• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide belası

sana tavsiyem evi terketmek yerine işe gir corona falanda deme stres virüsten daha zaralı işe gidersen maddi olarakta manevi olarakta kafan dağılır gün içinde istemezsen eşinle bile konuşmzsın müsait değilsin sonuçta
Çalışıyorum ben zaten. Evden calısıyorum.

Suan yasadığım anlık sıkıntıyı paylaşıyorum.
Ben bu beyin fakiri kadına 1 aydır gitmiyorum.
gelmesinide istemiyorum.
oturduğu apartman karantinaya alındı resmen herkes corona olmus.
biz gelelim falan dediler. Tabii demedim. Kaldı havada.
Hastalıktan dolayı kesinlikle gitmek istemiyorum. Kendi ailemede gitmiyorum. Tek yaptığım şey markete gitmek benim.
neyse oğlu özlemiş annesini belliki bi kapıdan görsek yada gelsin kalsınlar falan dedi tartışma çıktı şuanda. Ciddi şekilde bu evden gitmek isyorum sanırım yürütemicem evlilik falan
Korona zamanı ne mısafırlıgı de. Oglu gıtsın sen gıtme

Kızının yaptıklarını anlatsam aynı tepkiyi verirsiniz bana ikiside aynı bunların. Birbirlerini destekliyorlar allahın cezaları
Eşim isterse hergun gıtsın. Sen hep gıtme. Zaten gıtmemene alışır. Kadını da cagırma. Pek muattap olma. Alısır o gelır bu sefer

Yok artık ya. Eşine söyle rahat edemem kendı evımde de. Gıtsın eşin kalsın. Evler gene uzak Allahtan
Bende öyle dedim çok özlediysen sen git ben gitmek istemiyorum diye. Kalmaktan ve yatıya gelinmesinden oldum olası nefret etmişimdir bide korona zamanı onları beslicem

Çalışıyorum ben zaten. Evden calısıyorum.
o zaman durum kötü en azından 1 saat bile evden uzak olmak rahatlatıyor insanı bu durum seni rahatsız etsede tepkilerini normal tutmaya çalış eşini sevdiğini unutma ve kırma bu durumların ilerleyen zamanlarda azılıcağını unutma birgün illaki çıkarıyorlar gerçek yüzlerini

Oğlu diyor gelsin kalsınlar 1 hafta ne olacak diye?
Yok artık. 1 hafta birde. İnsan kafayı yer. Ay bılmıyorum. Aynı durumda olsam ben evden gıdıyorum 1hafta,onlarda gelsın derdim. Bende sevmem yatılı gelıp kalacaklar falan. Aynı sehirde kalmak cok sacma. Eşin asırı annecı

Eşim isterse hergun gıtsın. Sen hep gıtme. Zaten gıtmemene alışır. Kadını da cagırma. Pek muattap olma. Alısır o gelır bu sefer
Öyle olmuyo işte oğlu bu sefer sen görüşmek istemiyorsun kılıf uyduruyosun oluyo.
Bi anda beni haksız duruma sokup bi anda annesini yerin dibine sokuyo anlamıyorum ben bu adamıda

Bende öyle dedim çok özlediysen sen git ben gitmek istemiyorum diye. Kalmaktan ve yatıya gelinmesinden oldum olası nefret etmişimdir bide korona zamanı onları beslicem
Kabul etme. Hayır de ve net ol. Bızımde benzer seyler. Ama eşim kavga ediyoruz dıye bana gelsınler ya da bız gıdelım diyemiyor. Sende net ol. Gitmezsen zorla mı götürcek

sen onları karşı baya öfkelisin bu onların suçu tabiki seni 2.ayda bu kadar sıkmalarına gerek yoktu ama bak yine diyorum sen şuan bu kadar sinirlenerek kendine zarar veriyosun

Benim uzun ilişkim vardı...Anası da zamanında soguta soguta, doldura doldura boşatmış karısından...Bana anlattığı hep kadının ne kadar sorunlu olduğu ve ayrılınca dön diye yalvardığı idi ama anlattıklarının satır aralarında anasının evliliğindeki tartışmalarda ne kadar etkili.olduğu anlaşılıyordu...El kızına karşı çok acımasız davranmış anası benim anladığım...Yüze gülüp sonra sinsice ara bozanlardan ve sonunda beni de ayırdı, büyük oranda etkiliydi...Anladım ki onların arasına kimsenin girmesine izin vermez ölene dek

