- Konu Sahibi sunshineee3
-
Söylüyor. Yanımda uyardı anne napmaya calısıyorsun daha balayından yeni dönmüşüz hönk diye arıyo. Pardon diyip kapatıyo ertesi gün yine aynı. 50 yaşındaki kadın ağırlığı asla yok küsüyo bide aklınca
Kayınvalideye gitmemek adına yasaklar uzatılsın diye cimere yazmayı düşünüyorumşaka maka bu yasak gerçekten birçok evliliği kurtardı. gece hayatı olan bir çok adam artık mecbur evine gidiyor.
seni o kadar iyi anlıyorum kiCok haklısınız bu yazdıklarım sadece sinir bozucu seyler ama. Sürekli ben oğlunun yanındayken ee karın var tabi artık eee karın yemek yapıyo ya yersin tabi eee karını bulunca bizi unuttun diye saka adı altında ondan nefret etmemi gerektirecek bence bi ton yanlıs tavırları var
Cook haklısınız. Ben bunu eşime paylaşmadım. Görüntülü aramasından rahatsızlığımı söylememiştim geçen gün aynı sacmalığı yapana kadar. Dedim ki belki ben uygunsuz bi durumdayım belki evim dağınık görülmesini istemiyorum ne munasebet sormadan arıyor cok sesini duymak istiyorsa normal şekilde arar kapatırsın. Kendini uygun hissediyorsan 5 dk lığına ararsın görüntülü bi başına kapatırsın. Ama kadın gerçekten normal değil kendince o kadar trip atıyor ki bi mesajlar geliyo ben kocama atmamışımdır bu tribi. Aramayın beni konusmak istemiyorum senin gibi cocuk olmaz olsun bilmem nemesela eşiniz o telefonu neden açıyor
kv dem görüntülü arasa açmam yani
sonra döner sesli ararım nedir derdin diye
evet gece 12.00 de kv ararsa açarım birine bir şey oldu sanarım çünkü, duymadı isem duyduğum anda ararım
ama laf olsun diye bir kere 12 de aradı ise tekrar açmam gün torbaya mı girdi derim
evime gelip karışmaya kalksa cici gelin olmam olamam
yani verin cevabını ben böyle seviyorum, ben böyle seviyorum, o sizin zamanınızda öyleymiş, gerekirse aaa o kadar demode olmaz diye
karışıyor işi bence yaş, karıştırtmayın
eşiniz mesela ne oldu ne bitti sorusuna cevap vermesin yani bu kv nin değil eşinin sıkıntısı
her kv soruyor nerede ise, ne yediniz nereye gittiniz vs vs
markete gittik derse, ne aldınız der, şunu aldık derse, onu ne yapacaksınız şundan alsaydınız daha iyiydi der
özetle sıkıntı kv de değil eşinde
aramasını kesecek olan eşin
ya cidden sözüm size değil tüm kv görüntülü arıyor diye şikayet edenlere açmamak seçeneği neden hayatlarda yok
dikizler gibi görüntülü aranmaktan hoşlanmam, belki üstüm belki evim uygun değil
sonra da normal arayıp söylerim öyle baskın gibi neden görüntülü arıyorsun diye
hani bebek vs olsa görmeye arasa yine anlayacağım da
Kayınvalideye gitmemek adına yasaklar uzatılsın diye cimere yazmayı düşünüyorum
aynen bende 1 yıllık evliyim ve ilk zamanlardaki kadar umursamıyorum yaptıklarınız alıştığım için heraldeİşte bunlar hep doğurup büyüttüğü, o yaşa getirdiği oğlunun başka bir kadını sevmesini, başka bir hayatı olduğunu kabul edememekten.
Benimkini düşünüyorum öyle karışma zırt pırt arama huyu yok ama başka başka şeyler var. Evleneli 4 seneyi geçtim daha yeni kabulleniyor oğlunun yeni bir hayat kurduğunu.
Zamanla tam ideal istenilen bir kv haline gelecek mi hayır. Ama bir nebze alışacaksınız takmamaya başlayacaksınız. Nasıl davransanız daha az yıpranacağınızı öğreneceksiniz. Elbette o da alışacak kabullenecek.
Ya sarsaydı o zaman pamuklara kursaydı oğlunun turşusunu. Yedire yedire kabullendiricem oğlunun bi hayatının olduğunu ama yıprandım bu süreçte artıkİşte bunlar hep doğurup büyüttüğü, o yaşa getirdiği oğlunun başka bir kadını sevmesini, başka bir hayatı olduğunu kabul edememekten.
