Kayınvalide belası

Ay afedersin ama çok komiğime gitti valla aklıma yaprak dökümündeki Cevriye hanım geldi allah yardımcın olsun valla çok zor

Ayyyy resmen bıktırma politikası Allah'ım bu kadının şerrinden korusun sizi hatta görümcekten de korusun Aminnn!!!

Kayinvalidem pamuk gibidir yalnız annemi anlatmışsın sanki annem olduğu icin sabır gücüm yüksek tabi ama aynı evde yapamıyoruz o ayrı ...annem kaynana olsa fena olur yani aynı böyle anlattığın gibi

Sana tavsiyem var yalniz psikolojide biktirma yöntemi denilen bir metod var hatırladığım kadarıyla görüntülü aç kamerayı başla ev işi temizlik yapmaya anneciğim nasılsın iyimisin diye sor dur sürekli aynı muhabbeti yap ..kahvaltı akşam yemegine git yine aynı muhabbeti yap 1 ay uygula bakalım..sonra baktın telefonlarını açmıyor bırakırsın

Siz beddua ettiniz ya hemen Allah ta sizi bekliyordu nur beddua etsede kabul etsen diye
Ben kayinvalide olursam birgün, kimseyi darlamam. Benim gelinim olacak kişi cok şanslı cook.

Siz beddua ettiniz ya hemen Allah ta sizi bekliyordu nur beddua etsede kabul etsen diye
Ben kayinvalide olursam birgün, kimseyi darlamam. Benim gelinim olacak kişi cok şanslı cook.
Ay ay aykendiyle çelişen çiçek kizhani ıyi kv gormemistin şimdiye kadar. Sen mi ıyi kv olacaksın bak senkatılıyorum ama gulmekten
Not:Beddua etmem ben. Kim ne dilerse başına gelsin derim kendime bile ok.

Ay ay aykendiyle çelişen çiçek kizhani ıyi kv gormemistin şimdiye kadar. Sen mi ıyi kv olacaksın bak senkatılıyorum ama gulmekten
Not:Beddua etmem ben. Kim ne dilerse başına gelsin derim kendime bile ok.
Iyi olan kayinvalidelerden olacağım bumu çelişki? Okuma anlamada sıkıntılarınız var sanırım ilk yazdığımda birsey dilemedim çünkü.
Yazım tarzınız ve beddusever hallerinizden nasil bir kafada olduğunuzu anlamamak zor değil.

Inan kv ler de sadece evlatlarini görmek istiyorlardır siz gibi gelinleri değil. Keşke dilek hakları olsa evlâdım gelse tek derler emin ol duygularınız karsilikli
Sevgi saygı karşılıklı olan bir şeydir ben sevgi saygı görmüyorsam karşımdakinede göstermem haliyle ,sizin tuzunuz kuru anlaşılan böyle lakayitçe konuştugunuza göre

mesafe koymaktan başka şansınız yok ama anlaşılan oki öyle bir şansınız da yok.
Eşiniz annesini karşınıza almanızdan rahatsız olabilir ama tavrınızı kesin bir dille ortaya koymalısınız ama yinede saygıda kusur etmeyin diyesim geldi

Her ay 2 kitap oku çiçek kiz ıyi kv lerle hıc karsilasmadim minik beyinliler diyen sensin çiçek kiz1 kendinle çelişen çiçek kizah be çiçek kız denen kişi hıc ıyi kv yok diyen sensin sonra da ıyi kv lerden olacağım diyen sensinsana ayda 2 kitap az 4 oku da arayı toparla. Beni düşünme doktora yapmış makina mühendisiyim çiçek sen derdinde yanbeni anlayamazsin kapasiten yetmez çiçek kiz
Kendinle çelişen yok olmaya mahkumdur bilgine.. Bir de sen kurban ol canını dişine takan mükemmel kv lere...

Kadın garip ya hıc ıyi kv yok diyor sonra da iyilerden olacağım diyor. Yazdiklarini oku önce hadi tatlım hadi

Konunuza güldüm çünkü benimde anılarım canlandı
Benim kvde de oğluna yılbasi gecesi 00:00 olduğunda beni ara demişti.Oglu da ne alaka sen diyerek annesinin böyle garip tüm isteklerine kapıları kapatmış oldu.
O hayatımıza karışmaya devam etti tabi, ta ki ben doğum yapıp lohusalıkta kendinden nefret ettirene kadar.
Mesafenizi koyun cunku buldukları her fırsatta kendilerinde hayatınıza müdahil olmayı hak gorucekler.

Ay o nur mudur nedir ne demiş oylee
Hahaha kurban mı olacakmışım kayınvalideyee ne demiş o
Kurban olacaksam o en son kisidir benim için
Allah yazdıysa bozsun.
He sen cok meraklıysan nurcum birilerine kurban olmaya kayınvalidene ol hayatım sonra arkandan yine seni çekiştirir ama nası kurban oldu saf diye
Kaynana,görümcek dernek başkanının tahsis etmiş olduğu bi ajan falan olduğunu düşünüyoum cık git konumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…