- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
okadar işim var kı ne denemesı gerçekten kim hatalı danışmak istedım
Danıştın sence bu kadar insan haksız mı ne düşünüyorsun
Senin annen baksa mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okadar işim var kı ne denemesı gerçekten kim hatalı danışmak istedım
Dedım ya mesaj attım ilk defa ayrı kaldım kusura bakma falan dedım zamanla alışırım dedım oda evet zamanla alışırsın yazmışNe oldu özür mi dileyeceksiniz kayınvalidenizden ? Konu zaten eşinizle değil, kayınvalidenizle sizin aranızda.
Evet kendımı yüzde 70 haksız buldumDanıştın sence bu kadar insan haksız mı ne düşünüyorsun
Senin annen baksa mesela
pesss pesss pessssDedım ya mesaj attım ilk defa ayrı kaldım kusura bakma falan dedım zamanla alışırım dedım oda evet zamanla alışırsın yazmış
Evet kendımı yüzde 70 haksız buldum
Özur mesajı attım dahada pes fıyorsunuz artık konu kapandı yatcampesss pesss pessss
Çok doğru söylemiş ellerinden opuyorum kvalidenin bulmusta bunuosunZaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedı
Kp goturuyormus...
Kv de cocuga bakiyor.
Yatip kalkip sukredecegine dert yaniyor koju sahibi.
Boyle gelin dusman basina abowwwwTmm da suan onu düşünmem gerekıyor iş e gıtcem mecbur
Evet kendımı yüzde 70 haksız buldum
Kayınvalidene güven, o kadar kontrolcü olma. Yedirir, doyurur bir şekilde. Ağlamış, ağlayabilen insanların iyi niyetli olduğunu düşünürüm hep. Çok karışmayın. Gönüllü bakıyor, ücret karşılığında değil. Bırak evinde rahat rahat baksın.Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
Herkes kendi evinde rahat eder. Çocuk alışır babanesinin evine merak etmeyin.Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten