- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Topla eşyalarını deyip otogara bırakan,senin dilin çok uzamış kesmek lazim diyen üstelik te hamile karısına bunları yapan adam sizce haklı yani öyle mi?Birde iyi yapmış diyorsunuz pes yani!
O kadın hamile ona buna çatıp ortalığı birbirine katsa dahi eşinin bunu yapmaya hakkı yok.
Ne meraklısınız kendinizi ezdirmeye..bana köpek gibi davranan bir adami hayatta affetmem.Hele de hamileyken..
Ben ikinci hamileligimde bir pazar günü eşimle beşik bakmaya çıkmıştık.Cok dolaşınca eşim söylenmeye başlamıştı tek başına gidemezmiydin benide sürükledin filan diye de arabayı kenara çek kusucam deyip indigim gibi çekip gitmiştim.
Bindiremedi beni geri.Evede akşama doğru geldim.Aylarca yüzüne bakmadım
Birde beni eşya gibi gönderecek ha..konu sahibi bir süre eve dönmese iyi olur bence burnu surtsun biraz adamın.
aynen oyle diyorum evet. konu sahibi saygili ve olgun biri olsa oyle kaprisli kaprisli kapi ortmeler bilmem neler onun haricinde kocasina ikidebir 'annene soyle tavugu pisirmesin annene soyle kizartma yapmasin' kafasina girmezdi. simdi hamile hamile kendi ailesinin yaninda yanliz bayrami kutlasin bakalim, nasil oluyomus. ayrica esinin annesine boyle gereksiz kapriz naz bidaha yapacak mi, cok merak ediyorum.
benim esim bana yapabilir mi/yapar mi? asla. cunku ben esime ve ailesine boyle sacma saygisizliklar cocukluklar yapmam. ayrica bayram gunu kalp kirmama konusunada cok hassasim, biri yukarida da demis, kadinin bayramini zehir etti gelin. ne gerek vardi yani. baslarim oyle geline valla. tekrar soyluyorum, oh iyi etmis kocasi.
ayrica anekdotunuz sizin evliliginizde ise yaramis ise, ne guzel iste. ben esimin yuzune aylarca bakmamazlik yapamam, cok seviyorum kiyamam. oda bana kiyamaz zaten.