Kayınvalide-eş - Hayattan bıktım

Tabi saf değil uyanık yapıp yapıp ben kötü bir şey yapmadım tavırlarında yanılmıyorsam vallahi benimki de aynı ama sen karşısında saf cahil boşver diye durursan sana her şeyi söyler dik dur haddini ve yerini bilsin Bi daha da sakın gidip geldiğin yerleri söyleme alıştırma öyle ya

Tespit 1: Vurmanız sizi haklıyken haksız duruma düşürmüş maalesef. Boşanmak daha medenice bir hareket olurdu.

Tespit 2: Eşiniz bu yaşadıklarınız için hiç bir şey yapmıyorsa sizi sevmiyor demektir. Hiç kimse sevdiği kadının üzülmesini istemez.

Oyle dıyen kv ye varya sırf o laflara bosarım o oglunuu. Ay cok gıcıklar zaten ogluda cokta ıyı bısey degılmıs cocuk yapmadan daha fazla pıskolojını bozmadan bosan bence daha sımdıden bunlar oluyorsa ılersını dusunemıyorum bıle. Hayat cok kısa boyle ınsalara tahammul etmeye degmez hos ızun olsada degmez. Bunlar tam sılıp atmalık kendılerını paraları var dıye bısey sanan ınsanları sılmek egolarına zarar verecektır

Canım, cahilde akıl eksik değildir, onlar oldukça kurnazdır

Neden bir yere giderken haber verme gereği duyuyorsunuz? Siz reşit olmayan bir çocuk onlar da anne-babanız değil ki çok saçma. Kaldı ki sizi çok önemseyen, çok düşünceli, naif insan değilmiş ki kaynanız sizi merak etsin yani. Ayrıca size kötü davrananlara siz de kötü davranın acımayın bu ne ya köle misiniz siz ne bu pasifliğiniz? Madem yapıp yapıp yapmadım diyor kaynana kişisi siz de söyleyin söyleyin söylemedim deyin baksın bakalım nasıl oluyormuş. Eşiniz pasifse siz oturup konuşun onunla, yapıyor yapmadım diyor, moralimi bozuyor kötü davranıyor ya adam gibi erkek ol dur arkamda bana yapılan haksızlıklara karşı ya da boşanalım ben senin ailenden her Allahın günü her hareketimde hakaret işitmek için evlenmedim seninle deyin bu kadar basit. Kimseye tölerans sağlamak zorunda değilsiniz boşanırsam ailem üzülür diyorsunuz böyle de siz işkence çekiyorsunuz resmen daha mı güzel? Aklınızı başınıza alın kimsenin haksız yere can sıkmaya hakkı yok ezdirmeyin kendinizi.

Aslında bende sizin gibi düşünüyorum. Ama kendisi merak ettiğini, evde bulamayınca endişelendiğini söylemişti. O zamanlar onun saflığına inanıyordum. Bende merak etmesin diye söylüyordum.
Tüm kbalideler de aynı yalanı mi soyler ya . Çok stratejik . Bazıları evde bulamayinca endişeleniyorum diyo bı akrabaminki de haber versin diye oğlunu arayıp oğlum komşular geldiler ben karını aradım ama disardaymis ben de bilmiyodum komşular gelinin nerdendiue sorunca bilmiyorum ki dedim bana garip garip baktılar diyo . Sanki seylik yapmaya gitmiş gibi .

birbirinizi ve ailesini tanımadan evlenmişsiniz maalesef. tavsiyem çocuk işini hemen düşünmemeniz ve mümkünse çalışmanız.

Canım, cahilde akıl eksik değildir, onlar oldukça kurnazdır
Evet ve en tehlikelileri de onlardır . Ben iyiyim kalbimde kötülük olmaz bir şey dediysem patavatsizligimdsn demisimdir derler ama alttan alttan yürütürler iliskileri

Tıpkı eşimin ailesi
Evet ve en tehlikelileri de onlardır . Ben iyiyim kalbimde kötülük olmaz bir şey dediysem patavatsizligimdsn demisimdir derler ama alttan alttan yürütürler iliskileri
Tıpkı eşimin ailesi
Bir konu da ben açıp akıl mı alsam ne yapsam? Millet sinir krizi geçirir

Eşinizin gözünü açmaya çalışın sizi savunsun. Eğer eşinizle kendi aranızda başka bir probleminiz yoksa öyle hemen karalara bağlamayın. Tek dert ailesi ise ve eşinizde pasif kalmakla yetiniyorsa, sizde onlara laf sokun bakalım asla altta kalmayın kv bir diyorsa siz iki deyin. Kendinizi ezdirmeyin. Size şanslısın mı dedi... Ben şansa pek inanmam, aklımız ve kalbimizle karar aldık, o beni bende onu seçtim diyin. Hiç bozulmayın. Öyle laflar çakın ki içlerine otursun.

Son düzenleme:
benim kayınvalidem eltimin kapısına kadar -haber vermeden- gider ,kapıya alacaklı gibi dayanır ,kapı açılmazsa da oğlunu arar ..."şurada isim vardı ,sizde bir soluklanayim dedim ,karın evde yokmu yoksa kapıyı mi açmıyor ..ay çok bacaklarım da ağrıyor " tarzında cümleler kurardi...bazen de yalandan yaptığı birşeyi tabağa koyar denetlemeye giderdi...

Hepsinin mantık aynı isliyo
Hepsinin mantık aynı isliyo . Benim kvalidemin çocuğu da eltime gidiyo duymazsa kapıyı acmazsa çocuğa hemen arıyor nerdesin napiyosun kapıya gelmiş çocuk acmamissin diye. Bı misafir gelse elin yağlı olsa anahtarı alıp kendi iniyo kendi evinde olmayan lazım olan bir malzemeyi almak için . Belki ev müsait değil dağınık camasirligim ortada . En guzeli uzak olmak kafa rahat. Bana da nasip olur inşallah en tez vakitte.

Çocuk düşünmek hayatının hatası olur boşansan bile sürekli o aile ile bağın olur yaşın çok genç 3 5 sene bekle en azından çocuk için

Kesinlikle ilk başta bu tavrı koymazsa daha çok sindirecekler kimse kimsenin egoist,deli,saygısız annesini idare etmek zorunda değil bayanların öle annesi olsa erkekler kaç gün idare edecek acaba.

Bir yere giderken eşten başka kimseye haber vermeye gerek yok aynı evde yaşamıyorsanız eğer.
Haddini bilmeyen insanı daha çok tepenize çıkarıyorsunuz böyle davranarak.
Yaranmak için yapıyorsanız boşa uğraşmayın, kalbi pis olana yaranamazsınız hiç bir şekilde.

Allah yardımcin olsun bende yakim oturken benzer durumlar yasadik sonra evi uzaklastirdim cocuk oldu hayat gayesine dalinca herkes kendi derdine düşer oldu erkekler biraz gec büyüyor anneci babaci oluyorlar duymayin cevap vermeyin ve kendinizee mesgale bulun onlarla muhattap olmayin o seviyeye dusmeyin.

19 20 21 yasında evlenen boyle eziyet goren kızların aileleri nasıl kollarından tutup baslarım senin evliligine de kertekele kocana da bosanacaksn okuluna hayatına bakacaksın kessssss diye bagırmaz ya.

Nasıl boyle aileler bir araya gelip her sey ortaya dokuldugunde bu tip ınsanlarla kızının arasını duzelttım sanıp evlerine donup uyurlar ve hayatlarına devam ederler aklım almıyor.
Icımden bir ses kocanın yası senden buyuk diyor.

Şimdi durumlar ne ?
Eşinle ilişkin nasıl ?
Bence çocuk için evliliğiniz oturmamış.
Oradan uzağa taşınmaya bak.
Yoksa daha çok çekersin.

Bunun aynısı hatta daha fazlasını nerdeyse yaşadım diyebilirim taşınmadan asla kurtulamazsin ne yap et taşın. Kirayi odeyemezsiniz dediler2 mi 3 tane yüzük mü ne bozdurdum çok şükür taşındık ve şükürler olsun YÜCE RABBİM ALLAH C.C mutlu etti inşallah daha çok eder. Mesafe ne uzak ne yakın aramızda 6 sokak var çok şükür gayet mutluyuz tekrar söylüyorum ne yap et ordan taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…