Kayınvalide ile nasıl mesafeli olunur ?

Esiniz kardesini dukkanda ne hakla istemiyor? Kendi dukkani degil ki? Baba istedikten sonra konu kapanmistir bence. Esiniz haksiz. Mesafesini de ayarlayamamis. Sizlik bir sey yok bence

Fazla konusmazsin, yapilmasi gerekeni yaparsin, sizli bizli konusursun,hitap ederken herhangi bir sifat kullanmazsin anne gibi, bence tamam olur. Oyle deli gibi yemekler sofralar hazirlama. Aperatif seyler olsun koy hazirla tabaklara geldikleri gibi ver ellerine yesin gitsinler

Evet malesef yaptiklarini unutup bisey yokmus gibi davranmaya calisan bir kv de bende var.Mesafeyi koymak zor oluyor ama ben asla siniri gecmesine musade etmiyorum.Ararsa cogu zaman dönmem.Geldiginde cok guleryuz goremez benden.Genellikle cocugu sever ben de baska odada is yapar olurum sohbet etmem ikram vs kesinlikle sormuyorum artik.Cocugu sevsin gitsin modundayim.Beni bu hale o getirdi inan eve gelsin istemiyorum.

Ben sevmediğim insanlara çok pis surat asarım
O surattan sonra heralde kendi annem olsa daha görüşmez benle:)

Sen de halinden belli et işte çok güler yüzlü olma
Tüm telefonları açmak zorunda değilsin

Görümce meselesine gelince eşinin onu dükkanda istememe hakkı yok

Hayır hala devam ediyor

Beş dk önce yine aradı yine sordu çocuk nasıl diye olayın nasıl olduğunu sordu 9.ncu kez anlattım kırıkmı çıkık mı olduğu konusunda bilgileri tazeledik !
Yalnız bu sefer annem demedi çünkü ben ona anne diye hitap etmedim bu görüştüğümüz gün içinde umarım farketmiştir

Ben babam öldüğünde dahi aramayan sormayan birisine aslaaaa anne demem mümkün değil, kin tutarim. Ne olursa olsun sen canından can gittiğinde olsun acini dusunup herşeyi unutup yanında olmalıydı, hiç olmazsa oğlunun hatırına torununun hatirina.
Sakın daha ilk günden cumbur cemaat gelip o kadar saat oturmalarına izin verme. Gerekirse akşam çağır, kocan arasın bi bahane uydurup akşam gelmelerini söylesin.oyle kocaman mutlu aile pozu verip bütün günü birlikte geçirmenin anlamı yok. Sanıyorum ki kavga çıkaran gorumceden hariç diğer gorumce de hic görmemiş daha cocugu... Allah Allah noluyo ya 2 sene arama sorma sonra canın isteyince can ciğer ol. Ben senin yerinde olsam gelmek istedikleri gün kesinlikle kabul etmedim, taa 1 ay sonra falan akşam çayına cagirirdim sadece.

Sakın onlarin da torunu, yeğeni sevsinler tabi ne olacak cocugum büyükanne dede hala sevgisinden mahrum olmasın deme... Sevmiyorlar çocuğunu... Emin ol içinde biraz aile sevgisi, ailesine tutkunluk olan birisi gözü bisey gormez gelirlerdi çocuk için. Benim kardeşimin çocuğu olacak ben aynı sehirde 2 sene gormuycem ha... Bunlar aile falan değil, hiçbir beklentiye girme ve hiçbir şey verme onlara... El gibi gelip el gibi gitsinler.

Bizim esas sorunumuz zaten eşimin babası ile çalışması herşeyin temelinde o yatıyor ama kayınbabam tüm yollarımızı kapatıyor oğlunu bırakmıyor! İnan'ın hergün gaz veriyorum bırak ben sana destek olurum kendi işini kur çekme bu stresi diye ama olmuyor olmuyor .tek duam şuan eşim babasından ayrı iş kursun

Sen asla arama hal hatir icin falan
O arasin seni aradiginda da kisa konus
Lafi uzatma cok
Gidip gelmeyin bnce

Hah şöyle sarsın beni ben herkese bunu anlatmaya çalıştım ama çevremdeki hala kaynana kahrı çeken şahıslar buna ikna olmak istemiyor!! en yakın arkadaşım bile diyor ki aman torunu izin ver barış gelsinler diyorum gelmek istemiyorlar ki gelecek insana gelin kim ki engel mi ?oğlu kaza yaptı ona bile gelmedi !!ama kimse onun sevmediğini düşünmüyor herkes kafaya yazmış sen gelinsin oğlunu dolduruyorsun aralarına girme bırak görüşsünler halbuki girmiyorum ben offf offf bıktım artık

Ve canm dediğin gibi bu görümcemle sorun yaşamamıştık eve değilse bile hastaneye gelebilirdi dimi birçok kez kötü badire atlattık

Ya bırak tatlım milletin ne dediğini onlara göre hareket edersen baştan yaşarsınız aynı şeyleri çılgın olma :) ben çocuğu çok fazla kucaktan kucağa alıp şapur şupur opmelerine falan da izin vermezdim ayrıca da laf sokardim. " Alışık değil bi kadar yabancıya, sıkılıyor huzursuz oluyor" falan derdim yani.
Annemin bi sözü vardır insanları bi dugunde bi de cenazede tanirsin. Yani en mutlu ve en acı günlerde insanlar gerçek yüzlerini iyi gösterirler... En acı günümde yanımda olmayacak ne münasebet ben onu biricik annemle bir tutucam anne diycem ona...
Ve sen başka türlü konuşanları da salla, çocuğu hiç görmemişler 2 yıldır oğulları da beraber calisiomus babasıyla ona da mı demediler hiç barisalim, çocuğun oldu gidelim, ya ille de seni hiç görmek istemiyorlarsa getir torunumu seveyim diyemez miydi oğluna...

O kadar çok bekledim ki bunu demesini pişman olmasını ama demedi demedi !eşimin kırgınlığıda bu yüzden zaten ,babası Bile demedi oğlum bu durumlar nedir neden bu durumda ailemiz gel bunları barıştıralım ben torunlarımı evimde görmek istiyorum demedi geldi ara sıra benim çağrımla gördü gitti !çok garip geliyor küfür eden o üste çıkan o şimdide iyi olmam mümkün değil

Canim hicbir sey olmamis gb degilde bir seyler olmus gb davran ki neden bu sekilde mesafeli oldugunu anlasinlar

Benim kayınvalidem iyi Ama sürekli kendini övüyor bir hazır pudıngı bıle yuz kere anlatıyor çok sıkıldım

Geleceklerdi geri çevirdim kardeşim ile gelinimiz gelecek başka zaman gelin dedik gelmediler bir daha .şimdi ısrarla çocuklara Doğum günü partisi yapmamı istiyorlar tabiki yapmayacağım onlarla !
Küs görümcedemi gelecek partiye sen dikkat et anlattığına göre ne yspacakları belli olmaz

Küs görümcedemi gelecek partiye sen dikkat et anlattığına göre ne yspacakları belli olmaz
Valla kimler gelecek bilmiyorum onu getirmek için mi ısrarla parti istiyorlar anlam veremedim !cumartesi Doğum günü ak kara çıkacak bakalım ama asla onlar için parti düzenlemem benim ailem burda değil zaten onlarda ilk Doğum günlerini zehir ettiler çocuğumun daha da göremezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…