- 4 Şubat 2019
- 3.899
- 8.668
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Bir hafta kalıpta rahatsız etmiyeyim dediyse sizde temelli kalacağını sanmam. Ama esin annesinin tek kalmasına gönlü razı olmayacaksa o başka. Benim eşim annesi tek olsa kesinlikle kıyamaz. Ama normalde gelin kaynana aynı ev olmaz. Esin sana böyle birşey derse guzellikle ev ev üstüne olmaz ozelimiz olur vs de. Ama sık gider gelirsiniz büyük ihtimalle KV neKayınvalidem normalde bizden uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşinden ayrı yıllardır. Ama eski eşini takıntı haline getirmiş, her girdiği ortamda her tanıştığı insana eski eşini yani kayınpederimi ağza alınmayacak sözlerle kötüler. Bana da bir olayı 750000 kere anlatmışlığı var.
Aramız iyidir, beni de çok sever. Bir tek oğlu(nişanlım) var. Bizim yaşadığımız şehire geldiği zaman da max. 1hafta evimizde kalıp, aman evladım rahatsız etmiyim der giderdi şimdiye kadar.
Ama şuan bizim yaşadığımız şehire temelli taşınma ihtimali var bir sebepten. Şimdiye kadar aramızda bir problem olmadığı ve uzakta olduğu için mesafe koyma gereği duymadım ama bu saatten sonra koymam lazım. Çünkü benle direk sorun yaşamasa da aile sorunlarını direk bana yansıtıyor ve kimse tarafından normal bulunmayan tepkiler veriyor.
Bizim evimizde yaşamak isterse nasıl tepki vermeliyim? Ya da nişanlımla önceden, o gelmeden temelli beraber yaşayamayacağımızı konuşmalı mıyım? Kadından öyle bir teklif gelmediği için absürt mü olur? Bu işin önünü nasıl alayım ama kimse de kırılmasın? Severim de kvyi aslında ama annem de dahil kimseyle aynı evde yaşamak istemem hastalık olmadığı müddetçe.
Nişanlım annesine aşırı düşkündür ama anneci denilen tiplerden değildir. Bir de anlaşamıyorlar. Geçen geldiğinde oğluna küsüp gitti 3 gün sonra. Sürekli bağrışıp dalaşıyorlar. Ben de bu huzursuzluğu evimde istemem açıkçası.Bir hafta kalıpta rahatsız etmiyeyim dediyse sizde temelli kalacağını sanmam. Ama esin annesinin tek kalmasına gönlü razı olmayacaksa o başka. Benim eşim annesi tek olsa kesinlikle kıyamaz. Ama normalde gelin kaynana aynı ev olmaz. Esin sana böyle birşey derse guzellikle ev ev üstüne olmaz ozelimiz olur vs de. Ama şık gider gelirsiniz büyük ihtimalle KV ne
Çok gönüllü olacağını sanmam pek anlaşamıyorlar. Buraya taşınmasına pek sıcak bakmadı zaten. Fakat annesine hayır demesi de zor gelebilir.ben sizinle yaşamak istiyorum derse nişanlının tepkisi ne olur ,
bir fikrin varmı
Erkek cinsinden nefret etmiş ve haklı da eski eşinin yaptıları yenilir yutulur değil. Evlenmez yani.bir anneyi evladının evinden men etmeyin
ona ilgi alanları açın
yada evlensin tadından yenmez
Aramızda hiç bir sorun yok. Kadından siz de kalırım diye bir teklif de yok. Çat diye söylersem ben kötü olurum.Direk söyleyerek...
E o zaman niye bu kadar dertlendin ki ?Aramızda hiç bir sorun yok. Kadından siz de kalırım diye bir teklif de yok. Çat diye söylersem ben kötü olurum.
Bize geldiğinde de 9da odasına gider aman siz yalnız kalın başbaşa diye. Düşüncelidir de.
