- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Kim zehir etti ilk doğum gününü annenler mi?takma kv gilleri takıl kafana göre hatta ailecek kutlayın eşinle beraberValla kimler gelecek bilmiyorum onu getirmek için mi ısrarla parti istiyorlar anlam veremedim !cumartesi Doğum günü ak kara çıkacak bakalım ama asla onlar için parti düzenlemem benim ailem burda değil zaten onlarda ilk Doğum günlerini zehir ettiler çocuğumun daha da göremezler
Yok canım ailem olur mu hiç kayınvalideler görümcem daha doğrusu zehir etti !annemgil burda değil ki, kv ler için de yapmam yaptım pişman oldum demek istedimKim zehir etti ilk doğum gününü annenler mi?takma kv gilleri takıl kafana göre hatta ailecek kutlayın eşinle beraber
Şuan eşimde görüşmek istemiyor bayağı ciddi sorunlar yaşadık annesi beni aradığın da yüz verme sakın o değişmez asla inanma cici cici konuşmalarına dediKendi annemiz yapınca bozulmadıgımız bazı hareketleri kv yapınca alınabılıyoruz ama sizin durumunuz bıraz zor gibi ama anlasamasanızda esinizin annesi ne yaparsa yapsın idare etmek gerekiyor biraz zor ama esiniz olmadıgı zamanlarda bireysel görüsmessiniz ailece esiniz le birlikte gidip gelin hareketşerini oda görür ozaman ama siz yinede gördünmü onu dedi bunu dedi diye sikayet etmeyin nede olsa annesi
saygı gerekli insana verilmeyi kaynan kaynata diye birine saygı duymam ki seninki neler yapmıss hata sende bide diyosu hic bisey olmamıs gibi davrandım surat as cay ikram etme vs vs yada anneni cagar ablanı cagar gövde gösterisi yap8 yıllık evliyim !eşim babası ile beraber çalışıyor (hiç memnun değil işinden ) .kv ve görümcemle çok sıkıntılı süreçler atlattım görümcem boşandı babası ile oda çalışmak istedi eşim istemedi çok geçimsiz dik başlı ukala birazda kendini beğenmiş daha öncesinden eşimle sorunlu idi, eşime ağır hakaretler etmişti ,eşimde aynı ortamda çalışmanın sağlıklı olmayacağını söyledi !kv de kızım gelecek dükkana sen DEFOL dedi !olaylar böyle başladı .kv ile aynı apartmanda oturdum hayatımın en stresli üç yılı idi yapamayacağımızı anladık eşimin istediği ile başka semte taşındık. bundan ötürü kv bizimle tartıştı ağza alınmayacak bir kadına yakışmayacak küfürler etti görümce ile benimle alay ettiler ( cahil köylü diye ) saçlarından tutar seni sürüklerim şurda gibi iğrenç şeyler söyledi ..6 aylık hamile idim tüm bunlar yaşanırken .ve hepsi bana maaal edildi ! Oğlumu doldurduğun için kızımı istemiyor dükkanda sen aralarını bozdun evide sen baskı yaptığın için taşıyor ..sonuçta taşındık ve iki sene görüşmedik ,torununu ilk kez iki sene sonra tesadüfen bir düğünde gördü düşünün artık !!! Doğum yaptım ,oğlu ameliyat oldu ,çocuğum sünnet oldu ,kardeşim dediği babam vefat etti asla iletişime geçmedi gelmedi .herkese torunu benim göstermediğimi söyledi bu iki sene böyle devam etti !!şuan oğlumun kolu kırıldı pek tabi beklediğim gibi geldiler !evime ilk gelişi ve farkettim ki aynı apartmandan taşınmama neden olan huyları hiç değişmemiş .koyduğum mesafeyi asla görmek saymak istemiyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum istiyorum ki mesafeli gidip gelelim evet görüşelim ama bunaltmasın beni nasıl başarırım !!dün geldiklerinde asla kötü davranmadım hiçbirşey yok ,olmamış gibi davrandım!!ama bunun kıymetini bilmek yerine suistimal edeceğini düşünüyorum .ne yapmalıyım ?
Ah canım anam bacım yanımda mı ben başka şehirde onlar başka .içinde kalsın damdan düşmüşe çevireceğim onusaygı gerekli insana verilmeyi kaynan kaynata diye birine saygı duymam ki seninki neler yapmıss hata sende bide diyosu hic bisey olmamıs gibi davrandım surat as cay ikram etme vs vs yada anneni cagar ablanı cagar gövde gösterisi yap
işte bunu yapma bugun sen cagrırısın sana iki güler yarın vicdanlısın cunku belli hasta olur ihtiyacı olur kosarsın o lafsöyletmedigi kızı ilgilnemez bile yapma bunu cünkü insalık 1 kerw yapılır 2 kere yapılır 3 ten sonrası suistimal olurrAmeliyat oldum bu konuyu açtıktan sonra aradı ama gelmediler geçmiş olsuna ! şimdi Doğum günü düzenleyip onları çağırmamı hizmet etmemi yedirmemi içirmemi istiyor
Aynen öyle suistimal ediyor kıymetini bilmiyor Beni de kızdırann buişte bunu yapma bugun sen cagrırısın sana iki güler yarın vicdanlısın cunku belli hasta olur ihtiyacı olur kosarsın o lafsöyletmedigi kızı ilgilnemez bile yapma bunu cünkü insalık 1 kerw yapılır 2 kere yapılır 3 ten sonrası suistimal olurr
Ah ahhh keşke yapabilse idim 18 yaşında evlendim korkuyordum o zamanlar hanfendiden birde ailemden ,saygı saygı aşılaması yapıldığı için a kv kutsal varlık gibi herşeyine boyun eğdikOnu bastan yapacaktin bundan sonra mesafeli gorusmeyi becereceginizi sanmiyorum. Ya hep ya hic
Canim bende asla saygida kusur etmem dediklerini yaparim filan ama ayni katta oturmamiza ragmen 3 4 gunde bir görüşürüz bazen 1 hafta girusmedigimiz olur hep mesafeyi korurum. Ha oglu hergun 5 dakika ugrar ona karismam nede olsa annesi. İlk baslarda benimde hergun gidip gelmemi istediler ev islerine yardim etmemi filan ama yok öyle herkesin kendi evi hayati var sonuctaAh ahhh keşke yapabilse idim 18 yaşında evlendim korkuyordum o zamanlar hanfendiden birde ailemden ,saygı saygı aşılaması yapıldığı için a kv kutsal varlık gibi herşeyine boyun eğdik
Şuan eşimde görüşmek istemiyor bayağı ciddi sorunlar yaşadık annesi beni aradığın da yüz verme sakın o değişmez asla inanma cici cici konuşmalarına dedi
Eşin arkandaysa hiç tınma hatta uzak dur eşin annesini iyi tanıyor ne kadar uzak o kadar iyi aynı şeyleri mislisiyle yaşatmasınlarYok canım ailem olur mu hiç kayınvalideler görümcem daha doğrusu zehir etti !annemgil burda değil ki, kv ler için de yapmam yaptım pişman oldum demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?