- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi tazegelin22
neden olmasın kı ben bı umut evlendıkten sonra esımı ıkna ederım ayrılırz dıye dusunmustum sımdıde vazgecebılrım ınsan halı neden olmasın en guzel zamnalrımı zehır etmek ıstemıyorumAdam yarım asırlık olmak üzere
Benim babam da annemden 17 yaş büyük. Hiiiiiç iyi bişey değil üzgünüm
Bak ben 25 yaşındayım babam 73
Çocuk düşünüyosanız babam gibi geciktirmeyin. Ama kv yi baştan kabul etmişsiniz şimdi istememezlik olmaz
evet ya yaslı bı kadını 4 adam nasıl ıkna eedemez yukarı kaynım geldı bı kere bıle agzından cıkmadı gel bızde kal dıye gorumcem zor tuttu karsımda oturan kaynımda bı gece kalsın dıye dogum gunumdeKendim ettim kendim buldum, denirya aynen oyle olmus. Esinizi seviyorsaniz ki sevmeseniz beraber oturmayi gozu kapali kabul etmezdiniz, sabredeceksiniz. Diger akrabalarin anlayissizliginada hayran kaldim acikcasi.
Herkez rahatini bulmus ohh ne guzel uzaktan uzaga sev beni moduna gecmisler Allah buyuk canim . 9 kardes ya o der o baksin o der o baksin anlamak zor.evet ya yaslı bı kadını 4 adam nasıl ıkna eedemez yukarı kaynım geldı bı kere bıle agzından cıkmadı gel bızde kal dıye gorumcem zor tuttu karsımda oturan kaynımda bı gece kalsın dıye dogum gunumde
bu durumu eşine anlatıcaksın böyle mutsuz olursan aynı ev içinde daha beter olursun onuşup bir yol bir çözüm bulacaksınız
benaynı eve tamam dedim ama içim huzursuz de düşündüm yapamıy
ya ben ztn ayrılmak ıstıyorum bu evden tabıkıde onun evı 3 aylık evlıyken sorunlar oldu hakaretlerı falan ben unutamıyorum aılem evıme gelmıyor bense sureklı onların mısafırlerıne essek gıbı hızmet edıyorum esım dusunun arıfe gunu yemege cagırmak ıstedı yok artık dedım evımı temızledım yanmıs bacagımla bıde tekrar gıttıklerınde yınemı temızlık olmaz kabul etmıyorum dedım kavgası oldu dusunun evet dıyo basta kabul etmıektın bende acıkca soyledım evlendıkten sonra cıkarız benı kırmazsın dıye dusundum bı umut dedım faln evet gızlı bılmem ama bakıyo esımın ısınden dolayı gec kalkıyoruz odaya geldıgı oluyo odam dagınık rahatsız oluyorum yanı evlı bayanlarbılr ılla dagılır ynı mahrem bıle kalmadı evet varlıgından rahatsızım cunku rahat degılım arkadaslarım aılem kımse gelmıyo onun yuzunden rahat olamıyoar ben dısarı cıksam essımın haberı var 40 tane soru sorar hesap vermek zorunda degılımkı ben konusucam olmucak boyle benım kendımı dusunmem lazım esımde ımkansız ısey degıl sonucta yuvasını yıkcaksa yıksın ztn sevmedıgının gostergesı cunku sadece oo degıl cocugu bı tane eltım var kvnın yegenı oluyo onunla konuscam bulsunlar bı cozumEv kadının oğlunun evi olduğu için tabii ki kimse alıp götürmeyecektir. Evleri ayırmak istiyorsanız siz ayrılmak zorundasınız, üzgünüm. Tahminimi söylemem gerekirse eşiniz kabul etmeyecektir; "baştan tamam demeyecektin" diyecektir. Yine de konuşup şansınızı deneyin isterseniz.
Ayrıca sıcak havada kapı açık yatıyor olmasını anlayabiliyorum. Sizi izliyor mu kapıdan filan; kalktığınızda kalkıp bakıyor mu? Ben kadının yaptığından değil de doğrudan varlığından rahatsız olduğunuz izlenimi edindim. Eğer böyle huyları yoksa kendinizi sinirlenmeye şartlamayın bence.
