Son durum dün gece eşim geldi opustuk baristik gelir gelmez sarıldı zaten beni bidaha bırakma diye.Annem ben eşim konuştuk bidaha böyle bisey yaşamak istemediğimi annesiyle kendi gorusebilecegini ama benim Gorusmek istemedigimi söyledim.Peki dedi zaten bundan sonra eskisi gibi olması mümkün değil.Annemde aynı şekilde tabi oğlum sen gorus ama kızım için korkuyorum açıkçası annenin tedavi görmesi lazım diye konuştu.Yeni evli insanın evine birinci haftadan gidilmez yatak odasına girilmez bunlar normal şeyler değil bak 3 ay oldu biz bir kez gelmedik dedi.Eşime annesi babası normal biz böyle gorduk demiş yine o ara bi sinirlendim tuttum kendimi KV ile hemseriyiz annem oğlum annen orf adetimizi de unutmuş öyle bisey yok dedi.Bende eski zaman insanları gibi iç içe yaşamak istemiyorum bizim bir ozelimiz var sonuçta dedim.Annem konuştu tekrar oğlum ailen hep birlikte yaşamak istiyor da o yüzden böyle yapıyorsa olmaz dedi ben kizimi aşirete gelin vermedim modern insan gibi yaşasın diye sana guvendim
Dün akşam esim geldi arkadaslar gelir gelmez boynuna sarıldı nolur bidaha beni bırakıp gitme dedi aglastik
onu uzdugum için çok pismanim.Eşim evde beni bulamayınca sınır krizi geçirmiş üstündeki tsortu yirtmis kapıyı kırmış.neyse geldi konuştuk.Ben istemedigim surece annesiyle gorusmem için ısrar etmeyeceğine söz verdi.Eşimin ailesi durumu abarttigimi bir haftalık gelinin evine yatılır nolucak vs demiş annem ve KV hemseri annemde eşime oğlum annen bizim geleneklerimizi unutmuş galiba bak biz evinize kalmak bi yana dursun oturmaya bile gelmedik rahatsız olmayın diye anneni tedavi ettirin ben bu şekilde korkuyorum dedi annen kizima napicak belli değil filan esimde garantisi benim anne öyle bisey olamaz dedi.Yemek yedik çay ictik.Konuştuk mevzulari ve evimize geldik.Şuan durum bu KV ile gorusmeyi dusunmuyorum mecbur kalmadigim surece evimiz bize ait bazı arkadaşların dediği gibi zaferi KV ye birakmicam Kayinpederime de beni şikayet etmiş attigim mesajları göstermiş kendininkileri göstermemiş tabiki eşim ben babamla konusurum halledelim dedi bakalım şuan durum bu huzurlu bir yuva ici n ilk adımı attık