Kayınvalide evinde kavga

Eşinin yaptığı hamile olsa da olmasa da yanlış zaten. Ama ben bu konudan milleti darladığını anladım. Başta eşi ocagın altını kapatmış uyarmış sonradan konu sahibinin itici hareketleri bulunmus ki onlarda sinir olmuşlar. Burdan anlayamayız hal ve hareketleri belki cok itici görünüyordu. Benim çevremde var, aynı apartmanda oturuyoruz. Bunu soylemek istemezdim ama sanki bana doğuruyormuş gibi nazını bana geçirtmeye çalışıyordu. İsteyerek sevismis yapmışsın, cefasını ben mi cekicem. yok şöyle midem bulanıyor cok şöyle başım dönüyor yok canım şunu çekiyor. Acayip irrite oldum hamilelik konusuna.

Kocanızn ailesine reis benim falan gösterisi yapmış. Ama k.v terbiyesiz bir insan oğlum sende git karınla madem rahatsız yada kalın sorun değil bunlar demeliydi. Erkekler öküz de k.v nasıl izin veriyor sizi yollamasına. Benim k.v ( yakında eski olacak) asla izin vermezdi bu duruma.

Son düzenleme:

Dun butun kurbanimizin etini tek basima ayiklayip pisirip posetledim. Gurbette olunca e bide izin kullanamayinca el mahkum. Hakikaten bazen ben de anlayamiyorum. Bu kadar abartilanin nasil bi hassasiyet oldugunu. Yada henuz yasamadim bilmiyorum. Bu haftaya kadar hic yasamadim yani oyle bulanacak kapilari kapatacak seyleri falan.

Senin yerinde olsam ben bu evliliğ bitirirdim. Hamile bir kadına bu yapılmaz. Eşinin davranışı ve söyledikleri çok ama çok yanlış. Sizin yaşadıklarınız olabilen bir şey. Anne oğul size zulmetmiş resmen. Anlayışsızlığın bu kadarıda olmaz.

Kadın, bu lafından yapmaya dayanamadığını, olsa yiyeceğini çıkarmış olamazmı?
Nedense banada oyle geldin ben yapamiyorum hep kahvaltilik yedik falan diyince sanki oyle anlasiliyor oglunida dusununce direk gidip kizartma yapmis kadin yoksa diger turlu miden bulansin doye yapmamistir heralde yanlis anlama olmus

Aaaa olmadı şimdi bu. Etleri mutfakta bırakıp oturma odasında burnunuzu kapatarak oturmanız gerekiyordu. Hamilesiniz siz, kendinize gelin prenses.

Tavuğu haşlama saati tuhaf .ama kızartma yapılırken balkona çıkabilirsiniz. Ayrıca biraz abartmış olmalısınız kapı kapatırken söylerken sert bir dil kılınış olmalısınız..sinirlenecek bir şey olmayan şeye eşiniz sinirlenmiş.

Hamilelikte oluyor ama insanlar evinde yemek yapmasinmi mecbur yapacak 2 gun dayansaydiniz iyi olurdu

Tabi esinin otogara seni o halde birakmasi cok buyuk yanlis onu naparsin bilmem

Aaaa olmadı şimdi bu. Etleri mutfakta bırakıp oturma odasında burnunuzu kapatarak oturmanız gerekiyordu. Hamilesiniz siz, kendinize gelin prenses.

Inanin sasiriyorum. Gercekten cok bulanan insanlari duyunca Bazen esimle dalga geciyoruz lan bizim bebek yok mu ki gaz mi acaba bu sislik diye

bence konu sahibine çok yükleniliyor.
sonuçta misafir olduğu ev, biraz ona özenli davranılması gerekmez mi?
çok da kolay hamilelikler geçirdim, ona rağmen bir eve ziyarete gitsem hep ne severim soruldu, şunu pişirsem koksa rahatsız olur musun diye soruldu, bunlar hoş davranışlar. biz böyleyiz bize uyacaksın diyip hele ki böyle paketleyip baba evine göndermek nerede görülmüş, insan kırk kat eline bu hareketi yapmaz. Kaldı ki bu insan karnında bebek taşıyor, senin bebeğini veya senin torununu. Kabul edilir gibi değil. Konu sahibi sizi böyle gazlamak da istemiyorum ama o adama ne olur özür dilemeden dönmeyin.

Bu konuda katiliyorum sana. Esi tam bir okuz. Boyle adamlar baba olmayi hic haketmiyor gercekten

Sizin yaşamamış olmanız başkalarının yaşamayacağını göstermiyor. Benim kardeşim hamile iken çocuklarına bile yemek pişiremedi. Ailecek bana taşındılar. İki üç ay mutfağa giremedi. Soğan, yağ kokusu alınca kusmaya başlıyordu.

ayrıca yorumlar da çok vicdansızca geldi,

kurbanda benim babamı da kan tutar, kaç yaşında adam ilk gün nazlanır durur. Yine kaynım tüm bayramlarda hastalanır, yedikleri rahatsız eder. Kaç kez de hastaneye gitmek zorunda kaldı. Hiç de aman nazlanmayın demedik, üzüldük onlar için. Sonuçta ailemizin bireyleri, keşke bu kadar hassas olmasalar ama bazı dönemler insanlar sevdiklerini idare ederler. Bu kadar güçlü insancılık oynamaya gerek yok.

Ben zaten yasamiyorlar demedim ki. Ben yasamadim o yuzden bu kadar abartilanin nasil bir hassasiyet oldugunu bilmiyorum dedim. Olabilir bulanti yasamis olabilirler gercekten ama ben henuz o sekilden sekillere giremedim. Bundan bahsediyorum.

Ben zaten yasamiyorlar demedim ki. Ben yasamadim o yuzden bu kadar abartilanin nasil bir hassasiyet oldugunu bilmiyorum dedim. Olabilir bulanti yasamis olabilirler gercekten ama ben henuz o sekilden sekillere giremedim. Bundan bahsediyorum.

ben de ilk hamileliğimde hiç bir farklılık yaşamadım, hatta 7 aylıkken koşuyordum bile. Ne iştahım değişti ne de bulantım oldu, ne ağrım ne sızım :) acısı ikincisinde çıktı ama. çok az bulantım oldu ikincide ve bazı yiyeceklere hassasiyet oluştu o bile iğrenç hissettirmişti. 4. aydan sonra da çok ciddi fiziksel sıkıntılar yaşadım. Kıymetini bil yani hamileliğinin. Oh gez dolaş göbüşünle. güzel kıyafetlerle fotolar çekin :)

Burda seni anlamayan bayanlar varken eşinin anlamasını istemek... yaşamayan bilmez o günlere geri döndüm. Uyanır uyanmaz bulantımın başladığı gözümü kapatana dek devam ettiği, uykumdan uyanıp kustuğum günler Peynir domates simitle kahvaltı hazırlamak zor sanki. Ayrıca kocan senin eşyalarını toplattırıp bırakırken kayınvaliden öylece seyretti mi

Edit: doğuma gideceğim sabah dahi kustum. Burda okuduğumda inanamazdım böyle bir şey olduğuna

Son düzenleme:

Vallaa oyle yapiyorum. Tatilde gezmedigim yer kalmadi otobusten in ucaga bin ucaktan in arabaya bin 1 ay bu sekilde mis gibi gecti masallah kizim benden fena gezmeci cikti keyfi yerindeydi insallah 2. 3. De boyle rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…