Kayınvalide ile aynı apartman sorunsalı

Aynen oyle olur birde erkekler aslında daha annecilerdir surekli annesine gitmek istiycek ve senide goturucek daha sonra onlarn butun fikirleri esini etkileyecek buda senin evinde huzursuzluk yaratıcak yani senin evinide onlar yonetmis olacak

Acikcasi bende istemiyorum. Ama olaya nasil yaklasmaliyim diye akil aliyorum. Cok deneyimli degilim cunku henuz :) ne onlari ne esimi kirmak hic istemem cunku

Aynen oyle olur birde erkekler aslında daha annecilerdir surekli annesine gitmek istiycek ve senide goturucek daha sonra onlarn butun fikirleri esini etkileyecek buda senin evinde huzursuzluk yaratıcak yani senin evinide onlar yonetmis olacak
Bunlar da ciddi sorunlar tabi ki. Esim oyle surekli gitmek istemez aslinda yada cok ozlerse is donusu ben yokken ugrar gorur ama ayni apartman demek cok cok farkli haklisiniz :)

Uzak olsun
İyi olsun
Düşüncesindeyim
Yakın olup tadım kaçacağına
Böyle iyi bence
Beklenti artıyor yakınken
Hayatta ki herkese karsi bakis acim bu benim de. Abilerim de bu sehirde benim. Oraya bile ayda 2 den fazla gitmiyorum. Yengelerimle bir tatsizlik yasamayim diye. Az olsun öz olsun annem boyle yetistirdi beni :)

Acikcasi bende istemiyorum. Ama olaya nasil yaklasmaliyim diye akil aliyorum. Cok deneyimli degilim cunku henuz :) ne onlari ne esimi kirmak hic istemem cunku

anlıyorum canım .. haklısın kim ister ki zaten hani ara iyi bile olsa insan istemiyor cidden bozulmasından korkutugumuz için belkide bide illaki biseylere karısırlar çok ic içe olunca mesafe candır.

Çocuğunuz olunca herşeyi daha farklı düşüneceksiniz. Aynı apartmanda olmasa bile aynı sitede olmak faydanıza olacaktır bence. Benim kayınvalidem dünyada tek sanırdım ama sizde de varmış çok şanslısınız:) Tek sıkıntı evet çoğu planınıza dahil olabilirler ister istemez. Ama oda büyütülecek birşey değil en azından ben öyle düşünüyorum. Benimde yeni çocuğum oldu her gün bizde nerdeyse ama inanın insanın o kadar ihtiyacı oluyorki yanında birine o yüzden gocunmuyorum hiçbir zaman Allah razı olsun onlardan kıymetini bilin:)

Neden olmasın ki? :)
Ben 10 gün önce falan kayınvalideme gitmiştim en son. :) O da bana yanlış hatırlamıyorsam kasım ayında gelmişti. :)

Evet anne olmadan anlamak cok zor suan asla dedigim her seyi yavrum icin bayilarak yapacagim belki. Gelmeden gelecege fazla endise duyuyorum en kotu huyum. Annem gelse bile ne kadar kalabilir ki onunda evi var sonucta. Yine yanimda olacaksa kayinvalidem olacak. Seve seve de ilgilenir biliyorum. Ben sadece hayatim icinde surekli birilerinin olmasina dayanamam diye endiseleniyorum. Sizede mutluluklar bebisinizi yerime koklayin :)

Neden olmasın ki? :)
Ben 10 gün önce falan kayınvalideme gitmiştim en son. :) O da bana yanlış hatırlamıyorsam kasım ayında gelmişti. :)
Haklisiniz aslinda. Durumlar degissede tavir degismezse sorun cikmaz sanirim. Esim de bana mudahale etmez bu konularda. Halledebilirim gibi :) icim rahatladi tesekkurler

Haklisiniz aslinda. Durumlar degissede tavir degismezse sorun cikmaz sanirim. Esim de bana mudahale etmez bu konularda. Halledebilirim gibi :) icim rahatladi tesekkurler

Ben teşekkür ederim. :)
Kurban olduğumunun seviyesi, her ortamda işe yarıyor. :) Uygun mesafeyi ayarladıktan sonra her şey bizim lehimize olabiliyor. :)
İyi geceler.

Ben ayni apartmandayim
K.p kapimdan gecer kapiyi calmaz
biz davet etmeden gelmez
biz canimiz isteyince gideriz gitmeyince neden gelmediniz demezler
Cocuklarimla ilgilenirler
Hatta tasinip gene ayni veya yan yana apt oturmayi dusunuyoruz
Aranizda sorun olacak olsa simdide olurdu
Bence hic karisma gelin bizi istemiyor demesinler

Evet durduk yere sorun cikaran olmak hic hos olmaz. Dikkate alacagim tesekkurler :)

Ayni apartmanda oturuyoruz 5.5 senedir hic problem yasamadik cocuguma da cok guzel baktilar calistigim donemde. Yemegimizi falan orda yiyoruz cogu zaman. Illa ki karistiklari durumlar oluyor ama onda da esim izin vermiyor. Es durumu bu tarz konularda cok onemli eger kv kp de iyiyse bir sorun yasamazsiniz

uzattınız tabi. Senarya yazmişiniz resmen sacma.

Okurken kafama takıldı madem bu kadar sınırını haddini bilen insanlar niye kv sizin sitenize taşınmak istiyor anlamadım? Belki de daha samimi olmak istiyor , siz sınırımı çizdim diyorsunuz ama belki o memnun değil. Canım bak kendi tecrübem şu, ben de dediğin gibi kendimce sınır çizmiştim herkes memnun görünüyordu, meğersem kv-kp habire eşimi doldururmuş bunu yıllar sonra öğrendim şok geçirdim boşanma aşamasına geldim.

Durumu çok iyi tart derim çünkü ülkemizde en uzak duran kv bile sonradan aşırı samimi olma çabasına giriyor sebebini anlamış değilim.

Açıkçası ben kendi öz annemle aynı mahallede oturmaya bile okey değilken kayınvalidemle bilinçli olarak yakın ev baktım 1,5 yıllık evliyim tam sendeki kayınvalide profili bendeki de işi bıraktığımdan beri bildiğin ana-kız olduk hiç çat kapı gelmediler evime acil uğramak zorunda olsa bile aradı mutlaka ki o da iki kere oldu biri acil durumdu birinde de bana sürpriz yapmak için bence taşınmak isterlerse hiç engel koymaya çalışma cidden zararı olucak profilde insanlar değiller gibi görünüyo ben benimkilerden hiç zarar görmedim hatta eşim bişeye kızsa kavga etsek ararım dertleşiriz vay eşşek diye eşime kızar sen çalışıyosun da hadi samimi olmak istesen bile olamazsın şartlar gereği hiç kafaya takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…