Kayinvalide ile ayni evde yasamak

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
34
Mrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm

Ah ah...
Böyle konuları okuyunca öyle üzülüyorum ki, nasıl pembe gözlükler takmışsınız.

Ayrı eve çıkabileceğinizi zannetmiyorum.

Ama durum çözümsüz değil.
2 ay sizinle kalsın, 1 ay kardeşlerden biri yanına alsın.
Eşinizin kardeşleriyle, kardeşlerin de anneleriyle konuşması gerekiyor.

iki kadın bir evde olmazheleki bu kadar kalabalık bir aile içinde hiç olmaz

durumunuz zor sabrınız bolsa bunu kabul edende siz olduğunuza göre herşeyi göze aldınız demek

ama ben yapamazdım doğrusu bir çok kişide bunu yapamaz size bol sabırlar

Insan en buyuk kotulugu kendi eliyle yaparmis.
Adam 42 yasinda tabi heyecan olmaz..
esım 30 35 arası duruyo bakımlı dınc brıı herkeste oyle der ama haklısınız bende pısman olmadıguumdan hayatımımı mahvetıhımın farkındayım ama cozum ıstıyorum nasıl yola getırebılırım cunku ımkansız bısey degıl ve benım hakkım dıye duusunuyorum

sorunlar oldu bıtı ama ben rahat degılım mutsuzum gercekten cok mutsuzum ya bana bı cozum aklım karıstı nasıl bı yol cıcegımı bılemıyorum

17 yaş mı?

yargılamıyorum yanlış anlamayın ama bu kadar yaş farkı varsa sizden beklentiler de farklı olacaktır nasıl yaptınız bu evliliği?
yasını ggostermeyen bı adam 30 35 duruyo cınsellıkten beklentılerı evet cok sıradan bı cınsellıgımız var oda aynı evde yasamaktan dıye dusunuyorum yastan dolayı degıl cunku kaynımlarda kaldı bı ıkı kaez cok farklı olmustu kıayaslabılıyorum

Adamın antrapoz zamanı gelmis sen gençlik heyecanı diyosun canım. 17 yaş büyük be annesiyle aynı evde oturacağın birine kadar başka evlenecek yok muydu. Gecmiş olsun

Esimin anneannesi 85 yasindaydi ve 4 cocugu vardi 2 ser ay 2 ser ay bakiyorlardi.. Bi kucuk cantasi vardi ordan oraya.......
Sizde haklisiniz kesinlikle...
Zor isler vesselam..

sorunlar oldu bıtı ama ben rahat degılım mutsuzum gercekten cok mutsuzum ya bana bı cozum aklım karıstı nasıl bı yol cıcegımı bılemıyorum

bu durumu eşine anlatıcaksın böyle mutsuz olursan aynı ev içinde daha beter olursun onuşup bir yol bir çözüm bulacaksınız

benaynı eve tamam dedim ama içim huzursuz de düşündüm yapamıyacam de ne bileyim konuş anlat derdini

Aslinda o yasta birisi neden annesiyle yasamayi kabul etsin aklim hayalim almiyor. .
Bir sekilde ayri evinize cikin gerekirse buyukler araya girsin..

Adamın antrapoz zamanı gelmis sen gençlik heyecanı diyosun canım. 17 yaş büyük be annesiyle aynı evde oturacağın birine kadar başka evlenecek yok muydu. Gecmiş olsun
esım ıyıdır bana karsı ben ayrı cıksak daha ıyı olcagımızı dusunuyrum tek sorun benım mutsuz olmam aynı evde olmaktan

beklenti derken cinselliği kastetmemiştim. kendisinden bu kadar küçük bir eşle evlenen bir erkeğin kadına pek de fazla söz hakkı tanımayacağını, hayatta epey yol almış bir adamın düzen tesis ederken karar alma süreçlerine eşini pek katmayacağını düşünüyorum tabi genelleme yapıyor olabilirim. ama "bu durumdan nasıl kurtulurum" diye tavsiye istediğiniz şey çok köklü ve net bir durum değişmesi pek mümkün görünmüyor ve sanırım evliliğiniz bu şekilde organize edilirken yani kayınvalideye bakma görevi size verilirken sizin fikrinizi soran olmamış...

Aslinda o yasta birisi neden annesiyle yasamayi kabul etsin aklim hayalim almiyor. .
Bir sekilde ayri evinize cikin gerekirse buyukler araya girsin..
esım sert mızaclı cevresıne karsı annesını bıraktı ıamjı hakkında konuslmasını ıstemedıgı ıcın oturmyı ıstıedı vede yaslı ya .ben dusunuyorum eltımle konusmayı bole boyle aynı evde yasamak ıstemıyorum gencım dıcem kaynımla knussun yoksa bı cozum bulmazlar ıse bosanacagımı soylcem cunku evlııglı yasayamadım boyle gıtmez

Adam yarım asırlık olmak üzere
Benim babam da annemden 17 yaş büyük. Hiiiiiç iyi bişey değil üzgünüm
Bak ben 25 yaşındayım babam 73
Çocuk düşünüyosanız babam gibi geciktirmeyin. Ama kv yi baştan kabul etmişsiniz şimdi istememezlik olmaz

bakım soz konusu degıl bızımle sadece yemk kahvaltı eder baskada temızlıge fln pek karısmam kızlarını cagırmam ama benım aynı evde yasamak rahatsız edıyo yanı soyle dıyım gece mutfaa gecıyorum kapnın sonuna kdr ardına acık olması sınırlerım tavan oluyo ve esıme yansıtıyorum

Kendim ettim kendim buldum, denirya aynen oyle olmus. Esinizi seviyorsaniz ki sevmeseniz beraber oturmayi gozu kapali kabul etmezdiniz, sabredeceksiniz. Diger akrabalarin anlayissizliginada hayran kaldim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…