• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile sonunda kavga patladı babamın evindeyim

Esiniz annesine hak verse kv yuzunden kavga etmiş olsanız haklısın dicemde anlattığın konuda adamin bisey yaptigini gormedim onu niye biraktin ki bence eve dönmelisin.

Iyi de adamcağızın suçu ne ki? Anası şeytan. Evlerden Irak ya ciddi rahatsız belli eşiniz sizin haklı olduğunuzu Görüyor evinize dönün ve o Kadından uzak durun

Esini birakip gitmesi bundan sinra devamli gorus demesini engellemis artik raha olabilirsin..esin yaninda birbirinizi seviyorsunuz.bencede mesafe herzmn huzuru korur

eşinle yapıcı konuş senin için annesine resti çekebilmiş önemli bisey bu. sen de uzatma bence ama kv ile de mesafeli olacagını eşine soyle ki ileride görüşmek zorunda kalma

Bende artık kendimi zor tutuyorum tirnaklarimi indirecem suratına bu kişi ağzını açıp dinden bahseden biri Allah asıl boylelerindwn korusun bizi
ahhh insanın içinden neler yapmak geçiyor da ben hiç umursamadim dediklerini KV nin ta ki anneme laf uzatana kadar başkası söylese canını alirdim herhalde kocamin anası işte canını eşime borclu. Benim KV nin etrafında bi iki kız kardeşi var insan olarak da çevresinde bir kişi yok herkesi kusturmus bir de kimseyi evine sokmaz titizim diye milletin evine gider yazligina gider kalır da kalır bezdirene kadar en son amcanın evine gitmişti 20 gün rahat ettim şimdi bir omur rahatim allah nasip ederse benim KV de de namaz kılıyor güya yalan iftira entrika girla...

Bence kayınvalidesi titizliginden değil de işini bilen biri olduğundan evine kimseyi almıyor. Titiz olsa kolay kolay kimsenin evinde de kalmaz. Hizmet etmeyi değil ettirmeyi seviyor büyük ihtimal.
ahhh insanın içinden neler yapmak geçiyor da ben hiç umursamadim dediklerini KV nin ta ki anneme laf uzatana kadar başkası söylese canını alirdim herhalde kocamin anası işte canını eşime borclu. Benim KV nin etrafında bi iki kız kardeşi var insan olarak da çevresinde bir kişi yok herkesi kusturmus bir de kimseyi evine sokmaz titizim diye milletin evine gider yazligina gider kalır da kalır bezdirene kadar en son amcanın evine gitmişti 20 gün rahat ettim şimdi bir omur rahatim allah nasip ederse benim KV de de namaz kılıyor güya yalan iftira entrika girla...

Bence kayınvalidesi titizliginden değil de işini bilen biri olduğundan evine kimseyi almıyor. Titiz olsa kolay kolay kimsenin evinde de kalmaz. Hizmet etmeyi değil ettirmeyi seviyor büyük ihtimal.
Tam anlamıyla çakal yanı kızlar nisanliyken bi teyzemin evinde kaldı ay şuraya kivrilabilirmiyim yarın nasil olsa alışverişe gidicez diye obur Teyzeme de düğün hazırlıkları sırasında 4 gün üst üste geldi yedi içti gitti kendi evine bir kez davet etmek yok üst üste gelmekten utanmak yok ben teyzemden utandım o utanmadi... Nasil yasamisim bunları diyorum şimdi hep olur olur belki öyledir böyledir diye diye geldim bugüne ama evliligimin ilk uç ayinda yetti yanı.

Back