- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
- Konu Sahibi sunshineee3
-
sonuna kadar zaten haklısın gülüm ben senin için diyorum benim bir yılda kafamda saç kalmadı 65 kilo olan ben şuan 57 kiloyum yıpranan sen olursun onu anlatmaya çalışıyorum kaç yaşındasın bu aradaYa ben mecbur muyum onların gönüllerini hoş etmeye
Niye kimse düşünmüyo bu kız mutlu mu mutsuz mu diye
Oğlunu beddua etmek için balayında arayan kadından ben suan ne anlayısı bekliyorumki
Gerçekten biliyo musun
Evlenmemeliydim
Evet ben onlara hep ileri gittim.sen onları karşı baya öfkelisin bu onların suçu tabiki seni 2.ayda bu kadar sıkmalarına gerek yoktu ama bak yine diyorum sen şuan bu kadar sinirlenerek kendine zarar veriyosun
Tüm kvler den sogudum Valaa. Ben mesafeliyim. Ha iyi mi iyi kv. Ama soru sorması falan benı cok sıkıyor.Burada herkes mesafe diyor ya hayret icindeyim
Arkadaşlar mesafeden anlayan kadın zaten rahatsız etmez
Bu tarzlarin mesafe gidip gelme umruna olmaz
Bu tip kadinlar dünya kendi ekseni etrafinda dönüyor sanıyorlar
Oğulları uyarsa da umruna olmaz
Bunlar tek tip insan modeli
Kafasindaki dünyada yaşıyor
Sen ne yaparsan yap umruna degil
Konus konusma o bildiğini yapıyor
Çünkü benim basimdada var
Aynı ilde bulunduğum kaynanaya 6 ay gitmedim bu nedemek senden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum demek
Umruna oldu mu sizce?
Tabiki hayır
Hala gelir gider arar sorar
Geldimi saatlerce soru sorar
Küsmez asla.
Oyuzden konu sahibi tek diyeceğim şu: Allah sabır versin
Benim uzun ilişkim vardı...Anası da zamanında soguta soguta, doldura doldura boşatmış karısından...Bana anlattığı hep kadının ne kadar sorunlu olduğu ve ayrılınca dön diye yalvardığı idi ama anlattıklarının satır aralarında anasının evliliğindeki tartışmalarda ne kadar etkili.olduğu anlaşılıyordu...El kızına karşı çok acımasız davranmış anası benim anladığım...Yüze gülüp sonra sinsice ara bozanlardan ve sonunda beni de ayırdı, büyük oranda etkiliydi...Anladım ki onların arasına kimsenin girmesine izin vermez ölene de
sonuna kadar zaten haklısın gülüm ben senin için diyorum benim bir yılda kafamda saç kalmadı 65 kilo olan ben şuan 57 kiloyum yıpranan sen olursun onu anlatmaya çalışıyorum kaç yaşındasın bu arada
adama 9 kilo aldı ben nerdeyse 9 kilo verdim :)))Evet ben onlara hep ileri gittim.
Ama eşime anlatamıyorum suan görüşmek istemememin sebebi senin annenin sivri dili bişeyi beğenmeyişi herşeye yorum yapması sürekli para muhabbeti yapması deyince anlamıyo bunu. Anlıyorum desede kendisini benim yerime koyamıyo
Böyle olunca sunshine görüşmek istemiyo kılıf uyduruyo oluyo
Annesi naparsa yapsın melek olur, sen şeytan olursun bunu unutma. Bence annesını kötüleme. Baska bahanelerle gitmemeye calısEvet ben onlara hep ileri gittim.
Ama eşime anlatamıyorum suan görüşmek istemememin sebebi senin annenin sivri dili bişeyi beğenmeyişi herşeye yorum yapması sürekli para muhabbeti yapması deyince anlamıyo bunu. Anlıyorum desede kendisini benim yerime koyamıyo
yatacak yeri yok işte.
pislik bunlar
Annesi naparsa yapsın melek olur, sen şeytan olursun bunu unutma. Bence annesını kötüleme. Baska bahanelerleEvet ben onlara hep ileri gittim.
Benim ailem şuanda zaten gidip gelmenin yanlıs olduğunu bildiği için böyle bi konu dahi açılmıyoTamamda insanlarla ıc ıce sıkı fıkı olmayı sevmiyorum de. Bende hep gitmekten daralırım ve sıkılırım. Eşime göre annesı melek. Annesı süper ev hanımı. Herseyı annesı super yapar. Ben o kadar ıyı degılım. Bende dıyorum tek gıt gıtmıyor. Bız anlastık. 1hafta benım annem 1hafta onun annesıne gıdıyoruz. Sizde böyle anlasma yapsanız
hakaret ne ya nasıl insanlar varBenim ailem şuanda zaten gidip gelmenin yanlıs olduğunu bildiği için böyle bi konu dahi açılmıyo
Uygun musunuz kızım göreyim seni der
10 dk görüntülü konusur kapatırız,
Bunun cadı annesi yok siz gelmiyosanız biz geliriz yok insan annesine gelmez mi siz nası insansınız f
Diye hakarete baslar
En büyük mesafeyi ben koymusumdur ama artık sesi bile irite ediyorTüm kvler den sogudum Valaa. Ben mesafeliyim. Ha iyi mi iyi kv. Ama soru sorması falan benı cok sıkıyor.
