- 21 Temmuz 2018
- 7.114
- 21.378
- 348
- Konu Sahibi socialscientist
Nişanlınızla ayni evde mi kalıyorsunuz nereye gelip 1 hafta kalıyor? Daha evlenmeden böyleyse bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba. Geldiğinde o bana hizmet ediyor ve çalışmaya gelecek zaten oğlunun parasının derdinde değildir demek istedim. Hey allahım yaSize söyleyecek laf yok gerçekten ne kadar saygısız ne kadar anlayışsız bir insansınız. Ne demek ben ona hizmet edemem o bana eder. Yok efendim oğlu kazanıp o yiyecek değildir falan ne biçim laflar ya.
Bu yaşına kadar ne emeklerle evladını büyütmüş o anne. Yetiştirmiş yememiş yedirmiş giymeyip giydirmiştir bir düşünün bu yaşa kadar bir çocuğa ne kadar para harcandığını ama gelin hanım gelecek diyecek ki oğlu kazanıp o yiyemez hadi be oradan! sizin bunu demeye hakkınız yok yaa yer oğlunun parası değil mi?
yese yese ne yiyecek ya kadının önüne koyulacak bir tabak yahu Allah gözünüzü doyursun kalbinize merhamet versin. Sınavlarınız varken evinizi toplatmışsınız bir de rahatlıkta nirvana!! daha nişanlı maşallah evlenince yüzüne bakmazsınız. Dikkat edin de nişanlınız tarafından ''men edilen'' siz olmayın.. Allah bu zamanda evladında gelinin de hayırlısını versin anne olunca anlarsınız prenses!!
Evet aynı evde yaşıyoruzNişanlınızla ayni evde mi kalıyorsunuz nereye gelip 1 hafta kalıyor? Daha evlenmeden böyleyse bilemedim.
Hastalık ve mecburi durumlar hariç dedim okuduysanız.Kusura bakmayın da daha nişanlısınız bu ne telaş ne acelecilik böyle eğer tutup nişanlınıza aman anne bizimle kalmasın falan derseniz şimdiden ters tepki almanız muhtemel. Kadın tek balınaymış aynı şehirde olsa ne var. Sizinle problemi de yok ve şimdiden zaten gelip 1 hafta kalıyorsa daha fazla istemiyorsa zaten sizinle aynı evde oturmaz eğer böyle bir konu olursa o zaman düşüncenizi söylersiniz şimdi bu çok abes olur ayrıca başlığınız çok itici ''men etmek'' nedir ya siz kimsiniz ki oğlunun evinden annesini men edeceksiniz demek ki kadın hastalansa yaşlansa hayır yok valla ilginç
Nişanlıyken ben oğlumun evinde kalicam demez tabiki. Ama nişanlinızla konuşmanızda fayda var. Anneyle ayni evde yaşamaya nasıl bakıyor? Direk anneni istemiyorum demek yerine ağzını arayın.Evet aynı evde yaşıyoruz
Kayınvalidem normalde bizden uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşinden ayrı yıllardır. Ama eski eşini takıntı haline getirmiş, her girdiği ortamda her tanıştığı insana eski eşini yani kayınpederimi ağza alınmayacak sözlerle kötüler. Bana da bir olayı 750000 kere anlatmışlığı var.
Aramız iyidir, beni de çok sever. Bir tek oğlu(nişanlım) var. Bizim yaşadığımız şehire geldiği zaman da max. 1hafta evimizde kalıp, aman evladım rahatsız etmiyim der giderdi şimdiye kadar.
Ama şuan bizim yaşadığımız şehire temelli taşınma ihtimali var bir sebepten. Şimdiye kadar aramızda bir problem olmadığı ve uzakta olduğu için mesafe koyma gereği duymadım ama bu saatten sonra koymam lazım. Çünkü benle direk sorun yaşamasa da aile sorunlarını direk bana yansıtıyor ve kimse tarafından normal bulunmayan tepkiler veriyor.
Bizim evimizde yaşamak isterse nasıl tepki vermeliyim? Ya da nişanlımla önceden, o gelmeden temelli beraber yaşayamayacağımızı konuşmalı mıyım? Kadından öyle bir teklif gelmediği için absürt mü olur? Bu işin önünü nasıl alayım ama kimse de kırılmasın? Severim de kvyi aslında ama annem de dahil kimseyle aynı evde yaşamak istemem hastalık olmadığı müddetçe.
Kendisi için de iyi olacak ama tedaviyi kabul etmiyor. Ciddi psikolojik sıkıntıları var. Oğlu bile benim kadar kaldıramıyor. Her seferinde aralarını ben düzeltiyorum.Tıpkısının aynısı model bir kaynanam var. Psikiyatriden şimdiden randevu al öyle söyleyim...
Kendisi için de iyi olacak ama tedaviyi kabul etmiyor. Ciddi psikolojik sıkıntıları var. Oğlu bile benim kadar kaldıramıyor. Her seferinde aralarını ben düzeltiyorum.
Evet yok. Hatta çok severim. Ama aile mevzuları çok karışık. Hep ben düzeltmek zorunda kalıyorum. Şimdi iyice beni sorunların içine çekmelerinden korkuyorum. Şimdiye kadar da uzakta diye mesafe koymadım. İpin ucu kaçmasın diye telaş ettim açıkçasıMen etmek çirkin olmamış mı?
Aynı evde yaşamak normal şartlar altında kabul edilmemeli elbette.
Ama siz fazla tepkilisiniz, dereyi görmeden paçayı sıvamışsınız.Bilenmeyin boş yere, sorun yokmuş henüz aranızda.
Aynen bunu demek istiyorum. İlişkimiz iyi olduğu için de kırıp dökmek istemem, yüz göz olmak istemem açıkçası. O yüzden bu telaşım.Kayıncalidem tanıdığım en iyi insanlardan biridir. Severim de çok. Ama biz bile 1 haftayı geçince sıkılıyoruz birbirimizden. O da söyler "ben sizle aynı evde yaşayamam" diye ben de söylerim. Yani dünya iyisi bi insan da olsa 2 yetişkin, kendine ait düzeni olan kadının bi evde yaşaması çok zor. İstememek de sonuna kadar haklısınız. Gerektiği zaman bunu dile getirmekten çekinmeyin. Bunun saygıyla, vefayla alakası yok. İmkanı olan herkes kendi evinde yaşasın. Hastalık olur, yokluk olur o başka tabi.
Hayır yok öyle bir talep. Ama olma ihtimaline karşı şimdiden tedbir almak istiyorum.Anlayamadığım, kv.nin sizinle yaşamasına dair kv.den gelen böyle bir talep var mı? Veya nişanlınızla aranızda geçen bir konuşma?
Burda çok okuduk annesiyle görüşmeyip, evlendikten sonra anneci olan adamları.
Ortada böyle bir mevzu yokken sizin ben istemiyorum demeniz nişanlı kişisinde ters tepki oluşturabilir.
Mevzu olursa usulünce neden istemediğinizi, kesin,net bir dille belirtin ama durduk yere konuyu ortaya atarsanız akla karpuz kabuğunu düşürürsünüz.