konu kapandı dedim.Eşime de sadece annenle konuyu hallettik dedim.Ayrıntılarla boğmak istemedim.Çalışıyor çünkü yorgun insan.Ama kv eşimi işteyken aramış karınla konuştum ama bana ağıza alınmıcak laflar söyledi filan dedi bütün konuştuklarımızı değiştirmiş kendi kafasından başka bir hikaye kurmuş beni eşime kötülemiş ama bana gelince aramızda birşey yok tamam herşey halloldu diyordu.Eşime telefon konuşmasını dinletince inandı.

Kayivalidemle o kadar kötü zamanlarimiz oldu ki anlatsam 3 gün okursunuz fakat eşim benimle iyi olduğu icin bana sahip çıktığı için Evimi terketmeyi hiçbir zaman düşünmedim. Annesi yüzünden onu neden bırakayim ki? Sonuçta arkamdaydi ve beni hiç uzmedi. Şimdi kv ile az görüşür mesafeli oluruz o kadar. Bence evinizi terketmeniz çok yanlış. Annesi ile mesafe koyar mümkün oldukça görüşmezsiniz olur biter.

Bence de acemi
Ev senin evin, kayınvalide için terk edilmez. Sanırım o da şu an farkında
Bişey saklamamış eşinden, telefona bile cevap vermemiş ama kayınvalide ısrarcı olunca sonunda muhatap olmuşlar. Benim kayınvalidem mesaj yazmayı bilmiyo ne güzel, onun ki mesajla vermiş veriştirmiş.
Susmayan bi insan kp bile bazen kaçar gider bıkınca çenesinden evine bir hafta uğramaz memleketine gider annesine bende aynı hesap oldum şimdi.

Neriman
Eşin güzel tepki vermiş annesine, anlayana bu kadarı yeter
Ama senin kayınvalide anlamaz gibi, anlamaz da seni telefonla taciz ederse sakın cevap verme
Eşini ara de ki böyle böyle, ben açmıyorum ama annen de durmuyo. Sen ara derdini öğren.
Evinde uzat bacaklarını tv ni aç, o kadar önemseme yani. Yemeğini yap akşam eşinle yiyin gitsin

bunlar oğullarını kendı malları sanıyolar ya sınır oluyorum boylelerıne
boyle bı kadın ıcın yuvanı yıkmaya degmez bence hıc sınırlerını bozmadan evıne dön eger herhangı bır arama msj durumu olursada cevap bıle verme aksam esıne goster bak boyle boyle oldu dıye o gereklıkonusmaları yapsın yokmussun gıbı davran hıc ses etme bı sure sonra bıkar zaten
en guzel cevap görmezden gelmektır.

Susmayan bi insan kp bile bazen kaçar gider bıkınca çenesinden evine bir hafta uğramaz memleketine gider annesine bende aynı hesap oldum şimdi.
Kayınpeder aynı evde diye sürekli duymak zorunda kalıyordur
Senin evin ayrı, kapat kapını otur
Eşin de böyle destekçin madem olayı çözün, üstünü örtmeyin
Bak hala ben işin anahtar kısmındayım, sizin anahtar kayınvalidede kalmasın artık.
Akşam eşin gelecek ya konuşmaya, anahtarı al de alsın. Ne alaka yani siz yokken bile giriyomuş evinize

Bi de önceden arayıp anne anahtarı alıcam vs demesin he
Anahtarı çoğaltırsa filan, bi tanesi almış olman bi işe yaramaz
Çok mu yazdım kafamda bilmem ama korktum ben senin kayınvalidenden, bi seyrek gel dediniz diye annene kadar saydırdı

canııım yuvanı yıkmana değmez. evine geri dön bence. eşin de arkandaymış zaten baksana sen niye yuvanı yıkasın ki o pis fitne kadının da istediği bu belli ki... ki ben de senin haklı olduğunu düşünüyorum.. eşin de konuşsun sen bundan sonra görüşme kv ile. bırak boşver eşinle yuvanızda mutlu mesut yaşayın gidin..

Bi de önceden arayıp anne anahtarı alıcam vs demesin he
Anahtarı çoğaltırsa filan, bi tanesi almış olman bi işe yaramaz
Çok mu yazdım kafamda bilmem ama korktum ben senin kayınvalidenden, bi seyrek gel dediniz diye annene kadar saydırdı
Ben anahtarı tatilden döndüğümüzde aldırmıştım zaten 1 ay oldu.Kilidi de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü bigün evde yalnızken biri gelip kapımı kurcaladı.Kim o deyince kaçtı gitti.Kv den şüpheleniyorum.Anneciğimde korktu evde kapıyı kilitlemeden oturma kızım bu kadın psikolojik rahatsız evde yalnızken gelir başına bişey vurur korkuyorum diyor.