Bende sizin gibi 8 aylık evliyim.. Ben 85 yaşındaki bir insanın o evden o eve taşınması taraftarı değilim açıkcası. Anlaşılan siz evlenmeden önce kocamı bir şekilde tatlı dilli güler yüzle ikna ederim kardeşleriyle ortaklaşa bakarız diye düşünmüşsünüz ama olmamış. Baştan birlikte yaşamayı kabul etmeyecektiniz. Şimdi yaşlı kadınla bir şekilde yaşamayı ve bazı şeyleri birlikte görmezden gelmeyi denemelisiniz yatak odanıza , eşiniz ile özellerinize karışmıyorsa sabredin. Allah kolaylık versin.
o zamn benden ayrılsın kabul ettık dıyede napalım olmuyo olmuyo demekkı kormusuz o zmn boyle mutsuz olcagımı bıle bıl kabul edermıydımBöyle bişeyi baştan nasıl kabul ediyorsunuz ya. Hiç mi ileriyi göremiyorsunuz, bu kadar mı kör ediyor gözleri aşk?
Ben bile kayınvalidemin karşısına geçip medenice ayrı evde oturmak istediğimi söylemiştim zamanında ki o zaman 21 yaşındaydım, küçük bi yaş. İyi ki kafam çalışıyormuş. Ah be canım biz sana ayrı eve çık desek eşin kabul edecek mi? Adamın yaşı da var, annesinden ayrılmaz.
Canım hepimiz aşkı tattık, o günleri yaşadık ama az da mantıklı olmak lazım. Sen bu adamın annesinin durumunu, ailesinin kalabalıklığını biliyordun. En azından ayrı bi kapımız olsun, ben yine annene bakarım falan diyebilirdin. Ama yeter ki eviniz ayrı olsaydı, başbaşa kalabileceğiniz zamanınız olurdu o zaman.o zamn benden ayrılsın kabul ettık dıyede napalım olmuyo olmuyo demekkı kormusuz o zmn boyle mutsuz olcagımı bıle bıl kabul edermıydım
ya ben ztn ayrılmak ıstıyorum bu evden tabıkıde onun evı 3 aylık evlıyken sorunlar oldu hakaretlerı falan ben unutamıyorum aılem evıme gelmıyor bense sureklı onların mısafırlerıne essek gıbı hızmet edıyorum esım dusunun arıfe gunu yemege cagırmak ıstedı yok artık dedım evımı temızledım yanmıs bacagımla bıde tekrar gıttıklerınde yınemı temızlık olmaz kabul etmıyorum dedım kavgası oldu dusunun evet dıyo basta kabul etmıektın bende acıkca soyledım evlendıkten sonra cıkarız benı kırmazsın dıye dusundum bı umut dedım faln evet gızlı bılmem ama bakıyo esımın ısınden dolayı gec kalkıyoruz odaya geldıgı oluyo odam dagınık rahatsız oluyorum yanı evlı bayanlarbılr ılla dagılır ynı mahrem bıle kalmadı evet varlıgından rahatsızım cunku rahat degılım arkadaslarım aılem kımse gelmıyo onun yuzunden rahat olamıyoar ben dısarı cıksam essımın haberı var 40 tane soru sorar hesap vermek zorunda degılımkı ben konusucam olmucak boyle benım kendımı dusunmem lazım esımde ımkansız ısey degıl sonucta yuvasını yıkcaksa yıksın ztn sevmedıgının gostergesı cunku sadece oo degıl cocugu bı tane eltım var kvnın yegenı oluyo onunla konuscam bulsunlar bı cozum
yasını ggostermeyen bı adam 30 35 duruyo cınsellıkten beklentılerı evet cok sıradan bı cınsellıgımız var oda aynı evde yasamaktan dıye dusunuyorum yastan dolayı degıl cunku kaynımlarda kaldı bı ıkı kaez cok farklı olmustu kıayaslabılıyorum
ayıp degılmı mutsuz bı ınsanın pısman bı ınsanın uzerıne bu kdr gelıyorsunuz ayıp ayıp ben zatn pısmanım evlılıgımı bıtırmeden nasıl bı cozum bulabılırım dıye konu actım yazılanlara bakın ya yazmauın cozum ıstedım elestırı degılEn başından her şeyi kabul ederek evlenmişsiniz. Eşinizin ya da ailesinin suçlu olduğunu düşünmüyorum.
pardon bu sıze degıldıayıp degılmı mutsuz bı ınsanın pısman bı ınsanın uzerıne bu kdr gelıyorsunuz ayıp ayıp ben zatn pısmanım evlılıgımı bıtırmeden nasıl bı cozum bulabılırım dıye konu actım yazılanlara bakın ya yazmauın cozum ıstedım elestırı degıl