Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Evet bu evlilik bitti dedi.. sen mi karar vereceksin dedim evet ben karar vereceğim dedi. 5 yaşına da gelince o kızı elinden alicam dedi. Ben de b.. alırsın dedim..
ben olsam cevap vermezdim duymazdan gel,rd,m ciddiye alma bence o zaman üzülmezsin eşinde gelir elbet kayınvalideyle kavga etmeyip tartışmaya girmezsen gitmez.Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
5 yaşına da gelince o kızı elinden alicam dedi. Ben de b.. alırsın dedim..
Evet ben küçükmüsum saygılı olcakmisim falan filan.. Kadın bana evliligimin bittiğini çocuğumu elimden alacağını söylesin ailem içim daha yazmadigim bir sürü laf etsin ben küçüğüm diye susayim.. olay tabi burda anlattığım kadar değil burda mecburen özel geçtim de burdan başlayıp dallanip budaklanan bişeyBenim merak ettigim,siz tartistiniz ,esin gelip ne dedi ,kadin sana agzina geleni saymis kocanin mzareti ne bosanmak icin anneme mi saydirdin
Ses kaydı falan yok da keşke ben akıl edip alsaymisim onun yalanlarına karşı.. Çünkü bunları söylediğini kabul etmiyor bideOlan olmuş, yaşanan yaşanmış...
Keşkeler faydasız.
Kayınvalidenizin niyeti iyi mi kötü mü derseniz o da oğlu ve gelinine karşı değişir. Aşırı oğulcu, aşırı anneci durumları
Eşinize gelince, belki ses kaydı falan alındı o yüzden eşiniz size geri dönüş yapmadı... Karaktersiz olarak nitelendiriyorum böyle yaşını başını almış, olgunlaşamamış, anne lafından çıkamayan insanları.
Aile büyükleri araya girip sizi uzlaştıracak birileri olmazsa sorun çözüm bulmaz gibi. Allah yardımcınız olsun.
Bana sormuyor ki neden yüzün asık diye oğlunu dolduruyor yüzü asık buraya geldiği için mi istemiyorsa gelmesin vs. Sonra da bu iyi niyet oluyor benim yüzüm asık diye sormuşmuş.. iyi niyetse buraya gelmesin falan demezsin noldu bişey mi oldu dersin sadece öyle değil miBence ilk adımın yanlış olmuş
Kvsinin arkasından konuşmayan gelin mi var gelinin ardından konuşmayan Kv mi var
Ogün için suratının asık olmasını yorgunum diyerek geçiştirseydin keşke
Bundan sonra eşinle barışmak istiyorsan bence kavgayı bırakın arayı Nasıl düzeltebilirsiniz onu düşün
Evli erkek anneleri sanıyorlar ki heralde gelini uzersek iyi olur. O evde gelin uzulunce senin oğlun mutlu huzurlu mu oluyor?Bazı anneleri anlamak mümkün değil..
Erkek evlat olunca eşinden boşanana kadar uğraşırlar kız evlada gelince kafadan atmaya yer ararlar kocandır çek derler.
Burada bu konular almış başını gidiyor..
Kendi ananız babanız dahil hiç kimseye minnet etmeyin..Herkesin aklı kendine.
Sizin konunuza gelince bırakın ne halt ederlerse etsinler zaten böyle bir koca ile nereye kadar yanii..
Pişman olunca kapınızı arşınlayacak nasılsa..
Benim de oğlum var ve ilerde evlendiğinde isterim ki kendi aralarında mutlu olsunlar. Yok bana illa gelsin surat yapmasın yok iş yapsın beklentim olmaz.. Herkes mutlu ise bana saygı duymak düşer eğerki çocuğumu gerçekten seviyorsam.
Size kayınanne diyebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?