Nişanlım annesine düşkündür ne olur ne olmaz önünü alayım dedim.E o zaman niye bu kadar dertlendin ki ?
bence nişanlını karşına al otur konuş şimdiye kadar uzakta oturuyorda siz evleneceğiniz xaman neden aynı şehre geliyor bir düşün tabiki siizinle yaşicak.Oğlu çalışacak para kazanacak gelin de ona hizmet edecek ohh gel keyfim gel.O kadar meraklı ise oğlu yalnız yaşarken gelseydi yanına ..nişanlınız ile kesin konuşun böyle bir düşünceleri varsa da olmayacağını baştan anlatın.evlendiketen sonra boşanmaktan iyidirKayınvalidem normalde bizden uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşinden ayrı yıllardır. Ama eski eşini takıntı haline getirmiş, her girdiği ortamda her tanıştığı insana eski eşini yani kayınpederimi ağza alınmayacak sözlerle kötüler. Bana da bir olayı 750000 kere anlatmışlığı var.
Aramız iyidir, beni de çok sever. Bir tek oğlu(nişanlım) var. Bizim yaşadığımız şehire geldiği zaman da max. 1hafta evimizde kalıp, aman evladım rahatsız etmiyim der giderdi şimdiye kadar.
Ama şuan bizim yaşadığımız şehire temelli taşınma ihtimali var bir sebepten. Şimdiye kadar aramızda bir problem olmadığı ve uzakta olduğu için mesafe koyma gereği duymadım ama bu saatten sonra koymam lazım. Çünkü benle direk sorun yaşamasa da aile sorunlarını direk bana yansıtıyor ve kimse tarafından normal bulunmayan tepkiler veriyor.
Bizim evimizde yaşamak isterse nasıl tepki vermeliyim? Ya da nişanlımla önceden, o gelmeden temelli beraber yaşayamayacağımızı konuşmalı mıyım? Kadından öyle bir teklif gelmediği için absürt mü olur? Bu işin önünü nasıl alayım ama kimse de kırılmasın? Severim de kvyi aslında ama annem de dahil kimseyle aynı evde yaşamak istemem hastalık olmadığı müddetçe.
Ben çalışıyorum zaten ona hizmet edemem. Kaldı ki evimi geldiğinde o bana eder. Sınavlarım varken gelip evimi toplamışlığı vardır. Ayrıca buraya çalışmaya geliyor. Oğlu kazanacak o yiyecek değildir yani. Kadının niyetinden yana sıkıntım yok. Ama melek de olsa olmaz aynı çatı altındabence nişanlını karşına al otur konuş şimdiye kadar uzakta oturuyorda siz evleneceğiniz xaman neden aynı şehre geliyor bir düşün tabiki siizinle yaşicak.Oğlu çalışacak para kazanacak gelin de ona hizmet edecek ohh gel keyfim gel.O kadar meraklı ise oğlu yalnız yaşarken gelseydi yanına ..nişanlınız ile kesin konuşun böyle bir düşünceleri varsa da olmayacağını baştan anlatın.evlendiketen sonra boşanmaktan iyidir
Aramız gayet iyi. Ali cengiz oyunlarına falan gerek yok. Ama fazla samimiyet tez ayrılık getirirSiz evli misiniz nişanlı mı ben onu anlamadımanlatımınız evli gibi ama nişanlım diyorsunuz. Nişanlısınız ve birlikte mi yaşıyorsunuz? Anlattıklarınızdan başınıza kalmaya ihtiyaç duyacak bir kadın gibi görünmüyor. Belki aynı şehirde olduğu için evinizde gece kalmaz bile. Kv yi evden men etmek ifadesi ise çok çirkin. Zavallı kadın yıllarca eski eşinden çekmiş bir evladı var onu da siz Ali Cengiz oyunlarıyla kadından koparmaya çalışmayın bence
Ben çalışıyorum zaten ona hizmet edemem. Kaldı ki evimi geldiğinde o bana eder. Sınavlarım varken gelip evimi toplamışlığı vardır. Ayrıca buraya çalışmaya geliyor. Oğlu kazanacak o yiyecek değildir yani. Kadının niyetinden yana sıkıntım yok. Ama melek de olsa olmaz aynı çatı altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?