Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

Valla nasip isi bunlar kotu insan uzakta da olsa kötülugunu yapiyor.Ama sen yine de onlemini al nisanlina pek guvenme cunku evliligin verdigi rahatlikla degisecektir simdi atip tutmak kolay.He ailesi gercekten yerini bilen ve anlayisli insanlarsa da cok mutlu bir evliligin olur ki insaallah öyle olur...

Sorun şu ki ben severek evlenmedim ve bunları konuşacak ortamımız hiç olmadı sen nişanlının sevgisini elinde tut değişme o seni ezdirmez

Canım en baştan ağırlığını koy kimseyi hayatına karıştırma. Fazlada samimi olma. Eşini kendine daha fazla bağlamaya bakki hep senin tarafında olsun. Anneci bir erkek çekilmez. Ne olursa olsun aynı apartmanda oturmakta çok yanlış yani aynı mahalleden biraz uzakta başka bir ev tutulabilirdi
anladım bende tatlı tatlı söylüyorum damardan girmeye çalışıyorum bak biz yeni evli olucaz falan diye :KK53:
anneci gibi değil görünüyor inaşallah değildir sevgilimden yana sıkıntım yok şu an çok şükür inşallah öyle gider

bende çok direttim ama şansım yok diyor :KK43:

anladım bende tatlı tatlı söylüyorum damardan girmeye çalışıyorum bak biz yeni evli olucaz falan diye :KK53:
anneci gibi değil görünüyor inaşallah değildir sevgilimden yana sıkıntım yok şu an çok şükür inşallah öyle gider

bende çok direttim ama şansım yok diyor :KK43:
Allah yardımcın olsun canım ama zor yani

Sevmesende aranı iyi tutmaya bak
evet mesela kız ailelerden önce ayrı olarak benimle tanışmayı çok istiyor ben yüz göz olurm diye istemiyorum ama ne bileyim :eek::KK48:
Huyu güzelse senin için çok iyi olur. Arada sen yemeğe çağırsın arada da onlara yemeğe gidersiniz.. Boyle tatlılıklar her iki taraf için de iyi oluyor.

Ama bazıları da ayni apartmanda olunca keseler bir olsun yatmadan yatmaya evinize gidin diye saçma sapan şeyler söylüyor.. İnşallah öyle olmaz. Olursa da mesafe koyup bastan boyle bir şeye yanasmayacaginizi belli edersiniz
inşallah inşallahhh bana anlayışla yaklaşsalar ben zaten kötülük edecek halim yok

Valla nasip isi bunlar kotu insan uzakta da olsa kötülugunu yapiyor.Ama sen yine de onlemini al nisanlina pek guvenme cunku evliligin verdigi rahatlikla degisecektir simdi atip tutmak kolay.He ailesi gercekten yerini bilen ve anlayisli insanlarsa da cok mutlu bir evliligin olur ki insaallah öyle olur...
diyorum ona şimdi böyle diyosun da evlenince değişir bu laflar diyorum hayır görüceksin diyor kabul etmiyor :)
inşallahhh aminn
sorun yaşayıp yaşamayacağını zman gösterecek mesafe iyidir yakınında bile olsa...
aynen mesafe iyidir :KK51:
Allah yardımcın olsun canım ama zor yani
aminnn zor olmaz inşallah

Allah yardımcın olsun cnm ben görümcemi ve arkadaşımın durumunu geçen hafta daha iyi anladım eski ev sahibim kışın geliniyle büyük sorun yaşadı artık gelini selam bile vermez olmuş.eşimi aramış bir hafta sizde kalabilir miyiz.ilk sevindinm bir hafta yedik içtik sağlsun çocuklarıma kızıyla baktı evimi dipköşe bile temizledim..
Arada gelininden bahsediyordu keşke gelinim de senin gibi olsa yesek içsek vs.ama o beni beğenmedi
Yaz tatilinde konuşuyprken eşimle biz kadına teklif ettik istersen bir hafta kal yine.demez olaydık.kadın bu kez yayıldı evimde suya sabuna dokunmayı bırak çocuklarımla ilgilenmedi bile yemekti temizlkti çocuktu ben koştırdum bunlar analı kızlı kendi aralarında kışında birhafta tatile geliriz o zamanda şuraları gezeriz.banyoya girerler.temizlemeden çıkarlar.sakız çiğner daha bir kere çiğnedim yine çiğnerim temiz bardağın içine koyar.çoraplar yerde bluzlar kapı üzerinde vs.daha çok şey.gittiler Allaha nasıl şükrettim ben bir hafta katlanamadım bir ömür boyu katlanacak olanlar var Allah yardımcınız olsun
Canım bu mesajımı okudun mu bunkar da altlı üstlü oturan bir kadından bahaettim