Bi örnek mesela, adam sürekli anasının evine gitmek istiyor köye gidiyorlar, dönecekleri gün orda bi tartışma cıkıyor konuyu bilmiyorum ve doğal olarak kadının suratı asılıyor...Tam kapıdan giderken anası uğurlarken "kızım biz sana ne ettik te suratını bana asıyorsun, ağırladım uğraştım yedirdim içirdim sen surat asıyorsun" diyor oğlu duyacak şekilde ve oğlu da 1 posta da yolda kavga ediyor anamı üzdün diye

o zaman durum kötü en azından 1 saat bile evden uzak olmak rahatlatıyor insanı bu durum seni rahatsız etsede tepkilerini normal tutmaya çalış eşini sevdiğini unutma ve kırma bu durumların ilerleyen zamanlarda azılıcağını unutma birgün illaki çıkarıyorlar gerçek yüzlerini
Ya ben mecbur muyum onların gönüllerini hoş etmeye
Niye kimse düşünmüyo bu kız mutlu mu mutsuz mu diye
Oğlunu beddua etmek için balayında arayan kadından ben suan ne anlayısı bekliyorumki
Gerçekten biliyo musun
Evlenmemeliydim

Öyle olmuyo işte oğlu bu sefer sen görüşmek istemiyorsun kılıf uyduruyosun oluyo.
Bi anda beni haksız duruma sokup bi anda annesini yerin dibine sokuyo anlamıyorum ben bu adamıda
Tamamda insanlarla ıc ıce sıkı fıkı olmayı sevmiyorum de. Bende hep gitmekten daralırım ve sıkılırım. Eşime göre annesı melek. Annesı süper ev hanımı. Herseyı annesı super yapar. Ben o kadar ıyı degılım. Bende dıyorum tek gıt gıtmıyor. Bız anlastık. 1hafta benım annem 1hafta onun annesıne gıdıyoruz. Sizde böyle anlasma yapsanız

Burada herkes mesafe diyor ya hayret icindeyim
Arkadaşlar mesafeden anlayan kadın zaten rahatsız etmez
Bu tarzlarin mesafe gidip gelme umruna olmaz
Bu tip kadinlar dünya kendi ekseni etrafinda dönüyor sanıyorlar
Oğulları uyarsa da umruna olmaz
Bunlar tek tip insan modeli
Kafasindaki dünyada yaşıyor
Sen ne yaparsan yap umruna degil
Konus konusma o bildiğini yapıyor
Çünkü benim basimdada var
Aynı ilde bulunduğum kaynanaya 6 ay gitmedim bu nedemek senden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum demek
Umruna oldu mu sizce?
Tabiki hayır
Hala gelir gider arar sorar
Geldimi saatlerce soru sorar
Küsmez asla.
Oyuzden konu sahibi tek diyeceğim şu: Allah sabır versin

Yok artık. 1 hafta birde. İnsan kafayı yer. Ay bılmıyorum. Aynı durumda olsam ben evden gıdıyorum 1hafta,onlarda gelsın derdim. Bende sevmem yatılı gelıp kalacaklar falan. Aynı sehirde kalmak cok sacma. Eşin asırı annecı
Normal bi olay olsa haksızlık falan annesini rezil eder.
Ama bazen özlüyo mu ne yapıyo bilmiyorum gelsinler gidelim görüşelim kalsınlar kırgınlık olmasın seni bekliyolar falan demeye baslıyo salak

bence eşinle otur kızmadan bağırmadan konuşmaya çalış mesela anlaşın deki tamam o zaman haftada bir gideriz de onlarda haftada bir gelsin de ama dahasına gücüm yok de alışmama izin ver de sen böyle yaptıkça ilimiz yıpranır de açık açık konuş biz ne kadar sevmesekte onun ailesi olduğunu unutma atsan atılmaz satsan satılmaz

Söylüyor. Yanımda uyardı anne napmaya calısıyorsun daha balayından yeni dönmüşüz hönk diye arıyo. Pardon diyip kapatıyo ertesi gün yine aynı. 50 yaşındaki kadın ağırlığı asla yok küsüyo bide aklınca
Eşiniz bir daha uyaracak o zaman. Bir daha bir daha bir daha. O küsüyor diye siz rahatsiz olmayi hoş göremezsiniz. Küserse de küssün ayrıca.

Normal bi olay olsa haksızlık falan annesini rezil eder.
Ama bazen özlüyo mu ne yapıyo bilmiyorum gelsinler gidelim görüşelim kalsınlar kırgınlık olmasın seni bekliyolar falan demeye baslıyo salak
Bence 2haftaada bir 2 3 saat ligine gıt. Mesafeli ol. 2 3 saat ıdare etmeye calıs

Back