Kayınvalide ile nasıl mesafeli olunur ?

Bence mesafeniz var zaten. Insan yuzyuze gelince ilk.basta napcagini bilemeyip hicbisey yokmus gibi davranmaya calisiyo.. ama.icinize dert olur biraz zaman.gecince. Sinir olcaksiniz yani.keske.oyle davranmasaydim.diyceksiniz. Kv yuzsuzse o da oyle davranirsa araniz duzelmeye baslar,bu da sacma.olur bunca zaman.sonra..
Bence.olan mesafeyle devam.edin.
Aradi mi,hii evet tamam.olur vs vs diyin hic ugrasmayin. Yuvarlak konusun .. yapmak.istemediginiz bisey derse mesela .. esinize dedirtin,siz muhatap.olmayin.

Kim zehir etti ilk doğum gününü annenler mi?takma kv gilleri takıl kafana göre hatta ailecek kutlayın eşinle beraber

Kendi annemiz yapınca bozulmadıgımız bazı hareketleri kv yapınca alınabılıyoruz ama sizin durumunuz bıraz zor gibi ama anlasamasanızda esinizin annesi ne yaparsa yapsın idare etmek gerekiyor biraz zor ama esiniz olmadıgı zamanlarda bireysel görüsmessiniz ailece esiniz le birlikte gidip gelin hareketşerini oda görür ozaman ama siz yinede gördünmü onu dedi bunu dedi diye sikayet etmeyin nede olsa annesi

Onu bastan yapacaktin bundan sonra mesafeli gorusmeyi becereceginizi sanmiyorum. Ya hep ya hic

Şuan eşimde görüşmek istemiyor bayağı ciddi sorunlar yaşadık annesi beni aradığın da yüz verme sakın o değişmez asla inanma cici cici konuşmalarına dedi

Ameliyat oldum bu konuyu açtıktan sonra aradı ama gelmediler geçmiş olsuna ! şimdi Doğum günü düzenleyip onları çağırmamı hizmet etmemi yedirmemi içirmemi istiyor

saygı gerekli insana verilmeyi kaynan kaynata diye birine saygı duymam ki seninki neler yapmıss hata sende bide diyosu hic bisey olmamıs gibi davrandım surat as cay ikram etme vs vs yada anneni cagar ablanı cagar gövde gösterisi yap

Ah canım anam bacım yanımda mı ben başka şehirde onlar başka .içinde kalsın damdan düşmüşe çevireceğim onu

Ameliyat oldum bu konuyu açtıktan sonra aradı ama gelmediler geçmiş olsuna ! şimdi Doğum günü düzenleyip onları çağırmamı hizmet etmemi yedirmemi içirmemi istiyor
işte bunu yapma bugun sen cagrırısın sana iki güler yarın vicdanlısın cunku belli hasta olur ihtiyacı olur kosarsın o lafsöyletmedigi kızı ilgilnemez bile yapma bunu cünkü insalık 1 kerw yapılır 2 kere yapılır 3 ten sonrası suistimal olurr

Aynen öyle suistimal ediyor kıymetini bilmiyor Beni de kızdırann bu

Ah ahhh keşke yapabilse idim 18 yaşında evlendim korkuyordum o zamanlar hanfendiden birde ailemden ,saygı saygı aşılaması yapıldığı için a kv kutsal varlık gibi herşeyine boyun eğdik
Canim bende asla saygida kusur etmem dediklerini yaparim filan ama ayni katta oturmamiza ragmen 3 4 gunde bir görüşürüz bazen 1 hafta girusmedigimiz olur hep mesafeyi korurum. Ha oglu hergun 5 dakika ugrar ona karismam nede olsa annesi. İlk baslarda benimde hergun gidip gelmemi istediler ev islerine yardim etmemi filan ama yok öyle herkesin kendi evi hayati var sonucta

Arama sorma görüştüğünde de kısa cvplar ver ve sen hiç konuşma bak nası mesafe girio birden babanın vefatında bile aramayaba saygının s si lazım değil

Şuan eşimde görüşmek istemiyor bayağı ciddi sorunlar yaşadık annesi beni aradığın da yüz verme sakın o değişmez asla inanma cici cici konuşmalarına dedi

Hımm ozaman bilemiyorum oda kırılmıstır belki bazı biseylere siz ikisinin arasını yapmayı deneyin belki iyi niyetli oldugunuzu görünce fikri degisir gerci siz daha iyi biliyorsunuz kayınvaldenizin tutumunu degismez diyorsanız en iyisi mesafeli davranmak ve mutlu olabılmek icin bazı seyleri görmezden gelmek

Eşin de istemiyosa görüşme konuşma telefonlarını da açma geçiştir. zor zamanlarinizda sizin yanınızda olmayan insan başka zaman ne işe yarar ki olsa ne olmasa ne

Yok canım ailem olur mu hiç kayınvalideler görümcem daha doğrusu zehir etti !annemgil burda değil ki, kv ler için de yapmam yaptım pişman oldum demek istedim
Eşin arkandaysa hiç tınma hatta uzak dur eşin annesini iyi tanıyor ne kadar uzak o kadar iyi aynı şeyleri mislisiyle yaşatmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…