Allah yardımcın olsun cnm ben görümcemi ve arkadaşımın durumunu geçen hafta daha iyi anladım eski ev sahibim kışın geliniyle büyük sorun yaşadı artık gelini selam bile vermez olmuş.eşimi aramış bir hafta sizde kalabilir miyiz.ilk sevindinm bir hafta yedik içtik sağlsun çocuklarıma kızıyla baktı evimi dipköşe bile temizledim..
Arada gelininden bahsediyordu keşke gelinim de senin gibi olsa yesek içsek vs.ama o beni beğenmedi
Yaz tatilinde konuşuyprken eşimle biz kadına teklif ettik istersen bir hafta kal yine.demez olaydık.kadın bu kez yayıldı evimde suya sabuna dokunmayı bırak çocuklarımla ilgilenmedi bile yemekti temizlkti çocuktu ben koştırdum bunlar analı kızlı kendi aralarında kışında birhafta tatile geliriz o zamanda şuraları gezeriz.banyoya girerler.temizlemeden çıkarlar.sakız çiğner daha bir kere çiğnedim yine çiğnerim temiz bardağın içine koyar.çoraplar yerde bluzlar kapı üzerinde vs.daha çok şey.gittiler Allaha nasıl şükrettim ben bir hafta katlanamadım bir ömür boyu katlanacak olanlar var Allah yardımcınız olsun
Arka sürtmek gibi bir tabir var ya aynen o evinin işini bile başkalarına yaptırır.
Ama takmıyorum artık eşimi bile bazen gözüm görmüyor bıktım hayattan usandım dertlerinden dertlendirmelerinden canım isterse iniyorum istemezse inmi yorum eşim yokken eşim geldiğinde de sorar umrumda değil artık bezdim evlilik mutluluk huzurdu benim için ama öyle değilmiş Allah'tan bulsunlar baharımı kışa çevirdiler

Bugüne kadar annesi için 'herşeye karışır, huysuzdur, sorun çıkarır. Bizi kıskanır' diyen bir erkek görmedim.
Sevgilinin lafına değil kendi gözlemlerine göre hareket et derim.

aynen öyle dengeyi iyi kurmalıyım , niyeyse görümce daha çok tehlike gibi geliyor bana oda bekar yaşı genç ve çalışmadığığ için :110:
Gorumce sinsi olabilir abisini kiskanir belki bilemem ama ben olsam takmam fazla gorumceyi bide gorumcenin karsisinda susmayin birsey derse sizde soyleyin ona gore yerini bilsin

Arka sürtmek gibi bir tabir var ya aynen o evinin işini bile başkalarına yaptırır.
Ama takmıyorum artık eşimi bile bazen gözüm görmüyor bıktım hayattan usandım dertlerinden dertlendirmelerinden canım isterse iniyorum istemezse inmi yorum eşim yokken eşim geldiğinde de sorar umrumda değil artık bezdim evlilik mutluluk huzurdu benim için ama öyle değilmiş Allah'tan bulsunlar baharımı kışa çevirdiler
Verme alma konusunda sorunda yok ama herşey dinleniyor sabah tan akşam a kadar dinle kafam rahat olmazsa huzurum olur mu huzurum olmazsa yaşadığın zevki olurmu pff off yaram derin içerden Allah yardımcın olsun

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden
Kv ile ayni partmandayiz:KK75: en basindan beri sınırınızı belirleyin. Ornegin onlar surekli beraber yemek yemek ister ama bu hic bana gore degil ayda 2 veya 3 defa kirilmasinlar diye beraber yiyoruz. Onlara kalsa 3 ogun beraber yemek istiyolar:confused: dedigim gibi benlik seyler degil bunlar ben evimde kocamla rahat olucam herkesin evi barki var sonucta. Evinde olan biten herseyine de karistirma sakin orasi senin evin. Mesela sende onun evine karisma:KK66: yeri geliyo 3-4 gun gormedigim oluyo ayni apartmandayiz diye surekli mıç mıç olunacak diye bisey de yok:KK59:

Bugüne kadar annesi için 'herşeye karışır, huysuzdur, sorun çıkarır. Bizi kıskanır' diyen bir erkek görmedim.
Sevgilinin lafına değil kendi gözlemlerine göre hareket et derim.
haklısın öyle yapacağım
Gorumce sinsi olabilir abisini kiskanir belki bilemem ama ben olsam takmam fazla gorumceyi bide gorumcenin karsisinda susmayin birsey derse sizde soyleyin ona gore yerini bilsin
öyle tabi yerini bilmesi lazım

