- 24 Mayıs 2024
- 79
- 59
- 3
- 44
- Konu Sahibi mavimavi22
-
Evet canim tapu istemiyorum ben ondan birşey istemiyorum kendince bizi böyle sindiriyor işteTapu kocanın üzerine geçmedikten sonra o ev kocanın evi değil. Ev size geçici olarak verilmiş. Çünkü kadın vefat etse otomatik her ev 3 paya bölünür.
Evet canim tapu istemiyorum ben ondan birşey istemiyorum kendince bizi böyle sindiriyor işte
Bende bu şekilde yaşadım sonra ısrar ettiler bende dedim ki herkes evinde keyif yaparken ben neden hem onları çekip hem kirada oturayım maaşımı kiraya vereyim bende yer içer maaşımı kendime harcarim ev sahibi de evden çıkaracakti normalde annemin oraya gidecektim ama eşim için burada oturdum zaten oraya gitmeyeyim diye vermişler evi onuda sonradan duydum yoksa bende kira ödedim borç ödedim araba taksidi ödedim tüp bebek ödedim yani bende mücadele içinde olan bir insanım bu hayatı mücadeleyi bende yaşıyorumBu insanın en doğal hakkı otuz yasla alakası yok ben 28 yaşındayım . Bedel ödeyeceksiniz çok yorulacaksiniz. Bakın ben aileelrden uzaktayim gece uykusuzluk çocuk durmuyor bir yandan kursa gidiyorum ama mutluyum çünkü kendi hayatımı yasiyorum bedellerini de ödüyorum . Biliyorum ki bir iki yıl sonra çok daha yüksek maaş alacağım çocuk büyüyecek daha rahat olacağım . Sizin bu hayatın sonu yok ki
Kardeşlerinin de evi var zaten ben kimsenin hakkını gasp etmedimmmmEe çıkın evden o zaman kendi evinizi tutun. Kadının evi orası, kadının evi olduğu kadar kardeşlerinin evi. Sizin eviniz değil. Ne senin evin ne kocanın evi.
Kardeşlerinin de evi var zaten ben kimsenin hakkını gasp etmedimmmm
Biliyorum kardeşim biliyorummmmmmYa kızım saf mısın.
Ev kaynanın evi, evler kaynanın evi. Sizin eviniz yok. Kocanın kardeşlerinin evi yok. Kadının canı sıkılsa hepinizi evden atar. Allahım. Şuan oturduğun evde kadın ölse, 3 kardeşe bölünür ev.
Kızın derdi ne siz gelmiş tapu sizde degil geçici olarak verilmiş diyorsunuz, neredeyse kayınvalidenin evi rahatsız eder diyeceksinizTapu kocanın üzerine geçmedikten sonra o ev kocanın evi değil. Ev size geçici olarak verilmiş. Çünkü kadın vefat etse otomatik her ev 3 paya bölünür.
Bu bir sey değil, bir ev! Ki tapusu halâ kadinda, cok ev sahibi olmak isteyen calisip cabalayip yapsin, hazira konmak guzel geliyor ama :)Siz birine bir şey verdiğinizde o şeyin hâlâ kendinize ait olduğunu mu iddia ediyorsunuz?
Diğer evlere gitmeyip inatla konu sahibinin evine gitmesi, sadece o evi kendi evi gibi kullanması ama diğer evlerde bunu yapmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?Ya kızım saf mısın.
Ev kaynanın evi, evler kaynanın evi. Sizin eviniz yok. Kocanın kardeşlerinin evi yok. Kadının canı sıkılsa hepinizi evden atar. Allahım. Şuan oturduğun evde kadın ölse, 3 kardeşe bölünür ev.
Sizin mücadelenizi bakış açınızi da anladım ama o evde oturmak kurtuluş değil bataklık . Bende çocuğa tedaviyle hamile kaldım . Onlarla bir arada durmaktansa tekrar kendinize düzen kurmayı öneriyorum. Birden olmasa da önce bir ise girin sonra evden çıkın belirli mesafeyi şimdiden koymaya başlayınBende bu şekilde yaşadım sonra ısrar ettiler bende dedim ki herkes evinde keyif yaparken ben neden hem onları çekip hem kirada oturayım maaşımı kiraya vereyim bende yer içer maaşımı kendime harcarim ev sahibi de evden çıkaracakti normalde annemin oraya gidecektim ama eşim için burada oturdum zaten oraya gitmeyeyim diye vermişler evi onuda sonradan duydum yoksa bende kira ödedim borç ödedim araba taksidi ödedim tüp bebek ödedim yani bende mücadele içinde olan bir insanım bu hayatı mücadeleyi bende yaşıyorum
Aynı mantık aynısı evet şuan bu postta bunu normal gören çok insan var gerçektenBizim bir akraba vardı oğlunu evlendirmek isteyen. Kendi evini eşyalarıyla geline vermeyi kendisi köyde kalmayı ara sıra gitmeyi düşünüyordu asla hiçkimse kabul etmez bunu dedik. Bazıları bunu normal görüyor ilginç şekilde. En basitinden kadına kendi eşyasını seçme fırsatı bile sunmuyor kendi eski eşyalarıyla yaşatmak istiyor. Allah bunların gelinlerine sabır versin.
Evet kimse bunu görmüyorDiğer evlere gitmeyip inatla konu sahibinin evine gitmesi, sadece o evi kendi evi gibi kullanması ama diğer evlerde bunu yapmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
KatılıyorumBu siz şehirdeki eve geçin biz köye gideriz demek=yılın belli dönemlerinde birlikte yaşayacağız demektir. Bunun kışı var, hastalığı var, düğünü var, var da var… Ev dururken akrabada, otelde kalacak değil. Evlerin üçü de hala kayınvalidenizin, hayattaki insanın mirası olmaz. Durumdan rahatsız olmakta haklısınız, belli ki bugünleri öngöremediniz. Ama ya kabulleneceksiniz ya kiraya çıkacaksınız. Diğer türlü kendi kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.
Kızın derdi ne siz gelmiş tapu sizde degil geçici olarak verilmiş diyorsunuz, neredeyse kayınvalidenin evi rahatsız eder diyeceksiniz
Diğer evlere gitmeyip inatla konu sahibinin evine gitmesi, sadece o evi kendi evi gibi kullanması ama diğer evlerde bunu yapmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu insanın en doğal hakkı otuz yasla alakası yok ben 28 yaşındayım . Bedel ödeyeceksiniz çok yorulacaksiniz. Bakın ben aileelrden uzaktayim gece uykusuzluk çocuk durmuyor bir yandan kursa gidiyorum ama mutluyum çünkü kendi hayatımı yasiyorum bedellerini de ödüyorum . Biliyorum ki bir iki yıl sonra çok daha yüksek maaş alacağım çocuk büyüyecek daha rahat olacağım . Sizin bu hayatın sonu yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?