• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide belası

bence eşinle otur kızmadan bağırmadan konuşmaya çalış mesela anlaşın deki tamam o zaman haftada bir gideriz de onlarda haftada bir gelsin de ama dahasına gücüm yok de alışmama izin ver de sen böyle yaptıkça ilimiz yıpranır de açık açık konuş biz ne kadar sevmesekte onun ailesi olduğunu unutma atsan atılmaz satsan satılmaz
Anlamıyorki
Salak kardeşi aramış sözlümle size yemeğe gelicez
Gelmeden 1 gün önceden söyleriz
Bi müsait misin de kibarca dimi nezaketen sorulur. Gelin demedim elbette
Ertesi gün abisini arıyo siz bizi kabul etmiyosunuz belli

Eşiniz bir daha uyaracak o zaman. Bir daha bir daha bir daha. O küsüyor diye siz rahatsiz olmayi hoş göremezsiniz. Küserse de küssün ayrıca.
Keşke sürekli olsa küsmesi.
Bi beddualar saydırır
Sonra telefonları açmaz
Sonra yüzsüz kendisi 100 sefer arar telefonu acılmazsa

Bu tipler heryere sığar çünkü alınma yok
Yuzsuzluk nirvana
Benim anneme az surat yapsan sıttin sene ugramaz sana
İste kaynana milleti amacı arsizlikla yer etmek
Benim eşim birde derki annem çok alingan
He dedim alingan
Alingan kadin beni yılda nadir görmesine ragmen iş buyurmaz
Gelin gittiğim ilkgun mahvetti beni dedim
Sen annemi tanımıyorsun diyor
Önyargılısin diyor
He dedim uzak dursun benden
Allahtan tanımıyorum bide tanısam ağzıma S...dı deseydin
Bu kadar annecilerse otursalardı dizlerinin dibinde

Keşke sürekli olsa küsmesi.
Bi beddualar saydırır
Sonra telefonları açmaz
Sonra yüzsüz kendisi 100 sefer arar telefonu acılmazsa
O zaman esinizle kirici olmadan konusun. Ben beddua duymak istemiyorum. Bundan sonra benimle boyle konuşmaya devam ederse ben iliskimi kesecegim. Seninle istedigi zaman görüşsün buna karışmam. Ama beni unutsun diyeceksiniz. Kotu kayinvalidelik tamam bir yere kadar sabir gosterilir ama beddua ne ya? Ben onun kötü duasini duymak zorunda mıyım? O benim hiçbir şeyim. Eşimin annesi ama benim hiçbir şeyim. Çekmek mecburiyetinde degilim.

O zaman esinizle kirici olmadan konusun. Ben beddua duymak istemiyorum. Bundan sonra benimle boyle konuşmaya devam ederse ben iliskimi kesecegim. Seninle istedigi zaman görüşsün buna karışmam. Ama beni unutsun diyeceksiniz. Kotu kayinvalidelik tamam bir yere kadar sabir gosterilir ama beddua ne ya? Ben onun kötü duasini duymak zorunda mıyım? O benim hiçbir şeyim. Eşimin annesi ama benim hiçbir şeyim. Çekmek mecburiyetinde degilim.
Ben bu konusmayı onunla cok yaptım. Anlık olarak beni anladığını düşünüyorum sonra unutuyor bütün olanları!
küslük olmasın onlar seni çok seviyo sana bişi söylemeye çekiniyorum falan diyor.
Ben kaç yasında kadınım beni yönetme gitmek istiyorsan git kalmak istiyorsan kal ben beni kıran insanıda biliyorum seven insanıda diyorum haklısın diyor ama anlık. Yoksa bugun bana gelsinler 1 hafta kalsınlar demezdi

Herkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına
valla okurken ben yoruldum .
allah kolaylık ve sabır versin zor bir durum ama böylelerine çirkef olucaksın ezdirmeyeceksin kendini ancak öyle anlarlar.sen sustukça hep bi fazlasını yapar

Sizi önceki konu ve mesajlarınızdan hatırlıyorum da, siz de az değilsiniz bence. Şu konudaki üslubunuza da bakıyorum ve 🤢👎🏻👎🏻

Daha birkaç ay önce “eve düşen yıldırım” diye konu açmıştınız, abinizin eşi hakkında atıp tutuyordunuz. Sizi kıskanıyordu hani kayınvalideniz görümceniz sizi çok seviyor diye 😅 siz görümcenizi kendi kardeşiniz gibi görüyordunuz falan, şimdi yukarıda “salak kardeşi” diye bahsetmişsiniz 🤔 Neyse bundan sonra büyük konuşmayın bari, karma diye bir şey var sonuçta edilen haksızlık yerini buluyor.

