- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
-
- Konu Sahibi tazegelin22
Ahh BACIM ahh sen buraya derdini yaziyorsun akıl istiyorsun onlar sana niye evlendin kabul etmesetdin diyilar böyle konularda kk hatunlari acimasizca eleştiriyorlar bence sen 17 yasinda olsan 17 yas fark olsa ne yaptın ya tüh derdim ama 25 yaşında artık olgun düşünebilen birisin. Benimde eşimle aramda 15 yaş var ben 22 yaşımdayim. Benim eşimde küçük durur. Ve bence bu sekilde olmak dez avantajda degil kesinlikle. Ben isteyerek severek evlendim. Eşinin yanında ol sabret . Kardeşlerinde kalmasinin aradada olsa ihtiyacin olduğunu esinle hic konustun mu ? Yoksa ters mi teptiMrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm
Inatlasir gibi söyleme net konuş ama bu sekilde kırıcı olma zaten çok yaşlı yani belli olmaz tabi ama . Arada bi onlar baksa filan de ılımlı ol ki samimiyetlerini kazan o zaman daha cok yardım ederler. Sakinleş kızesım sert mızaclı cevresıne karsı annesını bıraktı ıamjı hakkında konuslmasını ıstemedıgı ıcın oturmyı ıstıedı vede yaslı ya .ben dusunuyorum eltımle konusmayı bole boyle aynı evde yasamak ıstemıyorum gencım dıcem kaynımla knussun yoksa bı cozum bulmazlar ıse bosanacagımı soylcem cunku evlııglı yasayamadım boyle gıtmez
bazı ailelerde öyle oluyor en küçük kardeş bakıyor annem en küçük gelinmiş 7 sene evin içinde oturmuş sonra da 13 yıl felçli dedeme baktı dedem vefat etti şimdi de baba anneme bakıyor ama babaannem sadece kışları ramazanda ve hastayken geliyor bizim gelinlerimiz de evin için de oturdular ilk gelinimiz 2 sene oturdu küçük gelinimiz de ilk basta ayrıydı ama sonra anneme ben sizinle oturmak istiyorum dedi 2 2.5 yıl oturdu oglanı büyüttü para biriktirdi evini aldı evden çıkarken de agladı çıkmak istemiyorum diye annem melek gibidir ilk gelinde evin içine geri döndü 1 sene oturdu yani bazı kv de şeker gibi oluyor gençlerde hem para biriksin hem çocuk kv deyle büyüsün diye oturuyolar kv 85 yasındaymış sen ikna edebilirsen eşinle konuş ama zorlama daha kötüye gidebilirMrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm
sakın eltinle konuşma tek sorun buysa boşanmayı da düşünme kv denin size has bi kötülüğü yoksa degmez eşinle kpnuş kırmadan dökmeden bi çözüm bulunesım sert mızaclı cevresıne karsı annesını bıraktı ıamjı hakkında konuslmasını ıstemedıgı ıcın oturmyı ıstıedı vede yaslı ya .ben dusunuyorum eltımle konusmayı bole boyle aynı evde yasamak ıstemıyorum gencım dıcem kaynımla knussun yoksa bı cozum bulmazlar ıse bosanacagımı soylcem cunku evlııglı yasayamadım boyle gıtmez
hayırlısı olsunya ben ztn ayrılmak ıstıyorum bu evden tabıkıde onun evı 3 aylık evlıyken sorunlar oldu hakaretlerı falan ben unutamıyorum aılem evıme gelmıyor bense sureklı onların mısafırlerıne essek gıbı hızmet edıyorum esım dusunun arıfe gunu yemege cagırmak ıstedı yok artık dedım evımı temızledım yanmıs bacagımla bıde tekrar gıttıklerınde yınemı temızlık olmaz kabul etmıyorum dedım kavgası oldu dusunun evet dıyo basta kabul etmıektın bende acıkca soyledım evlendıkten sonra cıkarız benı kırmazsın dıye dusundum bı umut dedım faln evet gızlı bılmem ama bakıyo esımın ısınden dolayı gec kalkıyoruz odaya geldıgı oluyo odam dagınık rahatsız oluyorum yanı evlı bayanlarbılr ılla dagılır ynı mahrem bıle kalmadı evet varlıgından rahatsızım cunku rahat degılım arkadaslarım aılem kımse gelmıyo onun yuzunden rahat olamıyoar ben dısarı cıksam essımın haberı var 40 tane soru sorar hesap vermek zorunda degılımkı ben konusucam olmucak boyle benım kendımı dusunmem lazım esımde ımkansız ısey degıl sonucta yuvasını yıkcaksa yıksın ztn sevmedıgının gostergesı cunku sadece oo degıl cocugu bı tane eltım var kvnın yegenı oluyo onunla konuscam bulsunlar bı cozum
Mrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm