Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

üzüldüm hepsini okudum gözümde canlandı resmen,kıskanç fesat bir kadınmış,hiç demiyorlarda bu gelin oğlumu adam ediyor ikinci evliliği aman alttan alalım evliliği sürsün torunum var gelin çalışıyor elinde ekmeği var ben bişey yapamadım çeyizini fazlasıyla getirdinin hatrına insan susar ve sineye çeker,eşine söyleyecek bişey bulamıyorum ama tavrından vazgeçme kendini sindirme ve ezdirme ,ayrıcaaa bir insan tekrar bakacağı surata sert kapı kapatmamalı,nasıl olucak senin suratına nasıl bakıcak orasıda muamma

Canim ayni sryleri yassmisiz hemen ayni

Hanimlar kayinvalide ölmedi.
Ona bisey olmaz daha beni gomer. Mecazi anlamda soylemistim.
Omur boyu yuzunu asla gormeyecegim icin öldü sayilir. Oylelerine hicbir sey olmaz zaten.

Ben sok.
Agzim acik kaldi arkadasim vallahi.
Bu lafi sevmem ama esin ne halt ediyo senin ya ay cok sinirlendim
Siddete karsiyim ama bu kadini elime versen ben ben olmaktan cikabilirdim

inanın bana hiç öyle denilmiyor.konu sahibiyle benzer şeyler yaşadım.benim eşimin de ikinci evliliği ve maddi olarak birçok şeyi halleden ben olmama rağmen eşimin ailesinin gözünde en değersiz benim.belkide bu yüzden değersiz oluyor insan diye düşünüyorum bazen.

Inan doktordan utandigim icin gidemedim. Fotograflarini cektim yaralarimin.
Aynı şeyleri yaşamışız hoş benim bebeğim yok ki iyi ki de yok bende aynı tıpa tıp aynısını yaşadım hala da yaşıyorum boşanma noktasına geldim benim eşimde malın önde gideni anasına laf söylemez bıktım bende bilmiyorum ne yapacağımı Allah sabır versin bizlere vallahi

bosan? hazir cocukta yok

gercekten sizin gibi kadinlari anlamiyorum.evliligin yürümüYor dayak yiyorsun ve tüm konularin hamile kalamiyorum şaka gibi

Ben eşimi seviyorum sevgisine de eminim Bu yüzden sıkıntı yok zaten 2,5 yıl oldu dayak vs ilk bi kaç ayımızda olmuştu benim de kabahatim olarak ama biz şuan gayet iyiyiz eşim saf bi Ada'm bende bunu kullanıyorum lehime sana mı sorcam boşanıp boşanmamauı

kocan saf degil burda bir saf varsa oda sensin hem dayak yiyor hem koruyor allah akil fikir versin dayagi böyle normalestiren bayanlara. cahilsin

gercekten sizin gibi kadinlari anlamiyorum.evliligin yürümüYor dayak yiyorsun ve tüm konularin hamile kalamiyorum şaka gibi
Bekara koca boşamaya ne var mı herkes boşan boşan o işler öyle olmuyor yarın evlenince sizi de görürüm ben bol keseden boşan be kardeşim ! Emek vermeden , sabır etmeden meyve vermiyor biç bi ağaç k bakma da sen daha bizim gibi kadınları anlayamazsın bi evlen bi yaşa bakalım tecrübe et sonra konuşalım bunları

ben 10 yillik evli 2 cocuk annesiyim. adam gibi adam ama esim dayak mis bir gün durmam öyle birsey olsaydi

sen evli olmadigimi nerden cikardin merak ettim. cahilsin istesdgini de. 10 yillikevliyimve anneyim. ama asla dayak yemedim kvdem bana kötü davrabmays cesaret dahi edemez cünki esim asla izin vermez boyle seye bende vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…