- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
KV Zaten size mesafeyi koymus ki8 yıllık evliyim !eşim babası ile beraber çalışıyor (hiç memnun değil işinden ) .kv ve görümcemle çok sıkıntılı süreçler atlattım görümcem boşandı babası ile oda çalışmak istedi eşim istemedi çok geçimsiz dik başlı ukala birazda kendini beğenmiş daha öncesinden eşimle sorunlu idi, eşime ağır hakaretler etmişti ,eşimde aynı ortamda çalışmanın sağlıklı olmayacağını söyledi !kv de kızım gelecek dükkana sen DEFOL dedi !olaylar böyle başladı .kv ile aynı apartmanda oturdum hayatımın en stresli üç yılı idi yapamayacağımızı anladık eşimin istediği ile başka semte taşındık. bundan ötürü kv bizimle tartıştı ağza alınmayacak bir kadına yakışmayacak küfürler etti görümce ile benimle alay ettiler ( cahil köylü diye ) saçlarından tutar seni sürüklerim şurda gibi iğrenç şeyler söyledi ..6 aylık hamile idim tüm bunlar yaşanırken .ve hepsi bana maaal edildi ! Oğlumu doldurduğun için kızımı istemiyor dükkanda sen aralarını bozdun evide sen baskı yaptığın için taşıyor ..sonuçta taşındık ve iki sene görüşmedik ,torununu ilk kez iki sene sonra tesadüfen bir düğünde gördü düşünün artık !!! Doğum yaptım ,oğlu ameliyat oldu ,çocuğum sünnet oldu ,kardeşim dediği babam vefat etti asla iletişime geçmedi gelmedi .herkese torunu benim göstermediğimi söyledi bu iki sene böyle devam etti !!şuan oğlumun kolu kırıldı pek tabi beklediğim gibi geldiler !evime ilk gelişi ve farkettim ki aynı apartmandan taşınmama neden olan huyları hiç değişmemiş .koyduğum mesafeyi asla görmek saymak istemiyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum istiyorum ki mesafeli gidip gelelim evet görüşelim ama bunaltmasın beni nasıl başarırım !!dün geldiklerinde asla kötü davranmadım hiçbirşey yok ,olmamış gibi davrandım!!ama bunun kıymetini bilmek yerine suistimal edeceğini düşünüyorum .ne yapmalıyım ?
Tartışmalarının detayını vereyim belki fikrini değiştirir .normalde görümcemin geçimini babası sağlıyor maaş kartı onda bizde babası dedik hiç ses etmedik evlendiğimiz den beri hep yardımcı olduk geçimine de .arabasının lastiği kışlıktan yazlığa geçecekmiş kardeşi de şu gün uygunum abla gel değiştelim demiş oda o saatte gelmeyip 5-6 saat sonra aradı nerdesin sen dedi eşimde bekledim gelmedin bende çıktım ,yarın halledelim dedi ,bir daha sordu nerdesin çabuk gel dedi , oda dedi biz mesire alanına geldik şuan gelemem ,oda başladı Şeref.sz karının gönlünü mü yapmaya gittin lastiğimi değişsene bencil egoist hayvan gezmeye mi gittin diye !eşim aşırı sakin bir insandır haketmemişti bu hakaretleri oda küstü ablasına ve istemedi dükkanda zaten para veriyoruz her ay daha ne vereceğiz ki dedi onun amacı ailemizi bozmak dedi bozduda zatenEsinizin kardesini istememe gibi bir luksu yok orda hatali esiniz ama karsi tarafta orta yolu bulmaya calismamis.
Zaten mesafelisiniz yeterince her geldiklerinde kapiyi acmayin tlf lari acmayin yeterli ama cocugunuzuda gorsunler.
Açıkçası benimde rahatımı bozmak gibi niyetim hiç Yok ama herkes barışmamızı istiyor zaten dünden beri beş kere aradı meraklı olmasa aramazdı annem annem kuzum diye herhaldeKV Zaten size mesafeyi koymus ki
Sizin koymanıza gerek yok.
Eşiniz kız kardesını aynı babaya ait olan dükkanda neden ıstemedı
size gore gorumce dik baslı gecımsız olabilir
belki gorumce acısından bakınca da eşiniz oyledır.
Kadın hıcbırseyınıze gelmemiş etmemiş, mesafeyı koymus
sizin özel cabalamanıza gerek yok bence
Açıkçası benimde rahatımı bozmak gibi niyetim hiç Yok ama herkes barışmamızı istiyor zaten dünden beri beş kere aradı meraklı olmasa aramazdı annem annem kuzum diye herhalde
Torunu sormak için kolu kırıldı yadünden beri beş kere ne demek için aradı?
