Kayınvalide ile aynı apartman sorunsalı

Ben genelde olumsuz bakıyorum aynı yerde yaşamaya ama anlattıklarınızdan sınırlarını bilen görgülü insanlar olduklarını çıkardım belki korktuğunuz gb olmaz.

Aynı apartmanda oturuyorum kayınvalidemle. :) Hayatımın en iyi günlerini yaşıyorum, yaklaşık 2 yıldır evliyim. :) Bir daha seçim şansım olsa yine aynı binada yaşardım. :)

Ya eşinizin aile efradını öyle bir anlatmışsınız ki kıskandım cidden,kıymetini bilin. Eğer çocuğunuza anneniz bakmayacaksa da kayınvalidenize emanet edersiniz.

Aynı bahcede iki farklı evdeyiz,komşu müstakil evler yanı,kayınvalidemle bu şekildeyiz,eşim makul ve dengeyi bilen bi adamdır,kendi evini düzenini bilir,ilk evlendiğimizde kayınvalidem bi bocaladı ama genelde bu yakınlıktan fayda gördüm pek zararını görmedim,ben çalıştım çocuğuma da baktılar,hasta oldum ameliyat oldum hep baktılar,her zaman kötü olacak diye bişe yok

Valla bende yorumları okuyunca tek kaldım gibi hissettim.
Ben de kayınvalidemle aynı sokaktayım. Hiç zararını görmedim aksine bana faydası oluyor. Konu sahibinin kayınvalidesi gibidir benimki de

Buradaki yorumları okuyup yoktan yere cephe alırsa araları bozulur diye düşünüyorum açıkçası.

siz zaten kayinvalidenizin kayinpederinizin huyunuzu bilirsiniz, ona gore karar verin. simdi yalnizligi seviyorsunuz ama cocuklar falan olunca zaten yalniz kalamayacaksiniz, en azindan onlar yakinda olursa yardimci olurlar. calisiyorsaniz da kayinvalideniz bakabilir belki, ama bazen kvler de zorlanabiliyorlar, yaslilar sonucta, o zaman evde bakici olsa bile o arada gelir kontrol eder, cani sikilinca kendi evine gider vs hem sizin cocugunuza sahip cikar hem de onu cok kisitlamamis olursunuz.

Aynen, insanlar gerçekten etkilenebiliyor. Olumlu bakmak lazım biraz. :)

ama uzatınız daha ortada birşey yok

yani artıları olduğu kadar eksileri de olur benim kayınvalidemde dünya iyisidir ama ben aynı binada oturmayı istemem şahsen nekadar yakın okadar sorun olarak bakıyorum olaya yani en iyisi bile bı şekilde batar adama öyle düşünüyorum ki öyle oluyor zaten :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…