• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemle kavga

Ne oldu özür mi dileyeceksiniz kayınvalidenizden ? Konu zaten eşinizle değil, kayınvalidenizle sizin aranızda.
Dedım ya mesaj attım ilk defa ayrı kaldım kusura bakma falan dedım zamanla alışırım dedım oda evet zamanla alışırsın yazmış

bagrıma tas basar torunuma felan bakmazdım...oyasta borde gelın kaprısı cekıp maskara olamam..ne hallerı varsa gorsunler...az yıyıp ıcısınler bakıcı tutsunlar yada gelın hanım calışmasın..hayatın kahrını cek oyasa gel birde gelın zılgıtı ye....kucukken cocuklar yaslılıktada gelınmı cekelım..

Zaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedı
Çok doğru söylemiş ellerinden opuyorum kvalidenin bulmusta bunuosun

Kp goturuyormus...
Kv de cocuga bakiyor.

Yatip kalkip sukredecegine dert yaniyor koju sahibi.

Alışmış birilerinin sırtından geçinmeye.
Daha fazlasını yaptıramayınca burda haklı çıkmaya çalışıyor.
Konu sahibi ilk önce kendi ayaklarınız üstünde durmaya başlayın sonrası kolay.

Evet kendımı yüzde 70 haksız buldum

Neyse bak hatanı kv ile Aran iyice bozulmadan anlamış oldun. Ben emekliyim, kızım liseye gidiyor. Sabahları onun kahvaltısını hazırlıyorum, hemen kendimi tekrar yatağa atıyorum, çünkü geceleri geç yatarım. Kp ve Kv iyi insanlara benziyorlar. Kıymetlerini bil. Bu sana da çok şey kazandırır.

Çok fedakarlık felaket getirir. Kadıncağız, sayenizde bunu öğrenecek. Yazıktır yazık.

Çocuk niye kv nin evine alışmasın? Yurtdisinda 1 yasindaki cocugu kreşe birakiyor anneleri. Cocuk oraya alışıyorsa kv nin evine niye alışmasın.
Kadina cok haksizlik ediyorsunuz. Hayatindan cok fedakarlik etmesini istiyorsunuz. Biraz fazla egoistce ...

Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
Kayınvalidene güven, o kadar kontrolcü olma. Yedirir, doyurur bir şekilde. Ağlamış, ağlayabilen insanların iyi niyetli olduğunu düşünürüm hep. Çok karışmayın. Gönüllü bakıyor, ücret karşılığında değil. Bırak evinde rahat rahat baksın.

Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten
Herkes kendi evinde rahat eder. Çocuk alışır babanesinin evine merak etmeyin.

Bencr kirici davranmissin kadini torunu diye mecbur.birakmissin zaten.bakmaya evinden ocagindan ediyorsun ustelik birde bakimi begenmiyorsun ozaman.bi zahmet otur kendin.bak

Çocugun pilav yerse ne olacak pardon!!sanki ne vermiş kadin çocuğuna..sen baktigina şükretme bide kalk ahkam kes yok boyle yok şöyle yahu kocani kim büyüttü..sonrada kaynana kötü e tabi kötü olur..çocuğuna baktigi için minnet duyacağına hala tenkid edip begenmiyorsun..cocuga bakmasinda aklin basina gelir..hic karışmazsın dahada işine kadinin..

Buldumcuk anneler de bi türedi ki sonu gelemiyor :işsiz:

Back