- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi sunshineee3
-
Benim amcamın eşi evlerden ırak çok saygısız ve nerde ne söyleyeceğini bilmeyen bir kadın ama gelin görün ki kimse ağzını açıp ona tek kelime laf söylemez babaannem bile der ki ona birşey demeyin oda öyle olsunEvet, kesinlikle öyle. Bizde nazik, naif ve görgülü insanlar enayi yerine konulduğu için taşkınlık çıkaranlar değer görüyor.
Benim 2.5 senedir var tıpatıp aynısı sinir sistemim çöktü evlendikten sonra anlamıştım böyle olduğunu, o zamandan beri psikolojim düzelmedi, her şeyden hevesim kaçtı, kimseye iyilik yapmak aklıma bile gelmiyor, bekarken çookk şeyler yaptım ama şimdi bütün o güzel duygularımın yerini depresyon aldı çok sakinken agresif, mutsuz oldum kaç yıl böyle dayanabilirim bilmiyorum ama 18 yıl kabus sizde etkileri ne oldu merak ediyorum ya ben boşancam, ya kafa yapımı değiştircem yoksa ömür geçmiyor18 yıllık evliyim aynısı hatta daha beteri benim başımda da var, ben çözümü mesafeli olmakla buldum. Sorarsa cevap veriyorum sormazsa ikili diyaloga girmiyorum, evde her hangi bir şeyi eleştirirse ben öyle uygun gördüm herkesin kendi düzeni farklıdır deyip kestirip atıyorum.
İyi de gece 12 de hastanelik olmuş da sizi aramış olabilirdi..acmamaniz tuhaf geldi. Herseye karisma sonuçta el kızıyım demeniz de tuhaf geldi. BilemedimHerkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına
Herkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına
Acil bi durum olabilirdi fakat bu tarz saat konusunda özensiz kişiler yada arka arkaya arayanlar öylesine aramış oldukları için çoğu zaman, insanda aman yine muhabbete aramıştır algısı yaratıyor.İyi de gece 12 de hastanelik olmuş da sizi aramış olabilirdi..acmamaniz tuhaf geldi. Herseye karismasonuçta el kızıyım demeniz de tuhaf geldi. Bilemedim
o kadar haklısınız ki tüm kayınvalideler nasılsınız ne yapıyorsunuz diye arar, sen o ne yapıyorsunuz lafını kinaleyi algılarsan bitmiştir. Bazen görmeyeceksin duymayacaksın.mesela eşiniz o telefonu neden açıyor
kv dem görüntülü arasa açmam yani
sonra döner sesli ararım nedir derdin diye
evet gece 12.00 de kv ararsa açarım birine bir şey oldu sanarım çünkü, duymadı isem duyduğum anda ararım
ama laf olsun diye bir kere 12 de aradı ise tekrar açmam gün torbaya mı girdi derim
evime gelip karışmaya kalksa cici gelin olmam olamam
yani verin cevabını ben böyle seviyorum, ben böyle seviyorum, o sizin zamanınızda öyleymiş, gerekirse aaa o kadar demode olmaz diye
karışıyor işi bence yaş, karıştırtmayın
eşiniz mesela ne oldu ne bitti sorusuna cevap vermesin yani bu kv nin değil eşinin sıkıntısı
her kv soruyor nerede ise, ne yediniz nereye gittiniz vs vs
markete gittik derse, ne aldınız der, şunu aldık derse, onu ne yapacaksınız şundan alsaydınız daha iyiydi der
özetle sıkıntı kv de değil eşinde
aramasını kesecek olan eşin
ya cidden sözüm size değil tüm kv görüntülü arıyor diye şikayet edenlere açmamak seçeneği neden hayatlarda yok
dikizler gibi görüntülü aranmaktan hoşlanmam, belki üstüm belki evim uygun değil
sonra da normal arayıp söylerim öyle baskın gibi neden görüntülü arıyorsun diye
hani bebek vs olsa görmeye arasa yine anlayacağım da
Ne hikmetse çoğu böyle,demek bu tez yüzde yüz doğru:)Benim amcamın eşi evlerden ırak çok saygısız ve nerde ne söyleyeceğini bilmeyen bir kadın ama gelin görün ki kimse ağzını açıp ona tek kelime laf söylemez babaannem bile der ki ona birşey demeyin oda öyle olsun
Doğru valla . Benim annemin ağzı var dili yok o derece saygılı bir insan ama gelin görün ki bahsettiğim amcam annem için hep der ki sizin anneniz yılanın başı benim eşim çok iyi çok memnunum (bazen susturamaz eşini araya şiddet girer) o yüzden bildiğiniz gibi davranin siz iyi olunca size kimse ay Allah razı olsun ne kadar iyi bir gelin demiyor demez demeyecekNe hikmetse çoğu böyle,demek bu tez yüzde yüz doğru:)
