- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi annelerinin bakmamak için 40 tane bahaneleri olur, yine de toz kondurmazlar. Bakan kadını da eşek yerine koyarlar, baksan da yaranamazsın. Nankörlük, terbiyesizlik işte ya. Kp de işe bırakıyormuş. İnsan utanır bunları buraya yazmaya. Kendi anneleri uzaktan izlerken hanimefendi çalışsın diye insanlar seferber olmuş, yine onlardan kötüsü yok. Bırak ya. İnşallah kayınvalide bakmaktan, kayınpeder de her sabah işinin derdine koşmaktan vazgeçer. Yapıp da kötü olacaklarına yapmayıp da kötü olsunlar, hiç olmazsa boşa kendilerini yormazlar.
Madem bu kadar rahatsızsınız bakıcı tutun hem kv baksın istiyorsunuz hem evinizde baksın istiyorsunuz hem sizin istediğiniz gibi yedirsin ,içirsin istiyorusunuz hemde güvenmeyip eşinizin söylemesi sürekli arıyorsunuz peki neden bu ısrarKv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
Bütün anane babanneler bakıyor
Kp goturuyormus...
Kv de cocuga bakiyor.
Yatip kalkip sukredecegine dert yaniyor koju sahibi.
Kv yı getırdıgı için benıde goturuverıyorkp götürdüğünü okudum da neden kendi gitmiyor onu merak ettim.
Kv yı getırdıgı için benıde goturuverıyor
Sen kaynana kaynananda gelin olmus resmen baktıgına sukret eskiler daha iyi bilir bizlerde buyuklerden ogrencez oyle oyle geccek devir.begenmiyorsan bakici tut nebileyim sizin anneniz yakinsa ona baktirin yine kendi annenize laf soledinmi alinmaz kaynananin gozunde el kizisin sonucta.Tmm da çocuk bı ona alışsın sonra başka eve alışır bütün çorbalarını yapıp ustlerıne yazı yapıştırıyorum şu saatte verilcek dıye ama genede beceremıyor çoc
kocamın zamanı ayrı şimdıkı zaman farklı ama oZamanlar doğru dürüst çocuk mu bakılmış
uk aç kalıyor
Biz konuyu hallettık eşim ilkokula başlayıp aglayan çocuklar gıbısın kendıne Cekı duzen ver dedı ben öyle bı ınsanmıyım normalde çocuk konusunda hassasım bılıyorsun dedım degılsın bılıyorum ama böyle yapmaya hakkın yok dedı konuşuldu konu kapandı
okadar işim var kı ne denemesı gerçekten kim hatalı danışmak istedımBak konun 66 sayfa oldu hadi artık söyle sizi denedim de oh diyelim
Koca kişisiyle ara hoş olunca dünya yanabilir, sıkıntı yok.Ne oldu özür mi dileyeceksiniz kayınvalidenizden ? Konu zaten eşinizle değil, kayınvalidenizle sizin aranızda.