Konunuz için de, aylar önce kendi kendinizi yanıtlamışsınız bakın: kocanızı leylekler getirmedi, satamayacağın kocayı seviyorsan mecbur katlanacaksın niye bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz canım
Yalnız değilmişim 😀
Yani ailesinde var onun gibi 2-3 kişi birlik olup dedikodu yapıyor.
Gittiğim gezdiğim yerlerin notunu tutuyolar.
Yada açık giyinmişim kapalı giyinmişim.
Sanane? Sa na ne?
Kayınvalidem beni çok sever görümcemde keza öyle. Onu bile dert etti kendine

İşin garip tarafı bende yengeyim
Kız kardeşimden ayırmam
Yeri gelir uyarırım yeri gelir bağrıma basarım ama ne bir iğneeleme ne bir laf sokma nede bir kıyaslama halindeyim

Bugün görümceleri kötüleme günü mü 😀
Sabahtan beri kaçıncı görümce konusu.
Arkadaş şunu bi idrak edin atıp,satamayacağınız kocanı seviyorsan mecbur katlanacağın bi konuyu niye bu kadar gözünüzde büyütüyosunuz

Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi

2 ayda neler yaş yaşatmış kadına bak yaa.. Karantina iyi geldi bu gibilere. En azından yüz yüze bakmanız gerekmiyor. Mesafe koyun diyeceğim ama arsız galiba

Gece 12 aradığında açıp , anne birine bişey mi oldu bu saatte aradın diye bi sorsaydınız acaba o saatte normal bi konuşma için aramaması gerektiğini anlar mıydı merak ettim , ne demek ya ölüm kalım bişey olmadıktan sonra gecenin 12 sinde aramaya ben o saatte telefonum çalsa rahatsız olmayı geçtim korkarım yani
Bence kv o saatte aranmayacağını biliyor ama hadsizlik yapıyor arsız bir insan sanırım sizde her seferinde tersleyin çekinmeyin ya zaten korkuyorum benimde kv sorunlu olursa diye birde anakuzusu bir insanla evlenirsem vay halime 😭😭😭😭

Sizi önceki konu ve mesajlarınızdan hatırlıyorum da, siz de az değilsiniz bence. Şu konudaki üslubunuza da bakıyorum ve 🤢👎🏻👎🏻

Daha birkaç ay önce “eve düşen yıldırım” diye konu açmıştınız, abinizin eşi hakkında atıp tutuyordunuz. Sizi kıskanıyordu hani kayınvalideniz görümceniz sizi çok seviyor diye 😅 siz görümcenizi kendi kardeşiniz gibi görüyordunuz falan, şimdi yukarıda “salak kardeşi” diye bahsetmişsiniz 🤔 Neyse bundan sonra büyük konuşmayın bari, karma diye bir şey var sonuçta edilen haksızlık yerini buluyor.

Konunuz için de, aylar önce kendi kendinizi yanıtlamışsınız bakın: kocanızı leylekler getirmedi, satamayacağın kocayı seviyorsan mecbur katlanacaksın niye bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz canım
Eski konularına bakınca ben de aynen sizin gibi düşündüm 😂

Ne kadar sürede düzeldi. Bizimde henüz 3 ay bile olmadı evleneli.2 3 kez ciddi kavga ettik. Hatta evden gidecektim o derece. Annesı haftada 3 4 kez cagırırdı. Bana sormadan misafir getirmeye calısırdı.Şimdi eşim yogun bı ıste calısıyor. Resmen anası aglıyor. Yoksa gene gıdelım der. İzin günümüzde gitmek isterdi. Yılbasında orda kalmak ıstedı. Bende sen bana alısamadın, aıle olarak benımsemedın. Öyle hissettiriyorsun artık dedım. Kavga ettik. Neyse sımdılerde sukur sıkıntı yok. Bana annemlere gıdelım demeye cekınıyorum artık dıyor. Cunku hep kavga cıkıyor.
En iyisini yapmışsınız 👏bayılıyorum böyle dişli kadınlara👍👍

iyi olan bir kayinvalide gormedim henüz 🙄 ogullarininda artik evli ve bir hayatı olduğunu idrak edemiyor kayinvalidelerin minik beyinleri.
Mükemmel kv ler var. Evlatları torunları için herşeyi yapıyorlar. Hatta torunlarına bakıyorlar. Bence düzgün konuşun kv lerin minik beyunleri sözü nasıl çirkin bir cümle! Siz de ileride kv olunca dilerim siz gibi düşünen bir gelin yada damadin olur. Cooook amin.

Back