Eşimle görücü usulü evlenmiş olsak gerçekten durmazdım ama 5 yıl evlenmeden önce beraberdik.birlikte büyüdük yanı eşimi çok seviyorum.Bu kadınla görüşmeden nereye kadar gider bilmiyorum ama bi yandan da üzülüyorum eşimin ailesine kızgınım çünkü annelerinin bu durumunu evlenmeden önce herkes bizden sakladı.Evlendikten sonra öğrendim.3 ay birsürü şey yaşadım aileme anlatamadım artık patladım anlattım annem şok oldu ağladı kadın ben nasıl farkedemedim onun hasta olduğunu diye kendini suçladı.:(Ana gibi yar olmuyorrr

Ama eşin gelince de tamam ben hatalıydım evi terk etmeseydim deme boşver, renk verme
Bu durumu annesi ile çözmezse evliliğinizin yıpranacağını söyle
Sen ne kadar net olursan o da annesine o kadar net olur

Rabbim yardımcın olsun canım..
Ama arkadaşlarında dedikleri gibi eşin herşeyi biliyor şu anda ve arkanda..
bu yüzden bence de evine dön.. Evinizin kilidini de değiştirin.. Eşinle mutlu bir şekilde yaşayın .. :)

sonuçta evlat tabi, insan evine gitmek ister evladının ama yatak odasına bile girmek nedir? çok ayıp, sonuça yatak odası bir evin en mahrem yeri.. değil kimse yokken, ev sahibi evdeyse bile müsaitlik durumu sorulmalı..

Ben anahtarı tatilden döndüğümüzde aldırmıştım zaten 1 ay oldu.Kilidi de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü bigün evde yalnızken biri gelip kapımı kurcaladı.Kim o deyince kaçtı gitti.Kv den şüpheleniyorum.Anneciğimde korktu evde kapıyı kilitlemeden oturma kızım bu kadın psikolojik rahatsız evde yalnızken gelir başına bişey vurur korkuyorum diyor.
:KK57::KK57::KK57:

Kayınvalidesinden dert yanan herkes senin konundan sonra gidip barışır gibi
O derece hayret ötesi bir kadın
Bence değiş kilidini, deli midir nedir

eşin ile problem olmadıkça (yani ailesiyle problem olur eşin korumaz bu eşin ile problemin olur ama adam seni savınöuş)
asla evini terk etme kimsenin evliliği 4x4 lük değil... şuan da genelde akıllı telefonlar kullanılıyor engelle kv. numarasını
kv diye görüşmek zorunda değilsin görüşmek istemediğin için evini terk etmek zorunda da değilsin.
eşin arkanda eğer arkanda olmasa cevabım tersi olurdu ama evine dön... ve kendi kendine kimsenin evliliği 4x4 lük değil deyip takmamaya çalış ama mesajlarını yedekle kadın hakaret etti diye mesajlarını ortalığa saçarsa oğlunu tarafına çekmeye çalışırsa cevabın olur
evine dön... kv telefonunu engelle kimseyle görüşmek zorunda değilsin...

Kv değil bildiğin psikopat. Böyle bi kadın için yuvanı sakın ha bozma . Orası senin evin. Üçüncü şahıslar yüzünden evini terk etme.Eşinle konuş ben artık kesinlikle görüşmiycem de.O da araya mesafe koysun. Yazık valla ya evliliğin ilk zamanlarında uğraştığın duruma bak

Kv hatali olmaz nedenmi kendice hep haklıdır çünkü aslan gibi erkek evlat doğurmuş büyütmüş ve elin kızı da gelmiş almış neyse zaten buna katlanamazken birde ayrı ev aslan oğlu ve elin kızı aynı evde kv tabiiki gidecek canı istersede yatılı kalacak teftiş edecek bakalım elin kızının yündüğü giyilirmi pişirdiği yenilirmi hem aslan ogluna bu elin kızı münasipmi değilmi diye kendi gözleriyle görecek hem elin kızı değilmi kv ninde hizmetini yapacak boşunamı onca zahmete girildi yapacak hatta kendi teklif edecek aman anneciğim hergün gel gitme diye neyse işte böyle saçma salak şeylerle davranıyor kv kendince hep haklıda .Bundan sonra herşey sana bağlı bence kv için ayrı tel al şöyle ucuz basit birşeylerden olsun o kartına seni ragatsız edecek kim varsa oraya kayıtla whatsapp asla olmadan, öbür kartınıda normal insanların olduğunu kullanırsın belki bi nebze rahatkarsın canım Allah yardimciniz olsun canım

Eşiniz de hiçbir sorun,problem yoksa eğer,bunun dışındakiler için yuvanızı bozmaya hatta ve hatta moralinizi bozmaya bile DEĞMEZ. Siz eşinize SIMSIKI Sarılın,bol bol Dua edin,Sabredin. ALLAH cc bu çabanızı boşa çıkarmayacaktır İnşaALLAH. Yeterki yuvanızı yıkmamak için çaba gösterin...

Eşinde hiç bir sorun görmedin. Evden gitmen hata olmuş. Hem seni savunan arkanda duran bir eşin var ne diye mesajlara karşılık veriyorsun? Kv kendini batırmış oğlunun gözünde zaten azcık sabretseydin. Neyse artık. Akşam eşin geldiğinde uzatmadan evine git.

Back