Kayınvalıde ile aynı apartmanda oturmak zorunda kalırsam

Cok Haklısınız ama sadece bebek Arabası deıl asabılecek gıbı olsam zaten hiç mi hiç istemıyrum ama bebekle yalnız isem hapisim evde bişeye ihtiyaçım olsa inip

şöyle ki kadına ne olur gel desen gelmez zaten bizi oğlu torunu birlikte mutlu görmeye tahammülü yok kadının bı kaç özel gün oldu oğlunun doğum günü Aradım gelın dıe gelmedı diş buğdayı oldu yıne gelmedi benim çekincem eşimin kız kardesı var o bıseyleri bahane edip çağırır mı ya da gelır mı dıe o da bı yere kadar olur dıe düşünüyorum ama Yaşamadan bilinmiyor maalesef zaten apartman 22 daire küçük olsa yine daha sıkıntılı diyorum ama içime sinmeyen cok şey olduğu gıbı oraya görmek içinde cok mecburum ona cok canım sıkılıyor
valla sekerim ne tamaat etmem de nede mecbur hisset kendini bedava ev kullan gitsin
evin ayrı sen biraz sert cıktınmı ne kaynanan ne görümce karısır
pipirikli ol görümcen kucagınıa aldımı ay alıyım de yeni emzirdim ay söyle ay böyle uzaklasır gelirse mesela bizde simdi dısarı cıkıcıaktık de yada annen yakın mı o geldımı hemen ara gelsın

Anladım ama dediğim gibi bebek ayaklanınca dura kalka inip çıkarsınız
Huzursuz bi ortama kendinizi, çocuğunuzu, eşinizi sürüklemek çok da mantıklı gelmiyor açıkçası

1 yıla çıkacağımı bilsem sabredebilirim ama 3 yıl falan Sürer bi de su var suan oturduğum evde kira deil

Hareket olmuş olur bu yönden düsünün

Oturduğunuz ev sizin mi?
Bir de neden kv nin apartmanında ki ev oda sizin mi yoksa kv nin mi?

7. Kat ne ya.. Çocuğum falan yok ben bile bu halimle evden çıkmaya üşenirim :KK14: Kv kısmına sıcak bakmıyorum ama başka bi apartman diyorum?

Yorumlarınız için teşekkürler bende evlenmeden önce kv ile aynı apartmana çıkmaktansa 7 deıl 14 kat çıkarım seve seve demıstım çocuk olmadan öncede sıkıntı yoktu çıkıyordum büyük konuştum belkı de ... Evet suan oturduğum evde çıkmak ıstedıgımde eşimin baba ev yapınca o kadar ev varken başka bı ev alma fikri ona garip gelıyo alıştırmaya çalışıyorum ki kv ile aynı yere oturmayım die ama zaman alacak gibi. Ve ben sabretmek deil hareket deil artık halim olmuyo çocukla inip çıkmaya ve dışarı çıkamaz hale geldım. Bebeği olanlar beni daha iyi anlarlar dıe düşünüyorum bebegın Eşyası senın çantan ve dönüşte eve bi kaç alısverıs yaptıysan zaten mümkün olmuyo tek basıma gitmem hep dua edıyırum kı başka bi ev olur ıns die

Şu an oturduğunuz evi kiraya verip başka bi eve kiraya geçme imkanınız olabilir belki
Maddi olarak sizi zorlamaması için..
Tabi kayınvalide kira gelirini size verir mi o ayrı muamma

hiiiç bişi olmaz bence hareket iyidir çok dikkatli olursun olur biter bızde kv mle altlı ustluyuz maşalllah her Allahın günü görmezse özlüo beni aşk yaşıyo gıbıyız :KK70::KK70:

hiiiç bişi olmaz bence hareket iyidir çok dikkatli olursun olur biter bızde kv mle altlı ustluyuz maşalllah her Allahın günü görmezse özlüo beni aşk yaşıyo gıbıyız :KK70::KK70:
Bizde de gelme olmaz ama yok şuraya gıttı yok böyle bı uğramadı gıbı seyleri eşime der bana diyemez de eşim bunalır hoş şimdi aynı binada olmadığımız halde Lafı bitmedı bitmeyecek de kadının

X