Bu ülkede okumuş okumamış
Ne olursan ol gelinsen kaynana hep sorun.
Ve olmaya devam edecek
Evliliklerin yegane bitme sebebi bunlar
Demin kardeşimin arkadaşı hakim kız 6aylik kocasından ayrılmış
Sebebi sordum kaynana tabiki
Hiç şaşmaz
Oglan sürekli anneme gidelim diyormuş
Kizi kendi ailesine gitme diyormuş
Dusunsenize o kadar oku hakim ol evlendiginde yine aynı manzara
Keşke dedim kendi davasina bakabilseydi de ömür boyu tazminat odemeye mahkum etseydi esini dedim.
Bitmeyen ülkenin yarayan kanasi
İki turlu terör var
Bir dogudaki bitmeyen terör
İki de kaynana terörü bu ulkede.
İşte benim tam olarak anlatmak istediğim tip bu.Burada herkes mesafe diyor ya hayret icindeyim
Arkadaşlar mesafeden anlayan kadın zaten rahatsız etmez
Bu tarzlarin mesafe gidip gelme umruna olmaz
Bu tip kadinlar dünya kendi ekseni etrafinda dönüyor sanıyorlar
Oğulları uyarsa da umruna olmaz
Bunlar tek tip insan modeli
Kafasindaki dünyada yaşıyor
Sen ne yaparsan yap umruna degil
Konus konusma o bildiğini yapıyor
Çünkü benim basimdada var
Aynı ilde bulunduğum kaynanaya 6 ay gitmedim bu nedemek senden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum demek
Umruna oldu mu sizce?
Tabiki hayır
Hala gelir gider arar sorar
Geldimi saatlerce soru sorar
Küsmez asla.
Oyuzden konu sahibi tek diyeceğim şu: Allah sabır versin
Koronayı bahane et ama kadın anlamıyor belli. Bayaa cadı bellı. Allah yardımcın olsun. Sakın ipleri bırakma. Önünü alamazsınBenim ailem şuanda zaten gidip gelmenin yanlıs olduğunu bildiği için böyle bi konu dahi açılmıyo
Uygun musunuz kızım göreyim seni der
10 dk görüntülü konusur kapatırız,
Bunun cadı annesi yok siz gelmiyosanız biz geliriz yok insan annesine gelmez mi siz nası insansınız f
Diye hakarete baslar
sevgiliyken bilsem evlenmezdim 1 yılda nişanlı kaldık keşke o zaman farketseymişimKesinlikle...Hatta evlenmeden bile daha sevgiliyken de var
25 canım..sonuna kadar zaten haklısın gülüm ben senin için diyorum benim bir yılda kafamda saç kalmadı 65 kilo olan ben şuan 57 kiloyum yıpranan sen olursun onu anlatmaya çalışıyorum kaç yaşındasın bu arada
Kesinlikle öyle. Yasadıgım sehri asırı derecede sevıyorum. Ama bu kv muabbetlerinden baska sehirde yasamayı istiyorum.Insan oglunun yuvasını yıkmak istemez. Ne bıcım ınsanlar ya.Bu ülkede okumuş okumamış
Ne olursan ol gelinsen kaynana hep sorun.
Ve olmaya devam edecek
Evliliklerin yegane bitme sebebi bunlar
Demin kardeşimin arkadaşı hakim kız 6aylik kocasından ayrılmış
Sebebi sordum kaynana tabiki
Hiç şaşmaz
Oglan sürekli anneme gidelim diyormuş
Kizi kendi ailesine gitme diyormuş
Dusunsenize o kadar oku hakim ol evlendiginde yine aynı manzara
Keşke dedim kendi davasina bakabilseydi de ömür boyu tazminat odemeye mahkum etseydi esini dedim.
Bitmeyen ülkenin yarayan kanasi
İki turlu terör var
Bir dogudaki bitmeyen terör
İki de kaynana terörü bu ulkede.
ah ah canım tek temennim senin için hayırlı olanı dilemek ne kadar konuşsakta boş değişmez kaynanan25 canım..
Benimde bembeyaz saclarım yanıma kâr kalan..
Bu tipler heryere sığar çünkü alınma yokİşte benim tam olarak anlatmak istediğim tip bu.
arsız küsmüyo arıyo soruyo ya ben seni asla aramıyorum demekki seni sevmiyorum sohbetin beni açmıyo neden ısrarla arıyosun?
amin arkadasım amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?