Kayinvalide ile ayni evde yasamak

Sakin ol taze gelincim, konu açmışsın fikir sormmuşsun ben de fikrimi söyledim. Hakaret yok, küfür yok. aşağılama falan yok. Bu kadarını kaldıramayacaksan eğer mesajının başına beni eleştiren hiçbir şey yazmayın diye not düşseydin. Bu arada mesajını okurken gözümde iki elini beline koymuş hanım hanım diye çığıran teyzeler canlandı. Böyle olmak için daha çok gençsin. :)

3 bucuk aylık evlıyken buyuk bı sorun yasadık sımdı ıyı ama yetmıyo bana cunku onlar aklıma gelıyo hakeretlerı fln bırde rahatlık bnem hakkım neyse elestırceksenız yazmayı lutfen

prdon bu sıze degıldı yazmıstım sora sıze degıldı

amma gitmişsiniz kızın üstüne....

bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor...o da şu an istemedinden emin kv....
boşanmayı bile göze alıyor...küçümsenecek birşey değil

canım rahatını düşün...sadece o kadar
nerde nasıl rahat olacaksan öyle davran...

3 bucuk aylık evlıyken buyuk bı sorun yasadık sımdı ıyı ama yetmıyo bana cunku onlar aklıma gelıyo hakeretlerı fln bırde rahatlık bnem hakkım neyse elestırceksenız yazmayı lutfen
Gercekten elestirmek icin yazmamistim sadece diger acidanda bakmani istedim. Biz burda ne dersek diyelim sihir yapip butun problemleri cozemiyoruz ne yazik ki, kendin bulmalisin bir yolunu. Benim tavsiyem esinle konus eger yok diyorsa yapacak bisey yok kavgada etsen tartissan da esinde bitiyor hersey. Evlendigime pismanim diyorsun senin yerinde olsam bu evliligi surdurmezdim daha yeni gelinsin simdiden pismansan ilerde daha pisman olursun.

Bende iki ay önce biriyle flört etmeye basladim, oda 29 yasinda, annesiyle (50 yasinda) oturmak istiyor, bende yanliz kaldikta mutlumu olduk bee dedim Kabul ettim, (Ben bosanali bir sene oluyor) henüz iliskimiz cok yeni olsada onu cok seviyorum bana hic tatmadigim duygulari yasatiyor, ama bunlari okuyunca bir an süpheye düstüm.
Ben ne yapiyorum laaan???!

ayy lutfen yazık etmeyın kendınıze aynı evde olmaz lutfen ben 8 ayda neler gordum sakın sakın bırde bosanmıssınız ya derler ılk kocada yapamadın derler ııyı olsaydın derler ılla sen haklı olsanda senı haksız gosterırıler

bırde benceseven erkek mutusz olmasına ızın vermez aynı evde olmucagını bılır

Dogru söylüyorsun kardes, zirt pirt bosanayimmi. Ama seviyorum ne olacak Simdi. Hakkimizda hayirlisi valla.

Titre ve kendine gellllll

soyleyın vazgectıgınızı sevıyorsa kabul eder sevmıyorsa kendı bılır evlenmeye daha uygun bırını bulursunuz
Aslinda annesine sahip cikan ve düskün olan bir erkek bana cazip gelmisti. Demekki merhamet sahibi duygusal biri diye düsündüm. Benim eksim tam bir domuzdu annesine karsi, ki bana karsida öyle oldu hep.
O yüzden bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Gönül herkesi sevmiyor sonucta.

Isin zor senin bacim. Bnde ayni.evde yasadim balayi.donusu kadin 365 derece degil 500derece dondu.kiskanccclik kavga yalan.artti.melek gitti seytan oldu....eski.esim anlamadi.bnm derdimi okadar anlattim ama senikide pek anlayacak gibi durmuyor. Isler iyice sarpa sariyor....bnce kendinizi harcamayin gencsiniz,demiyor....ama once esinizle konusun.ne diyecek.ona gore tavir alin....

malesef bu saatten sonra pek bişey yapamazsın adam başından böyle kabul ettin derse haklıdır yani
ayrıca kendinden 17 yaş büyük biriyle neden evlendin mecbur mu kaldın evlenmeye başka türlü aklıma birşey gelmiyor

böyle bir konu daha önce açmış mıydınız
ben mi öyle hatırlıyorum

konuna gelince maalesef bu işin çözümü yok ya birlikte oturmaya devam edeceksin
ya eşini iknaya çalışacaksın başka eve çıkmaya ya ayrılacaksın
bir de eşin başka zaman sana nasıl davranıyor isteklerini kabul ediyor mu
kadın sana karışıp laf söylüyor mu orası var

bir de çok yaş farkı var eşinizle sorunlar bundan da kaynaklı olabilir

Her ay birinin evinde kalsin yahu ne sacma sey hep sizde kalmasi.9 kardeslermis yani.. en azından buna ikna etmeye calissan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…