Benimkini düşünüyorum öyle karışma zırt pırt arama huyu yok ama başka başka şeyler var. Evleneli 4 seneyi geçtim daha yeni kabulleniyor oğlunun yeni bir hayat kurduğunu.
Zamanla tam ideal istenilen bir kv haline gelecek mi hayır. Ama bir nebze alışacaksınız takmamaya başlayacaksınız. Nasıl davransanız daha az yıpranacağınızı öğreneceksiniz. Elbette o da alışacak kabullenecek.
Aynısından mı var sendedeseni o kadar iyi anlıyorum ki
Eşiniz tek çocuk mu, ya da tek erkek çocuk mu? Kayınpederiniz yok mu?İşte keşke bu cümleyi bende kurabilsem bu kadın için. O kadar mücadele verdim sevmek için ama mümkün değil sevilesi gram sempatik hareketi yok. Oturur para kalkar para. Bütün sohbeti yakınmaktan,yorgunluğundan,temizliğinden,kilosundan bahsetmekle geciyo sacma sapan bi duygu sömürüsü hali
Allah rahmet eylesin. Benimki melek ama şeytan olan melekten ay allahım nefretlik uyuz yaKayınvalideler neden çocuklarının hayatlarına burunlarını sokar anlamıyorum. Benim kv rahmetli oldu , zaten özünde melek gibi bir insandı doğru düzgünde tanıyamadım kadını.
Çevremdeki kv gelin ilişkilerine bakıyorum hep kv den yada görümceden dert yanıyorlar . Bende bir görümceyim. Mesela küçük abim beni çok sever ve çok değer verir , eşi ise çok kıskanır. Sürekli araları huzursuz olurdu , kadın kötüler abimde laf ettirmezdi. Bende her ikisiyle görüşmeme kararı aldım. Yoksa başka türlü çözülemiyordu , sürekli tartışıyorlardı. Şimdi daha iyiler bense arada abimle telefonla konuşuyorum , Buda bana yetiyor .
Cook haklısınız. Ben bunu eşime paylaşmadım. Görüntülü aramasından rahatsızlığımı söylememiştim geçen gün aynı sacmalığı yapana kadar. Dedim ki belki ben uygunsuz bi durumdayım belki evim dağınık görülmesini istemiyorum ne munasebet sormadan arıyor cok sesini duymak istiyorsa normal şekilde arar kapatırsın. Kendini uygun hissediyorsan 5 dk lığına ararsın görüntülü bi başına kapatırsın. Ama kadın gerçekten normal değil kendince o kadar trip atıyor ki bi mesajlar geliyo ben kocama atmamışımdır bu tribi. Aramayın beni konusmak istemiyorum senin gibi cocuk olmaz olsun bilmem ne
Anlayabiliyorum. Üstelik yeni evlisin, biraz kendi hayatınız olsun istersiniz .Allah rahmet eylesin. Benimki melek ama şeytan olan melekten ay allahım nefretlik uyuz ya
Miden bulanmıyo mu? Benim her bu yaşadığım şeylerden dolayı kusmak istiyorum o kadar iğrenç bi insanki yaşına hürmet etmek dahi gelmiyo içimdenaynen bende 1 yıllık evliyim ve ilk zamanlardaki kadar umursamıyorum yaptıklarınız alıştığım için heralde
aynı b*kun laciverti dışardan nasıl melek anlatamam arama gibi bir durum söz konusu değil biz direk altlı üstlüydük bunalıma girdim sonra eşimle ciddi ciddi konuştum ya ayrı yere taşırız ya da dedim benim gitmem gerek artık dayanamıyorum dedim konuştuk evi satım taşındık taşındaktan sonra anladım ki bizim başka hiçbir sorunumuz yokmuşAynısından mı var sendede
Yok keşke öyle olsaydıda ona bağlasaydım.Eşiniz tek çocuk mu, ya da tek erkek çocuk mu? Kayınpederiniz yok mu?
Genelde erkek çocuğa bağımlı kadınlarda bu durum oluyor benim gözlemlediğim.
eğer bu kadar sinirlenirsen bu durum eşinede yansır bir süre sonra tartışmaya başlıyosun sakin olmaya çalışMiden bulanmıyo mu? Benim her bu yaşadığım şeylerden dolayı kusmak istiyorum o kadar iğrenç bi insanki yaşına hürmet etmek dahi gelmiyo içimden
Yapıyor yemin ediyorum yapıyoralışır
eşini böyle manipüle edeceğini biliyor
bir kere ne diyorsun, ne ima ediyorsun sen dese aslında düzelecek de işte eşin o sınırı iyi çizmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?