Bu olaylarin uzerine dukkana gelmek istediyse evet huzur bozmakmis amaci.Tartışmalarının detayını vereyim belki fikrini değiştirir .normalde görümcemin geçimini babası sağlıyor maaş kartı onda bizde babası dedik hiç ses etmedik evlendiğimiz den beri hep yardımcı olduk geçimine de .arabasının lastiği kışlıktan yazlığa geçecekmiş kardeşi de şu gün uygunum abla gel değiştelim demiş oda o saatte gelmeyip 5-6 saat sonra aradı nerdesin sen dedi eşimde bekledim gelmedin bende çıktım ,yarın halledelim dedi ,bir daha sordu nerdesin çabuk gel dedi , oda dedi biz mesire alanına geldik şuan gelemem ,oda başladı Şeref.sz karının gönlünü mü yapmaya gittin lastiğimi değişsene bencil egoist hayvan gezmeye mi gittin diye !eşim aşırı sakin bir insandır haketmemişti bu hakaretleri oda küstü ablasına ve istemedi dükkanda zaten para veriyoruz her ay daha ne vereceğiz ki dedi onun amacı ailemizi bozmak dedi bozduda zaten
yüzsüz işteAçıkçası benimde rahatımı bozmak gibi niyetim hiç Yok ama herkes barışmamızı istiyor zaten dünden beri beş kere aradı meraklı olmasa aramazdı annem annem kuzum diye herhalde
Tipik kızı için oğluna, gelinine cephe alan kaynana..8 yıllık evliyim !eşim babası ile beraber çalışıyor (hiç memnun değil işinden ) .kv ve görümcemle çok sıkıntılı süreçler atlattım görümcem boşandı babası ile oda çalışmak istedi eşim istemedi çok geçimsiz dik başlı ukala birazda kendini beğenmiş daha öncesinden eşimle sorunlu idi, eşime ağır hakaretler etmişti ,eşimde aynı ortamda çalışmanın sağlıklı olmayacağını söyledi !kv de kızım gelecek dükkana sen DEFOL dedi !olaylar böyle başladı .kv ile aynı apartmanda oturdum hayatımın en stresli üç yılı idi yapamayacağımızı anladık eşimin istediği ile başka semte taşındık. bundan ötürü kv bizimle tartıştı ağza alınmayacak bir kadına yakışmayacak küfürler etti görümce ile benimle alay ettiler ( cahil köylü diye ) saçlarından tutar seni sürüklerim şurda gibi iğrenç şeyler söyledi ..6 aylık hamile idim tüm bunlar yaşanırken .ve hepsi bana maaal edildi ! Oğlumu doldurduğun için kızımı istemiyor dükkanda sen aralarını bozdun evide sen baskı yaptığın için taşıyor ..sonuçta taşındık ve iki sene görüşmedik ,torununu ilk kez iki sene sonra tesadüfen bir düğünde gördü düşünün artık !!! Doğum yaptım ,oğlu ameliyat oldu ,çocuğum sünnet oldu ,kardeşim dediği babam vefat etti asla iletişime geçmedi gelmedi .herkese torunu benim göstermediğimi söyledi bu iki sene böyle devam etti !!şuan oğlumun kolu kırıldı pek tabi beklediğim gibi geldiler !evime ilk gelişi ve farkettim ki aynı apartmandan taşınmama neden olan huyları hiç değişmemiş .koyduğum mesafeyi asla görmek saymak istemiyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum istiyorum ki mesafeli gidip gelelim evet görüşelim ama bunaltmasın beni nasıl başarırım !!dün geldiklerinde asla kötü davranmadım hiçbirşey yok ,olmamış gibi davrandım!!ama bunun kıymetini bilmek yerine suistimal edeceğini düşünüyorum .ne yapmalıyım ?
Olmasını da istemem zaten torunu sonuçta öyle bir hakkım yok diye düşünüyorum heleki oğlu ile görüşmesine asla karışmadım karışmam da eşim istediği gibi görüşebilir kendisine de söyledim ,iki sene içinde görüşmüşlerde ama hep eşimden para istemiş vermeyince Yok deyince de bir daha aramadı oğlunu da .Zaten sizinle mesafeliler ben öyle anladım. Torunlarını da arar sorarlar tabi, sizinle araları bozuk diye oğullarıyla ya da torunlarıyla da araları bozuk değil. Keza olmasını da isteyemezsiniz. Saygısızlık yapmışlar ama siz de onlarla çok zaruri durumlar dışında konuşmazsınız, torununu görmek istiyorsa görür gider, siz mesafeli davranırsınız yine. Bilgi almak için arıyorsa bilgi verir telefonu kapatırsınız, uzun muhabbetlere girmezsiniz falan filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?