Kayınvalide belası

bende güzel yemek yaparım el lezzetim baya iyi eşim hayran benimle evleneli 1 yıl oldu adam 9 kilo aldı o bile içten içe kızıyor bizi yemeğe çağırdığında bile sofra ortasında senin gibi olmaz ama falan yapıyor kocama annenin yemeklerinde anne lezzeti vardı falan diyor ama eşim sağolsun asla laf söyleymez

Ya sarsaydı o zaman pamuklara kursaydı oğlunun turşusunu. Yedire yedire kabullendiricem oğlunun bi hayatının olduğunu ama yıprandım bu süreçte artık
Bu durum sadece sizinkinde değil genel kvde olan durum.
Ah evlense yuvasını kursa derler ama evlenme yoluna çıkınca evlenince değişik değişik davranırlar. Zamanla kabul edecek zaten etmek zorunda. Kimse kimseyi anasından ailesinden koparıyor herkesin yeri ayrı bunu idrak edecekler. Tabiki tavrınız da önemli bu süreçte. Ben şahsen sınır ve mesafe koymayı doğru buluyorum fakat gereksiz yere kv ile polemiğe girmeyi ufak tefek şeylerde tartışma çıkarmayı da gereksiz görüyorum çünkü işin ucunda haklıyken haksız duruma düşmek var. Evet ilk zamanlar dengeyi kurmak zor oluyor. Ama inanın zamanla oturuyor.

Senin ki yine 1 ay aramayınca oğluna şikayet etmiş benim kv adayı (nişanlıyım) 1 hafta aramasam annemi arar pelini özledim konuşamadık bu hafta der, nişanlıma söylemesini saymıyorum bile yani ona zaten her gün söyler ,nişanlımda aynı şehirdeyiz kv başka yerde yaşıyor sürekli böyle özledim özledim annemede aramıyo diye direkt şikayet edemiceği için pelin iyi mi hiç sesini duymadım da bu hafta ,işte kayınpederi de pelinciğimi özledi bi arasa da adam mutlu olsa sonra bunu duyan annem bana kızar insanları neden aramıyosun diye ,herkese kendini acındırarak duygu sömürüsü yaparak istediğini yaptırıyo ama ben inadım aramam canım isterse ararım küsmesi meşhurdur karnından konuşur mırın kırın

Son düzenleme:
En azından uzak oturmakla cözüme kavusmussunuz. Bizimkine mesafe etki etmiyor. Öyle bi çene öyle bi dil varki seni doğduğuna pişman ediyor. O kadın ağzını acmasa eşimle tartısmanın t sini yaşamıyoruz

İsterim tabiki. Balayından döndüğümüz gün abartısız bizi 8 kere aradı.

işte o aramanın 3. den itibaren neden açtı

hani eşim cevap veriyor diyorsun ya 8 kere neden aramasına izin verdi

birincide aradı konuştu ok

ikinci de önemli bir şey diyecekti de unuttu galiba diye düşündü ok

ama üçüncü neden

ya dördüncü

peki beşinci

akşam oldu altının hatrı kalır

yedinci ve

sekizinci

yani o sekizinciyi açtığında ne dedi cidden merak ettim, ben o telefonu açamazdım herhalde

o kadar sakin bir insan değilim

yani beni eşim üst üste 8 kere arasa ona da derim nedir derdin ne arayıp duruyorsun diye

3 ten sonrası kavgaydı..
bildiğin bela okumak için arıyo. O açmasa beni arıyo
Aç şu kadını sustur diyince bağır cağır kavga cıktı

Ellerinize sağlık. Mutlu olacağı yerde laf ediyo bide allahın kıskancları.
Bizimkide öyle sunshinee yedirme artık suna kilo alıyo bizde yaptığımda yüzüne bakmazdı karın yapınca mı tatlı geldi vah vah kıyamam sana
Bu nası bi cümledir mesela
Gerçekten yaşattıklarını bana yaşatıyo

Hadi ya eşinizin konuşmasına rağmen böyle demek.. üzüldüm rabbim yardımcın olsun
Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşek misali..
Kendimi yemekle eşimle tartısmak baska elle tutulur bişi yok o sacmalıklarına devam ediyo umrunda değil oğlunun huzuru mu kaçmış mutsuz mu falan

Ben böyle yapınca oğlum da mutsuz oluyor diye düşünse bunları yapmaz zaten canım bosver esin biseylerinn farkindaysa mesafe koy virüsü bahane et bişey yap gidip gelme uzaklaş biraz

Eşiniz tek çocuk mu, ya da tek erkek çocuk mu? Kayınpederiniz yok mu?

Genelde erkek çocuğa bağımlı kadınlarda bu durum oluyor benim gözlemlediğim.
Bizim kv kp ve kardesı aynı evde. Eşim 3ünü ayrı ayrı arka arkaya arar. Aşırı bagımlı. Eşim yeni işe başladı. Babası ustayı aramıs ve eşimi telefona vermıs ler. Sankı anakoluna gıden cocuk gıbı. Bana cok tuhaf gelıyo bunlar

Mesafe koy. Gitme pek. Böyle ınsana ayda 1kez gitsen cok bile. Bızımkı de süreklı söyle yapın böyle yapın der. He der gecerim. Sürekli soru sorar detaylı. Acayıp sıkılırım sorulardan. haftada 1 ya da 2kez ararım. O da kısa konusuruz o kadar.

Kıyaslama, kıskançlık paylaşamama yani başka bişey değil

Gerçekten çok tuhaf. Böyle yetiştirilen çocukların özgüven eksikliği oluyor. Bu saatten sonra da durumların değişmesi çok zor.

MESELE TAMDA BU KENDİLERİ DAHA ÖNCE KVLERİ TARAFINDAN OLDUKÇA EZİLMİŞLER AMA ŞİMDİ NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM NE GEREK VAR RAHAT BIRAKIN GENÇLERİ BİRGÜN ERKEK EVLAT ANNESİ OLURSAM ASLA SIK BOĞAZ ETMİYCEM GELİNİMİ

Gerçekten çok tuhaf. Böyle yetiştirilen çocukların özgüven eksikliği oluyor. Bu saatten sonra da durumların değişmesi çok zor.
Kesinlikle öyle. Biz cok bagliyız dıyor ama bu bagımlılık. Bu diyen kv. Hayır adam 35 yasında bi salın artık. Aynı evdeler. Eşim bi kv ile konusur, kapatır kp ile konusur, kapatır kardesı ile konusur

Bende kesınlıkle. Benden uzakta otursun ve zırt pırt gelmesin. Bızım kv kendı kv sı ile yasıyor. Yıllarca o kadar cekmıs ki. Sımdı benı dibine cekmeye calısıyor. Ama ben o ideal gelın degılım maalesef

KİMSE İDEAL GELİN DEĞİL BENCE BİR ÇIKARI OLANLAR İYİDİR BU NETTTT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…