• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemle kavga

Kendi annelerinin bakmamak için 40 tane bahaneleri olur, yine de toz kondurmazlar. Bakan kadını da eşek yerine koyarlar, baksan da yaranamazsın. Nankörlük, terbiyesizlik işte ya. Kp de işe bırakıyormuş. İnsan utanır bunları buraya yazmaya. Kendi anneleri uzaktan izlerken hanimefendi çalışsın diye insanlar seferber olmuş, yine onlardan kötüsü yok. Bırak ya. İnşallah kayınvalide bakmaktan, kayınpeder de her sabah işinin derdine koşmaktan vazgeçer. Yapıp da kötü olacaklarına yapmayıp da kötü olsunlar, hiç olmazsa boşa kendilerini yormazlar.

Ben kendi 69 doğumlu aynı apartmanda oturduğum anneme bin ricayla oğlum hastayken baktırıyorum millet kaynanaya kürek mahkumu muamelesi çekiyo inanılır gibi değil ama her delinin bir velisi vardır derler deli deliye düşmez ki idare edilsin

Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
Madem bu kadar rahatsızsınız bakıcı tutun hem kv baksın istiyorsunuz hem evinizde baksın istiyorsunuz hem sizin istediğiniz gibi yedirsin ,içirsin istiyorusunuz hemde güvenmeyip eşinizin söylemesi sürekli arıyorsunuz peki neden bu ısrar

Görümceniz yok galiba çünkü saçınız başınız yolunmamış. Gelin hanım benim anneme böyle diyecek, ağlatacak, arada kardeş abi dinlemez o azarlayan dillerini ne yapardım bilmem.
Çocuğu göremezlermiş bakıcıya baktırırsa, tehditlere bak. Bu gidişle koca boşar sizi, kocasız, bakıcısız, servissiz ve işsiz dımdızlak kalakalırsınız.

Bütün anane babanneler bakıyor

Bizde ikisi de bakmadı. Kusura bakmayın herkes bakmaz. Ben de istemem. haftada 2 gün torunumla vakit geçirmek için ancak. Hele bile kıymet bilinmeyecekse hiç... Tam kendi çocuklarınızı büyütüyorsunuz biraz sosyalleşeceksiniz hop torun geliyor.

Biz konuyu hallettık eşim ilkokula başlayıp aglayan çocuklar gıbısın kendıne Cekı duzen ver dedı ben öyle bı ınsanmıyım normalde çocuk konusunda hassasım bılıyorsun dedım degılsın bılıyorum ama böyle yapmaya hakkın yok dedı konuşuldu konu kapandı

Tmm da çocuk bı ona alışsın sonra başka eve alışır bütün çorbalarını yapıp ustlerıne yazı yapıştırıyorum şu saatte verilcek dıye ama genede beceremıyor çoc

kocamın zamanı ayrı şimdıkı zaman farklı ama oZamanlar doğru dürüst çocuk mu bakılmış
uk aç kalıyor
Sen kaynana kaynananda gelin olmus resmen baktıgına sukret eskiler daha iyi bilir bizlerde buyuklerden ogrencez oyle oyle geccek devir.begenmiyorsan bakici tut nebileyim sizin anneniz yakinsa ona baktirin yine kendi annenize laf soledinmi alinmaz kaynananin gozunde el kizisin sonucta.

Ben konu sahibini anlayabiliyorum . Yakın zamanda çalışmaya başlayacağım için galiba . Ama herşey hayatta dört dörtlük olmaz . Yani hem çalışayım , hem bakici parası vermeyeyiim , hem güvenilir olsun , hem de hiçbir dediğimden çıkılmasın .. böyle bir dünya yok . Kimseye minnetim olmasın , istediğimi söyleyeyim diyorsanız bakıcı tutacaksınız , ama onunla da mutlaka sıkıntılar yaşayacaksınız .. yok hiç güvenemem diyorsanız evde oturacaksiniz .. yani artı bakıcı eksileri yazın ... Ona göre adım atın . Daha ikinci günden KV ağlıyorsa çok uzun gitmez diyorum kendinize çeki düzen vermezseniz . Üç maymunu oynamamız gerekiyor bazı durumlarda

• Beğen
Reactions: Be1
Biz konuyu hallettık eşim ilkokula başlayıp aglayan çocuklar gıbısın kendıne Cekı duzen ver dedı ben öyle bı ınsanmıyım normalde çocuk konusunda hassasım bılıyorsun dedım degılsın bılıyorum ama böyle yapmaya hakkın yok dedı konuşuldu konu kapandı

Ne oldu özür mi dileyeceksiniz kayınvalidenizden ? Konu zaten eşinizle değil, kayınvalidenizle sizin aranızda.

Kizimi 16 ayliktan bu yana annem bakiyor yaz kis sicak soguk yagmurda kizimla yola cikip annemin evine variyorum. kadin uykusundan uyanip torununa bakiyor.snnemin bana gelmesi zor.llk gunler kizim da agladi ben de zorlandim ben gelene kadar birsey yemiyordu emiyordu gider gitmez ustume atliyordu emmek icin.annem bugun bisey yemedi diyordu.ilk gunler ariyordum ama bi kez sonra aramaz oldum bazen sesini duymak icin ariyorum.annemde kendi evini istedi babam da var babam cocukla ilgilenirken annem yemek yapiyor vs.kendi evinde daha rahatlar.gayet de sonra yemegini yedi hatta annemlerde istahi daha iyi.

Daha simdiden kavga etmissin.anneme karsi kiziveren ben simdi daha anlayisli sabirli biri oldum. O yastaki insanlarin rahat edecekleri keyif edecekleri yerde cocuk bakiyorlar.biraz kv guvenin hosgorulu olun.mesela surekli pilav makarna mi yedirmek istedi o zaman guzelce zararlarini anlatin.zamanla oturacaktir.

Back