3.kattayım asansör yok,hareketli olmak daha iyi bence zaten çocukla hareketsiz kalıyor insan birde merdiven falan çıkmasan bin kilo olursunsuan 2 yıllık evlıyım suan kayınvalıde ile farklı apartmanda oturuyorum ama evlerimız Kars'ı karşıya cok yakınız yalnız benım oturduğum apartmanda asansör yok ve bebekte olunca o kadar katı çıkmak zor gelıyo kayınvalıdem ile konuşmuyoruz 9 aydır arada Sırada falan mecbur kalırsak başta cok ıyıyken evlenınce değiştiler ben en başta da onla aynı apartmanda olmayım dıe burası Asansor Olmasın tek merdıvem çıkarım Dedım lakın bebek olunca eve hapıs olduk cok zor oluyo ve ben sırf asansör ve sıcaklık için oraya çıkmak zorunda kalıyorum başka bı ev almak konusu olunca eşimin o kadar evi varken başka nıe alayım dıo bıraz da ona hak veriyorum yaşamış olarak siz benim yerimde olsanız naparsınız sımdıden teşekkür edıyırum
Bebek Arabasını almak için bebek kucakta yol yürüyüp arabayı alıyorum evden çıkarken Iyı ama dönerken yalnız çıkamıyorum merdıvenleri 7.kat . Bebek Büyüdükçe dışarı çıkmak istıyo doğal olarak kilosu da artacak yaz gelıp evden çıkmanın olay OLDUĞUNU düşündükçe içim daralıyo... Zaten su an kayınvalıdenın evler karşılıklı ama Tabı aynı apartman daha iç içe olur kadın sürekli kendi istedıgj olsun isteyıp herseyı kavgaya dönüştüren birisi oğlunu cok kıskanıyor aslında tek sorun o bebeğimizi bile kıskanıyor eşim ilgilendikçe. Bende artık sabredemediğim için görüşmeme kararı aldım aslında eşimde cok isteklı deil Onunda suan oturduğumuz yerde kafası rahat ama ev cok soguk oluyo ve 7 kat merdıven bana kabus oldu artık .esim için cok farketmıyo tabi benım gibi . Yanı kısaca tek basıma bebekle evden çıkıp gelıp tekrar eve dönemiyorum kafam cok Karışık aslında mecburum bı yerde bilemiyorumBebek arabasını indir çıkar o zor oluyo sanırsam ama bebek hep bebek olarak kalmayacak öyle değil mi
Rahat edebileceğinizi düşünüyorsanız değerlendirin diyecem ama kayınvalideyle konuşmuyormuşsunuz bile ..
Şimdi aynı apartmanda sorun yaşayacağınızı, eşinizle özel hayatınızın olumsuz etkileneceğini ...ve bu gibi nice sorunları ön görmek çok da zor değil açıkçası
3.kat olsa bende cok rahat çıkarım ama 7.kat ve bebek arabasını koyacak bı yer yok3.kattayım asansör yok,hareketli olmak daha iyi bence zaten çocukla hareketsiz kalıyor insan birde merdiven falan çıkmasan bin kilo olursun
baston bebek arabalarından alın minyatür bir şey..3.kat olsa bende cok rahat çıkarım ama 7.kat ve bebek arabasını koyacak bı yer yok
Kv ile mükemmel bir ilişkim olsa da birlikte oturmam. Kv'yi geçtim kendi annemle dahi oturma taraftarı değilimsuan 2 yıllık evlıyım suan kayınvalıde ile farklı apartmanda oturuyorum ama evlerimız Kars'ı karşıya cok yakınız yalnız benım oturduğum apartmanda asansör yok ve bebekte olunca o kadar katı çıkmak zor gelıyo kayınvalıdem ile konuşmuyoruz 9 aydır arada Sırada falan mecbur kalırsak başta cok ıyıyken evlenınce değiştiler ben en başta da onla aynı apartmanda olmayım dıe burası Asansor Olmasın tek merdıvem çıkarım Dedım lakın bebek olunca eve hapıs olduk cok zor oluyo ve ben sırf asansör ve sıcaklık için oraya çıkmak zorunda kalıyorum başka bı ev almak konusu olunca eşimin o kadar evi varken başka nıe alayım dıo bıraz da ona hak veriyorum yaşamış olarak siz benim yerimde olsanız naparsınız sımdıden teşekkür edıyırum
7. Kat insanı yorar önceki gün elektrik kesintisinde 15 katı inip çıktım evim zeminle 15. Kat neyseki yakında jenarötör takılacak ,asansörlü ev en mantıklısı.3.kat olsa bende cok rahat çıkarım ama 7.kat ve bebek arabasını koyacak bı yer yok
Vavvvv canım benim sen kaç yıllık evliydin canımBebek arabasının size verdiği eziyet, kayınvalidenizle aynı apartmanda mutsuz olacağınızı bile bile oturmanızın vereceği eziyetle mukayese dahi edilemez bence
Vavvvv canım benim sen kaç yıllık evliydin canım
Şaka yapdık herhaldeNazocuğum bunu bilmek için evli olmaya gerek yok
Azıcık gözlem, çevreden bi kaç vaka örneği yeterli
Ben daha neler biliyorum bi bilsen
Şaka yapdık herhaldeAnlatsana kız neler biliyorsun bakim
valla sekerim nedne gidip bosa kira veriyim yani git kaynananın üstüne otur mis gibisuan 2 yıllık evlıyım suan kayınvalıde ile farklı apartmanda oturuyorum ama evlerimız Kars'ı karşıya cok yakınız yalnız benım oturduğum apartmanda asansör yok ve bebekte olunca o kadar katı çıkmak zor gelıyo kayınvalıdem ile konuşmuyoruz 9 aydır arada Sırada falan mecbur kalırsak başta cok ıyıyken evlenınce değiştiler ben en başta da onla aynı apartmanda olmayım dıe burası Asansor Olmasın tek merdıvem çıkarım Dedım lakın bebek olunca eve hapıs olduk cok zor oluyo ve ben sırf asansör ve sıcaklık için oraya çıkmak zorunda kalıyorum başka bı ev almak konusu olunca eşimin o kadar evi varken başka nıe alayım dıo bıraz da ona hak veriyorum yaşamış olarak siz benim yerimde olsanız naparsınız sımdıden teşekkür edıyırum
Cok Haklısınız ama sadece bebek Arabası deıl asabılecek gıbı olsam zaten hiç mi hiç istemıyrum ama bebekle yalnız isem hapisim evde bişeye ihtiyaçım olsa inipBebek arabasının size verdiği eziyet, kayınvalidenizle aynı apartmanda mutsuz olacağınızı bile bile oturmanızın vereceği eziyetle mukayese dahi edilemez bence
şöyle ki kadına ne olur gel desen gelmez zaten bizi oğlu torunu birlikte mutlu görmeye tahammülü yok kadının bı kaç özel gün oldu oğlunun doğum günü Aradım gelın dıe gelmedı diş buğdayı oldu yıne gelmedi benim çekincem eşimin kız kardesı var o bıseyleri bahane edip çağırır mı ya da gelır mı dıe o da bı yere kadar olur dıe düşünüyorum ama Yaşamadan bilinmiyor maalesef zaten apartman 22 daire küçük olsa yine daha sıkıntılı diyorum ama içime sinmeyen cok şey olduğu gıbı oraya görmek içinde cok mecburum ona cok canım sıkılıyorvalla sekerim nedne gidip bosa kira veriyim yani git kaynananın üstüne otur mis gibi
karıstırma yüzgöz olma gelir aksam torununu sever gider hersey sende bitiyo