Amcaya kendisi gibi sorunlu karısıyla mutluluklar dileyelim, tencere kapak bulmuşlar birbirini. Kesinlikle erkeğin ailesine yaranmak gibi hataya düşmesin kimse, dediğiniz çok doğru iyi gelin değil enayi gelin olur onların gözünde.Doğru valla . Benim annemin ağzı var dili yok o derece saygılı bir insan ama gelin görün ki bahsettiğim amcam annem için hep der ki sizin anneniz yılanın başı benim eşim çok iyi çok memnunum (bazen susturamaz eşini araya şiddet girer) o yüzden bildiğiniz gibi davranin siz iyi olunca size kimse ay Allah razı olsun ne kadar iyi bir gelin demiyor demez demeyecek
Benim 2.5 senedir var tıpatıp aynısı sinir sistemim çöktü evlendikten sonra anlamıştım böyle olduğunu, o zamandan beri psikolojim düzelmedi, her şeyden hevesim kaçtı, kimseye iyilik yapmak aklıma bile gelmiyor, bekarken çookk şeyler yaptım ama şimdi bütün o güzel duygularımın yerini depresyon aldı çok sakinken agresif, mutsuz oldum kaç yıl böyle dayanabilirim bilmiyorum ama 18 yıl kabus sizde etkileri ne oldu merak ediyorum ya ben boşancam, ya kafa yapımı değiştircem yoksa ömür geçmiyor
Ben eşimden yana sizin gibi şanslı değilim. Zaten onun yüzünden bu durumlara geldi. Başta kv olmak üzere ailesi ne yaptıysa umrunda olmadı onlara hak gördü, benim üzülmemi umursamadı ama onlar kral gibi rahat etsin istedi her zaman. Ne yapsalar bana bunda ne var dedi. Aralarına alıp delirtseler öyle izleyen gık demeyen bir tip kendisinden de acayip soğudum zaten de bırakıp gidemiyorum da. Öyle berbat bi durumun içindeyim bi teyze elin ekmeği kanlı ekmek demişti o geliyor aklıma annem hiç beni incitmezken ben o annemi kimler için bırakıp başka şehre gelmişim bunlar sinirlerimle oynadıMerhaba, ilk seneler tıpkı sizin anlattığınız gibiydi, sırf kayınvalidemden kurtulmak adına eşimden boşanmayı bile çok düşündüm ama benim en büyük şansım eşimdi. Her şeyi görüyordu annesinin yaptıklarını benim nasıl üzüldüğümü ve annesinin yüzüne sürekli vurdu yaptıklarını yapıp inkar ettiklerini. Bende iletişimi kestim, o her gün torunlarını arıyor onlarla konuşuyor ben hastalık ya da önemli bir durum olmadığı sürece konuşmuyorum çünkü artık konuşmaya tahammül edemiyorum. Şimdi pandemiden dolayı gidemiyoruz epeydir ama önceden de ayda bir gidiyorduk sırf torunlarını görsünler diye. Size verebileceğim nacizane tavsiyem eşinizle mutluysanız gerisini boşverin. Duymayın görmeyin demeyeceğim aksine duyun görün ve cevabını verin, sizi üzebiliyorlarsa bırakın onlarda üzülsün ben artık böyle düşünüyorum. Çünkü siz evinizde mutsuz ve huzursuzken onlar evinde gayet mutlu ve huzurlu oturuyor sebep bende lafımı söylüyorum sonra ben huzurlu oturuyorum o huzursuz olsun birazda o düşünsün sabahlara kadar diyorum.
son cümlenizde acı bir hayat gerçeği varMerhaba, ilk seneler tıpkı sizin anlattığınız gibiydi, sırf kayınvalidemden kurtulmak adına eşimden boşanmayı bile çok düşündüm ama benim en büyük şansım eşimdi. Her şeyi görüyordu annesinin yaptıklarını benim nasıl üzüldüğümü ve annesinin yüzüne sürekli vurdu yaptıklarını yapıp inkar ettiklerini. Bende iletişimi kestim, o her gün torunlarını arıyor onlarla konuşuyor ben hastalık ya da önemli bir durum olmadığı sürece konuşmuyorum çünkü artık konuşmaya tahammül edemiyorum. Şimdi pandemiden dolayı gidemiyoruz epeydir ama önceden de ayda bir gidiyorduk sırf torunlarını görsünler diye. Size verebileceğim nacizane tavsiyem eşinizle mutluysanız gerisini boşverin. Duymayın görmeyin demeyeceğim aksine duyun görün ve cevabını verin, sizi üzebiliyorlarsa bırakın onlarda üzülsün ben artık böyle düşünüyorum. Çünkü siz evinizde mutsuz ve huzursuzken onlar evinde gayet mutlu ve huzurlu oturuyor sebep bende lafımı söylüyorum sonra ben huzurlu oturuyorum o huzursuz olsun birazda o düşünsün sabahlara kadar diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?