- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
- Konu Sahibi sunshineee3
-
Bizimki de olur olmadik pat diye görüntülü ariyordu. Eşim gerekeni söyledi artik aramiyorlar. Esiniz napiyor bunca seye? Ağırlığını koysa kv agzini açamaz.Herkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına
Gece 12 aradığında açıp , anne birine bişey mi oldu bu saatte aradın diye bi sorsaydınız acaba o saatte normal bi konuşma için aramaması gerektiğini anlar mıydı merak ettim , ne demek ya ölüm kalım bişey olmadıktan sonra gecenin 12 sinde aramaya ben o saatte telefonum çalsa rahatsız olmayı geçtim korkarım yaniHerkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Söylüyor. Yanımda uyardı anne napmaya calısıyorsun daha balayından yeni dönmüşüz hönk diye arıyo. Pardon diyip kapatıyo ertesi gün yine aynı. 50 yaşındaki kadın ağırlığı asla yok küsüyo bide aklıncaBizimki de olur olmadik pat diye görüntülü ariyordu. Eşim gerekeni söyledi artik aramiyorlar. Esiniz napiyor bunca seye? Ağırlığını koysa kv agzini açamaz.
Allah razı olsun.. bıktım gercekten bildiğiniz çocukanlattıkların gerçekten çok sinir bozucu şeyler.
Allah yardımcın olsun demeye geldim.
Mesafeden başka çare yok. O konuşuyorsa siz de cevabını vereceksiniz kendinizi ezdirmeyin, evinize müdahale ettirmeyin orası sizin özel alanınız. Bunun dışında top eşinizde. Onun annesi sonuçta. Durdurabilirse o durdururHerkese merhaba
Sizdede var mı böylesi?
Mesafeli olamıyorumki. 1 ay aramadım denedim bakalım ne olacak diye , oğluna beni şikayet ediyo. Oda böyle yaptığın için aramıyo seni normal değil mi diyo sonra hiç bişi olmamış gibi oğluna ulaşamdığında beni arıyo hemde 1 değil 2 değil peş peşe arıyo.18 yıllık evliyim aynısı hatta daha beteri benim başımda da var, ben çözümü mesafeli olmakla buldum. Sorarsa cevap veriyorum sormazsa ikili diyaloga girmiyorum, evde her hangi bir şeyi eleştirirse ben öyle uygun gördüm herkesin kendi düzeni farklıdır deyip kestirip atıyorum.
Bende aynen böyle söyledim eşime elim ayağım boşalıyo benim gece yarısı yada cok erken saatte calan telefondan zaten konusucam ben diyo ama konussa ne olur yaGece 12 aradığında açıp , anne birine bişey mi oldu bu saatte aradın diye bi sorsaydınız acaba o saatte normal bi konuşma için aramaması gerektiğini anlar mıydı merak ettim , ne demek ya ölüm kalım bişey olmadıktan sonra gecenin 12 sinde aramaya ben o saatte telefonum çalsa rahatsız olmayı geçtim korkarım yani
Cok haklısınız bu yazdıklarım sadece sinir bozucu seyler ama. Sürekli ben oğlunun yanındayken ee karın var tabi artık eee karın yemek yapıyo ya yersin tabi eee karını bulunca bizi unuttun diye saka adı altında ondan nefret etmemi gerektirecek bence bi ton yanlıs tavırları varEvinizin düzenine karışması yanlış ama bu kadar nefret edilesi görmedim ben durumu. Sinir bozucu sadece.
Saygı bile duymak istemiyorumda mecburum. Ama sevgi mi ? Beni zamanında o kadar ağlattı ki helal etmiyorum hakkımıKadina mesafe koymaktan baska yapabilecek birseyiniz yok.
Ancak atsan atilmaz satsan satilmaz, cunku esinizin annesi.
Mecbur saygi duymak zorundasiniz, sevmek zorunda degilsiniz.
Allah yardimciniz olsun.
Olur oyle seyler, yapacak birsey yok maalesef.Saygı bile duymak istemiyorumda mecburum. Ama sevgi mi ? Beni zamanında o kadar ağlattı ki helal etmiyorum hakkımı
Gercekten dur durak bilmeyen birisi. Yani böyle saatlerce konusan birini düşünün abartısız söylüyorum saatlerce konusur. Asla yapılan yemeği beğenmez ama boğularak yer. Yapılan ütüyü beğenmez ama giyer. Aldığım hediyeleri beğenmez beni kendi ailemin yanında rencide eder ala ala bunu mu aldın başka bişi alabilirdin diye. Almadım artık bu sefer hediyede alınmıyo doğum günüm geldi benim vs diye ötmeya başlarMesafeden başka çare yok. O konuşuyorsa siz de cevabını vereceksiniz kendinizi ezdirmeyin, evinize müdahale ettirmeyin orası sizin özel alanınız. Bunun dışında top eşinizde. Onun annesi sonuçta. Durdurabilirse o durdurur
Eminim öyle düşünmicem. 5 senedir aynı olan kadın 15 sene sonra ileri gitmez hatta daha beter olur. Eşinden ayrıldıktan sonra hepten bize sarmaya basladıOlur oyle seyler, yapacak birsey yok maalesef.
Ama bu KK cok iyi bu anlamda, daha yeni evlisiniz.
Bir 10 sene sonra bu yazdiklarinizi okudugunuzda farkli dusuneceksiniz emin olun.
Siz yine saygidan odun vermeyin derim, saygili ama mesafeli olun.
Evet diyin geçin.Cok haklısınız bu yazdıklarım sadece sinir bozucu seyler ama. Sürekli ben oğlunun yanındayken ee karın var tabi artık eee karın yemek yapıyo ya yersin tabi eee karını bulunca bizi unuttun diye saka adı altında ondan nefret etmemi gerektirecek bence bi ton yanlıs tavırları var
şaka maka bu yasak gerçekten birçok evliliği kurtardı. gece hayatı olan bir çok adam artık mecbur evine gidiyor.Herkese merhaba
Sizdede var mı böylesi?
İşte keşke bu cümleyi bende kurabilsem bu kadın için. O kadar mücadele verdim sevmek için ama mümkün değil sevilesi gram sempatik hareketi yok. Oturur para kalkar para. Bütün sohbeti yakınmaktan,yorgunluğundan,temizliğinden,kilosundan bahsetmekle geciyo sacma sapan bi duygu sömürüsü haliEvet diyin geçin.
Ben kv ve kp çok severim ama çok detaylı düşünürsem alınacak gücenecek seyler bulurum. Bir laf, bir söz elbet bulunur. Sonra kartopu gibi büyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?