Kayınvalide belası

Benimkide balkona astigim çamaşırları gelip toplayip kendi tekrar asmıştı. Dışarıdan bakmış da yamuk asmisim ondan düzeltmiş

Kayinvalideniz çekilir dert değil bence. Olabildiğince mesafeli olun, sinirlarinizi net cizin. Evinize, duzeninize vs asla karışmasına müsaade etmeyin saygı çerçevesinde engelleyin ve cevabınızı verin. İşiniz zor ama başlatabilirsiniz gazaniz mübarek olsun

''Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.'' ah canım ah bellıkı yenı evlısın ,cunku gereckten yıllar gecmıs olsa bu lafı asla ve asla kendı kızlarına soylemeyıp sana soyleyeceklerınden emın ol. kızı dunyanın en kotusu bıle olsa asla kotu dmez ıyı derler. ama sen hep kotusun cunku senınde dedıgın gıbı el kızısın. mesafe sart.

A aa bu seferde kv göbek bağını oğluna dikme peşinde. (geçende böyle bir koca vardı göbek bağını anasında unutan) Salın arkadaş şu oğlanları. Küçük de değilmiş eşin 35 yani. Gece 12 de açın telefonu replik verin Ahh Ohh! Belki bırakır peşinizi. Gerçi bu potansiyelle müptelanız da olabilir

AYNEN ÖYLE EŞİMLEDE HEP BU MESELELERDEN TARTIŞIRDIK ŞİMDİ YOK ÖYLE BİRŞEY KALMADI
Ne kadar sürede düzeldi. Bizimde henüz 3 ay bile olmadı evleneli.2 3 kez ciddi kavga ettik. Hatta evden gidecektim o derece. Annesı haftada 3 4 kez cagırırdı. Bana sormadan misafir getirmeye calısırdı.Şimdi eşim yogun bı ıste calısıyor. Resmen anası aglıyor. Yoksa gene gıdelım der. İzin günümüzde gitmek isterdi. Yılbasında orda kalmak ıstedı. Bende sen bana alısamadın, aıle olarak benımsemedın. Öyle hissettiriyorsun artık dedım. Kavga ettik. Neyse sımdılerde sukur sıkıntı yok. Bana annemlere gıdelım demeye cekınıyorum artık dıyor. Cunku hep kavga cıkıyor.

Oglundan kopamayan, oglunu özgür bu birey olarak kabul edemeyen, özel hayatına saygı duymayan, kurduğu aile hayatına yerli yersiz müdahil olan, yönetmeye çalışan, kabile hayati sürmek isteyen caaanimmm kadınlar evlendirmeyin oglunuzu.

Mutsuz etmeyin el kizini vebal almayin. Cabuk unutuyorsunuz geçtiğiniz yollari.

Bir kadin tanıyorum kv sini hic sevmezdi ondan pislik diye soz ederdi şikayet sikayet şikayet. Ama inanin aynisini kendi gelinine yapıyordu. Birebir. Bunun farkina varinca da eh onla dura dura ona benzemişim diye kendini savunurdu. Boşuna dememisler kadının düşmanı yine kadin.

Suan yasadığım anlık sıkıntıyı paylaşıyorum.
Ben bu beyin fakiri kadına 1 aydır gitmiyorum.
gelmesinide istemiyorum.
oturduğu apartman karantinaya alındı resmen herkes corona olmus.
biz gelelim falan dediler. Tabii demedim. Kaldı havada.
Hastalıktan dolayı kesinlikle gitmek istemiyorum. Kendi ailemede gitmiyorum. Tek yaptığım şey markete gitmek benim.
neyse oğlu özlemiş annesini belliki bi kapıdan görsek yada gelsin kalsınlar falan dedi tartışma çıktı şuanda. Ciddi şekilde bu evden gitmek isyorum sanırım yürütemicem evlilik falan

Ay bende pislik diyorum hatta pislik yanında temiz kalır iğreniyorum kendisinden. Ama şunu biliyorumki bir gün erkek evlat sahibi olursam bu yaşadıklarımın zerresini ona yaşatmayacağım. Şuan ben bu pisliğe hakkımı helal etmiyorum yarın masum bi kızın vebali ile de ölmek istemem

aynı benim durum herşeyden soğuyor insan

Bende tam olarak evi terk etmeyi düşünüyorum o kadar sıkıldım. Daha 2 ay oldu evleneli.
Bütün kavgalarımız o pislik yüzünden

insan bir süre sonra pişman oluyor evlendiğine ben eşimi seviyorum aşık olarak evlendik halada kör gibi aşık bana benim hisselerim ilk zamanki gibi değil onndan sebep değil ama insan bazı şeyleri yalnız omuzlamaya başladığında anlıyor anne babasının değerini prensesler gibiydim valla

Daha 1.ayda insan böyle olur mu?
Giyinip süsleneyim yemek yapayım güzel bi sofra hazırlayayım kocamı bekleyeyim demek varken şuan evden gitmek istiyorum
Bu kadar ağlatacak bu kadar üzecek ne var
Bu kadından nefret ettiğim kadar kimseden iğrenmedim. Allahıma her gün dua ediyorum bu bana yasattıklarını kızında yaşamadan can vermesin

Bende tam olarak evi terk etmeyi düşünüyorum o kadar sıkıldım. Daha 2 ay oldu evleneli.
Bütün kavgalarımız o pislik yüzünden
Evlerınız yakın mı? Bence mesafe koy. Sürekli gıdıp gelme. Geldıgınde pek konusma. Az ve öz konus. Bi süre böyle dene

Ruh hastası bunlar ya kıskanclıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar
sana tavsiyem evi terketmek yerine işe gir corona falanda deme stres virüsten daha zaralı işe gidersen maddi olarakta manevi olarakta kafan dağılır gün içinde istemezsen eşinle bile konuşmzsın müsait değilsin sonuçta

Aynı durumdayım.
Okadar rahatmısımki bekarken.
O kadar huzurluymuşum o kadar anlayıslı insanlar beni yetiştirmişki simdi anlıyorum onların kıymetini.
Şimdi nefret ediyorum şuan bulunduğum durumdan kaçıp gitmek istiyorum tekrar ailemin kücük kızı olmak istiyorum

Kızına beddua etme bence. Bak evelr yakınsa uzak bir yere tasın. Mesafe koy. Arama onu. Haftada bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…