• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ev problemi

En başta istemedim sonradan inada bindi baktım değişen birşey yok niye kira vereyim dedim kirada da kurtuluş yok ben ne bileyim bu kadar bizi satın alma moduna girdiğini bir de babaannemiz var asıl kayınvalide mi köstekleyen o kendi gelinine çektirmiş şimdi bize yapmasını istiyor
Kendi evinde işte buna izin vermeyeceksin . Burası benim evim deyip kalmalı kabul etmeyecen. Gitsin senin çıktığın evde kalsın . Taktiği anla 🤣

senin evin yok ki, senin kocanin evi yok ki sen beni cildirtmak mi istiyosun azvzyaha

nasil sahiplenebiliyosunuz boyle size hibe edilen ve gram emeğiniz olmayan seyleri?

ben korkarim boyle insandan kardeşim, cidden korkarim!
Kardeşim ters psikoloji oluyor insan da hem gel gel gel senin evin gel otur hem benim evim benim evim kadın sürtüşmesi oluyor yoksa kendi alamadığımı bende biliyorum ama tapu benim değilse de düzen benim hayat benim beni mi satın aldı niye boylesiniz yoksa bende biliyorum benim evim olmadığını kirada oturanlar da ev sahibi ile yaşıyor galiba

Bu anası babası sağken onun malına balıklama atlayanlar bana garip geliyor. Bırakın ölseydi kadın mirası öyle yeseydiniz. Ben kadının yerinde olsam 3 evi kiraya verir, keyfime bakardım. Yetişkin insan çalışsın, kendi kirasını evini ödesin, ha çok ihtiyacı olur o zaman destek çıkılır. Ama bu nedir.

Kira da aynı dert kiradayken evde tek kalamiyorum diye gelip kaliyordu
Orası seni ilgilendirmez o saatten sonra asıl eşin sıkıntılı işte sizin yüzünüzü yumuşak bulmuşlar . Seni niye o eve illaha oturtmuş anlamıyor musun ? Uzakta oturma burada otur temizliğini yap misafirini agirla siz bir arada yaşıyor gibisiniz

Kardeşim ters psikoloji oluyor insan da hem gel gel gel senin evin gel otur hem benim evim benim evim kadın sürtüşmesi oluyor yoksa kendi alamadığımı bende biliyorum ama tapu benim değilse de düzen benim hayat benim beni mi satın aldı niye boylesiniz yoksa bende biliyorum benim evim olmadığını kirada oturanlar da ev sahibi ile yaşıyor galiba
Ee o zaman kirasini kendi verdiginiz bir eve gecip kimseye eyvallah etmeyeceksiniz.

Al evini diyeceksiniz!

Bu anası babası sağken onun malına balıklama atlayanlar bana garip geliyor. Bırakın ölseydi kadın mirası öyle yeseydiniz. Ben kadının yerinde olsam 3 evi kiraya verir, keyfime bakardım. Yetişkin insan çalışsın, kendi kirasını evini ödesin, ha çok ihtiyacı olur o zaman destek çıkılır. Ama bu nedir.
Canım bu hikayede kira da olan bizdik zaten kendi ben evleri oğullarıma aldım burada sizin eviniz dedi ya ben mi anlatamıyorum

senin evin yok ki, senin kocanin evi yok ki sen beni cildirtmak mi istiyosun azvzyaha

nasil sahiplenebiliyosunuz boyle size hibe edilen ve gram emeğiniz olmayan seyleri?

ben korkarim boyle insandan kardeşim, cidden korkarim!
Siz birine bir şey verdiğinizde o şeyin hâlâ kendinize ait olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

Bende öyle olmak istiyorum artık mutlu olmak istiyorum herkes yerini sınırını bilsin istiyorum otuz yas sendromu galiba
Bu insanın en doğal hakkı otuz yasla alakası yok ben 28 yaşındayım . Bedel ödeyeceksiniz çok yorulacaksiniz. Bakın ben aileelrden uzaktayim gece uykusuzluk çocuk durmuyor bir yandan kursa gidiyorum ama mutluyum çünkü kendi hayatımı yasiyorum bedellerini de ödüyorum . Biliyorum ki bir iki yıl sonra çok daha yüksek maaş alacağım çocuk büyüyecek daha rahat olacağım . Sizin bu hayatın sonu yok ki

Canım bu hikayede kira da olan bizdik zaten kendi ben evleri oğullarıma aldım burada sizin eviniz dedi ya ben mi anlatamıyorum

Tapu kocanın üzerine geçmedikten sonra o ev kocanın evi değil. Ev size geçici olarak verilmiş. Çünkü kadın vefat etse otomatik her ev 3 paya bölünür.

Back