• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemle kavga

Anneler cocuklara bakmak zorunda degil! Anlayin artik hem bak diye veriyorsunuz hemde begenmiyorsunuz. Cocuk annesiz kaldi diye yemiyordur neden kvnize sucu atiyorsunuz ki. Biraz izleseydiniz be yemek yediriyor nasil bakiyor cocuga ondan sonra söylenseydiniz bari

• Beğen
Reactions: Be1
Torununa bakiyor ele degil.cocugun duzeni bozulmamasi daha onemli sabah uykusu bolunmez oyun alani aliskani evde.hem torun diye olurler oluncada burnundan getirirler
Anasi calisan cocugun uykusu bolunebilir.
Bunu anasi dusunecek.
Kv degil.
Bolunmesin istiyorsa calismayacak.

Torum torum diye olenler sen dogur da istedigin yerde istedigin sekilde istedigin sartlarda ben bakarim mi diyor sanki?

Kendine guvenmeyen dogurmasin.
Not; konu sahibinin kv si zaten sabah gelip oglende goturuyormus cocugu kendi evine.yani.cocugun uykusu falan bolunmuyor;)

Son düzenleme:
Iste bu yuzden torun bakmayacagim.. bakip, o kadar riske girip bir de uzerine laf yiyip kotu olacagima bakmaz kotu olurum daha iyi.. kvalideniz su an bakmiyorum dese o zaman gorurum sizin paniginizi.. cok kolay saniyorsunuz guvenilir bakici tutmak, gerci saatte 5 kere arayabileceginiz bir bakici zaten bulamazsiniz, 3 gun dayanmaz size.. kvalidenizin isi zor, insallah bir an once ayilir kadincagiz..

Çocuğu evine götürmek istemesi bence normal nekadar oğlunun evide olsa emanet gibi hissederler kendini rahat edemezler diken üstünde dururlar bırakın kendi evinde baksın en azından onun cani o dünyanın parasını veripte bakıcı tutanlara şaşırıyorum eğer babaanne veya anneannesi varsa birde bakicaksa bence ağzınızı kapatın herşeyi gormeyin idare etmeyi bilin neler okuyoruz nette çocuklara yapılan bakıcı zulumlerini görüyoruz paranla çocuğunu hiç bilmediği birine emanet etmek akıl karı değil o onun babannesi üzerine titrer emin olun

• Beğen
Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
ama abartmissin... bakici tut kvden hakli

Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
Tam tersi ben olsam evimde kalsın istemezdim.

Öncelikle hiçbir büyükanne torununa bakmak zorunda değil. Kv deniz iyi niyet gösterip kabul etmiş şükredin. 1 hafta evimde niye bakmadı diye sorun yapıyorsunuz, hala daha bu isteğiniz de diretiyorsunuz yapmayın. Kadın demek ki kendi evinde daha rahat hissediyor. Bende yeğenlerime abimin evinde bakarken darlanırdım (alt katımızda oturmalarına rağmen ve bekardım). Kadının evinde işi gücü vardır, kp riniz sizin eve gelmek istemeyebilir. Siz çalışıyorsunuz diye, insanlar neden düzenlerini bozsunlar. Çevremdeki tüm bakıcılar kendi evlerinde çocuk bakıyorlar, kimse kimsenin evine gitmiyor. Çocuğunuza yemek hazırlamış olmanız güzel ama kadın unutmuş yanında götürmeyi olabilir. İlla ki evinde yedirecek yemeği vardır. Hem emin olun çoçuğunuz babaannesinin yanında daha iştahlı olacak ayrıca çok sosyal çocuk olacak. Büyüklerin yanında yetiştiği için merhamet duygusu gelişecek.

Zaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedı

birazcık empati yapsanız haklı olduğunu görürsünüz. yaptığı şey size iyilik. azarlanmayı haketmiyor.

Anasi calisan cocugun uykusu bolunebilir.
Bunu anasi dusunecek.
Kv degil.
Bolunmesin istiyorsa calismayacak.

Torum torum diye olenler sen dogur da istedigin yerde istedigin sekilde istedigin sartlarda ben bakarim mi diyor sanki?

Kendine guvenmeyen dogurmasin.
Konu sahibine gore degil kendimce yorumlamistim.bende caliaiyorum.iki sene calistigim icin cocuk yapmadik adimi kisira cikardilar. Bebek olsun biz bakariz maddi yardim ederiz dediler.bebegim oldu ucretsiz iznim 9 aylikken bitiyor donmek istemiyorm ama.esim israr ediyor.cunku tum maasi ev kredisine kesiliyor.bebegimi bir saatligine birakmistim gizli gizli 4 aylik bebege yarim muz yedirmis.gece acillik olduk kakasindan anlasildi.nasil ybirakiyim ben simdi.bakiciyada para yok anca geciniyoruz

Kaynana çocuk baksın,kayınpeder gelin hanımı işe götürsün.Gelin hanım para kazansın insanları azarlasın.

Git bakıcı tut.
Kimse hem çocuğunuza bakıp hemde nazınızı çekmek zorunda değil.

Günde 5 kez aransam ertesi gün almazdım torunum bile olsa.
Eşinizi büyütmüş sonuçta.
Ayrıca sizin yaptığınız yemekler dışında da beslenebilir çocuk.
Siz resmen bakıcı muamelesi yapıyorsunuz.
Eşiniz ve kayınvalide haklı.

Kadına birden fazla yüklenmişsin eskiler biz de büyüttük derler hep zaten.istemediğin canını sıkan şeyleri birden pat diye değil zamanla tatlı tatlı söylemeliydin...

Bebeğine bakan kendi kanından bulmuşsun kıymet bil.bakıcı olsa 1 lafına çeker gider.çözümün bakıcı bulmak değil o zaman daha çok pimpiriklenirsin yapın öyle bence... kv ile Tatlı tatlı konuşmak.

• Beğen
Beğenmiyorsan senin annen baksın eminim o çooook güzel bakar makarna yedirse portakallı ördek vermiş gobi methiyeler düzersin

Kadın gençmiş ne zoru va torun bakmaya
Kendi annelerinin bakmamak için 40 tane bahaneleri olur, yine de toz kondurmazlar. Bakan kadını da eşek yerine koyarlar, baksan da yaranamazsın. Nankörlük, terbiyesizlik işte ya. Kp de işe bırakıyormuş. İnsan utanır bunları buraya yazmaya. Kendi anneleri uzaktan izlerken hanimefendi çalışsın diye insanlar seferber olmuş, yine onlardan kötüsü yok. Bırak ya. İnşallah kayınvalide bakmaktan, kayınpeder de her sabah işinin derdine koşmaktan vazgeçer. Yapıp da kötü olacaklarına yapmayıp da kötü olsunlar, hiç olmazsa boşa kendilerini yormazlar.

Oturup cocugunuza kendınız bakın ben o kdr çaresiz kaldım ki işten istifa ettim kendim bakıyorum .

• Beğen
Back