Öyle deme ya madem artık tavrını koydun kendi evinle ilgilen çocuk var mı peki

Kv ile ayni partmandayiz:KK75: en basindan beri sınırınızı belirleyin. Ornegin onlar surekli beraber yemek yemek ister ama bu hic bana gore degil ayda 2 veya 3 defa kirilmasinlar diye beraber yiyoruz. Onlara kalsa 3 ogun beraber yemek istiyolar:confused: dedigim gibi benlik seyler degil bunlar ben evimde kocamla rahat olucam herkesin evi barki var sonucta. Evinde olan biten herseyine de karistirma sakin orasi senin evin. Mesela sende onun evine karisma:KK66: yeri geliyo 3-4 gun gormedigim oluyo ayni apartmandayiz diye surekli mıç mıç olunacak diye bisey de yok:KK59:
bende öyle düşünüyorum ve öyle istiyorum işte inşallah benimde öyle olur Hoppa

Görünüşe göre altlı üstlü oturmaktan başka çareniz yok.
Çalışıyormuşsunuz işten zamanında gelip yemeği yapacak sofrayı kuracak zamanınız olur inşallah.
Aksi takdirde hep kv''lerde yemek zorunda kalırsınız.
Eğer zamanınız olursa bence bir kap çorba bile olsa kendi evinizde yemek pişirin. Kv davet edince " Anneciğim evime ısınmam gerek, olmaz öyle hep hazırdan geçinmek, ben evime geçeyim" dersin.
Olmadı haftada 1-2 gidersiniz en fazla. Baştan alıştırmalısın böyle, sonra birden kesersen kadın küser ya da oğlunu doldurmaya kalkar.
Bunların anaları hep melek zaten kadınlar şeytan iken anaları nasıl melek oluyorsa - şeytan diyenler erkekler- :)
Eşini de evine böyle ısındırırsın ki durmadan anasına çıkmak istemez. Başka türlü çözüm yok gibi, umarım bunları yapabilirsiniz.

Görünüşe göre altlı üstlü oturmaktan başka çareniz yok.
Çalışıyormuşsunuz işten zamanında gelip yemeği yapacak sofrayı kuracak zamanınız olur inşallah.
Aksi takdirde hep kv''lerde yemek zorunda kalırsınız.
Eğer zamanınız olursa bence bir kap çorba bile olsa kendi evinizde yemek pişirin. Kv davet edince " Anneciğim evime ısınmam gerek, olmaz öyle hep hazırdan geçinmek, ben evime geçeyim" dersin.
Olmadı haftada 1-2 gidersiniz en fazla. Baştan alıştırmalısın böyle, sonra birden kesersen kadın küser ya da oğlunu doldurmaya kalkar.
Bunların anaları hep melek zaten kadınlar şeytan iken anaları nasıl melek oluyorsa - şeytan diyenler erkekler- :)
Eşini de evine böyle ısındırırsın ki durmadan anasına çıkmak istemez. Başka türlü çözüm yok gibi, umarım bunları yapabilirsiniz.
umarım öyle olur
evet ters cevap verirsek kırılır falan belki kendi de karışmaz bilmiyorum ki haftada 1 anca o da bir akşam yemeği yada kahvaltı o kadar düşünüyorum :KK51:
sevgilimde inşallah sonradan değişmez , yemek yapmak için zamanım olur sanırım

umarım öyle olur
evet ters cevap verirsek kırılır falan belki kendi de karışmaz bilmiyorum ki haftada 1 anca o da bir akşam yemeği yada kahvaltı o kadar düşünüyorum :KK51:
sevgilimde inşallah sonradan değişmez , yemek yapmak için zamanım olur sanırım

Nişanlın ne yemek sever nelerden hoşlanır şimdiden öğrenmeye bak :)

Nişanlın ne yemek sever nelerden hoşlanır şimdiden öğrenmeye bak :)
pek yemek seçmiyor :KK45: çalışmam konusunda da çalışırken çok yorulacağım ve zor olacağı için gönlünden geçmiyor ama bana bırakıyor kararı ç çünkü hem evlilik sorumluluğu hem gidiş geliş toplam günde 4 saatim yolda geçiçek kaldırabilir miyim onu da bilmiyorum işten çıkıp kv ile başbaşa kalmakta istemiyorum :eek::eek: :)

X