Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Bazı anneleri anlamak mümkün değil..
Erkek evlat olunca eşinden boşanana kadar uğraşırlar kız evlada gelince kafadan atmaya yer ararlar kocandır çek derler.
Burada bu konular almış başını gidiyor..
Kendi ananız babanız dahil hiç kimseye minnet etmeyin..Herkesin aklı kendine.
Sizin konunuza gelince bırakın ne halt ederlerse etsinler zaten böyle bir koca ile nereye kadar yanii..
Pişman olunca kapınızı arşınlayacak nasılsa..

Çook iyi niyetli hatta iyi niyetinden kızını bile alacakmış senden..

Şöyle kayinvalidelere ayar oluyorum..Kimsin ki böyle bir hakkı kendinde görüyorsun ruh hastası kadın.. Ruh hastası çünkü kendini; oğlunun ve gelinin çocuğunun sahibi sanıyor.
Böyle manyaklar anne olmamalı anne olup kendi gibi bir manyak daha yetiştirmemeli..

Ayrıca tartışma olayına gelince tabiki iyi niyet yok resmen ara bozucu..Aklınca oğlu ve torunu kendine kalacak..

Ayyyy eski kv ve eski esi hatirlattin bana kiz.. yok anam bunlarin soyu tukenmez bence.. bu erkeklerin anneleri annede, bizimkiler anne degilmi.. alsin oglunu basina calsin, ogluda anasinin eteginin altindan ayrilmasin al birini vur otekine ... Bu aileden bir cacik olmaz.. kurtulduguna sukret cnm .. adama bak bosanmaya hazirmis..

Cok basit bi durum cozulebilir bence ayrilik olmamasi lazim kv den den kaynaklanan bir sorunla neden bosanma oluyor ki esinde onlardan guc ve destek aliyor yani bosanmanz yanlis olsa da destek veren var akli karisik olablr basbasa kalip konusmalisn

Oldu konu sahibi niye politik davranasin ki bu kadar hakliyken.

Hakli olan sensin. Politik davranmasi gereken de eşin.

Anasinin kanatlatinin altından cikamamis baksana eve gelip noldu bile dememis. Kimbilir kadın be yalanlar söyledi. Zaten koymuş kafaya ayirmayi.

ben olsam cevap vermezdim duymazdan gel,rd,m ciddiye alma bence o zaman üzülmezsin eşinde gelir elbet kayınvalideyle kavga etmeyip tartışmaya girmezsen gitmez.

Sakın geri adım atma. Evlendiğim ilk haftasonundan başlayarak kv haftada 4-5 gün bizdeydi akşamları. Eski eşimle beraber çalışıyorlardı. İşten çıkıp geliyor, gece 12-1 gibi evine gidiyordu. Ben de dayanamayıp surat asıyordum. Daha yeni evlenmişiz kadın bu kadar ne işin var bizle. Surat asmam yüzünden, yalanlar abartılarla da süsleyerek oğlunu doldurdu. Oğlu gelip bana annem seni istemiyor boşanmak zorundayım dedi. Tam bir sene yalvardım resmen. Kadından özürler mi dilemedim eşimin ayaklarına kapanmadığım kaldı resmen. Dava açmıyordu ama evli gibi de değildik. Geceyarıları geliyordu eve. Sonunda tepem attı ben boşadım. Şimdi bir kahve içip benimle konuşabilmek için o yalvarıyor. Yani atacağın her adım haksızlığını kabul etmen demek gibi olacak ve onlar sana eziyet edecek. Bırak bakalım boşayabilecek mi.

Benim merak ettigim,siz tartistiniz ,esin gelip ne dedi ,kadin sana agzina geleni saymis kocanin mzareti ne bosanmak icin anneme mi saydirdin
Evet ben küçükmüsum saygılı olcakmisim falan filan.. Kadın bana evliligimin bittiğini çocuğumu elimden alacağını söylesin ailem içim daha yazmadigim bir sürü laf etsin ben küçüğüm diye susayim.. olay tabi burda anlattığım kadar değil burda mecburen özel geçtim de burdan başlayıp dallanip budaklanan bişey

Ses kaydı falan yok da keşke ben akıl edip alsaymisim onun yalanlarına karşı.. Çünkü bunları söylediğini kabul etmiyor bide

Benim de oğlum var ve ilerde evlendiğinde isterim ki kendi aralarında mutlu olsunlar. Yok bana illa gelsin surat yapmasın yok iş yapsın beklentim olmaz.. Herkes mutlu ise bana saygı duymak düşer eğerki çocuğumu gerçekten seviyorsam.
Demem o ki kayınvalideniz çok bencil resmen yuva yıkmaya sebep oluyo haklı yada haksız yaptığı çok ayip !ayrıca eşiniz aile kurduğunu farkedemiyor sanırım .. anasınin eteğinin altından çıkmalı çocuk gibi. Umarım eşiniz adam olmayı başarabilir. Bu arada çocukla tehdit eden kişiye bilmem ne denir!

Bence bu erkekgiller ilk kim anlatırsa ona inanıyor,keske önce siz anlatsaydınız. Esinizde kv yanındayken hep surat astığınızı farketmiş olmalıki hemen inanmış. Erkekler sessiz kaldığımız için bak ne cefakar demiyor malesef kv yüzüne demesende eve gittiğinde sunu diyor bunu diyor cok bozuluyorum hemen yuzum düşüyor diye anlatsaydın keşke.inadına barısmaya calısın bence kolunuza takıp gülerek kv evine ziyarete gidin olur böyle şeyler caanııımmm diyip gülün eğlenin. 2yasında cocuk kv yuzunden babasız kalmasın

Bana sormuyor ki neden yüzün asık diye oğlunu dolduruyor yüzü asık buraya geldiği için mi istemiyorsa gelmesin vs. Sonra da bu iyi niyet oluyor benim yüzüm asık diye sormuşmuş.. iyi niyetse buraya gelmesin falan demezsin noldu bişey mi oldu dersin sadece öyle değil mi

Evli erkek anneleri sanıyorlar ki heralde gelini uzersek iyi olur. O evde gelin uzulunce senin oğlun mutlu huzurlu mu oluyor?

Bende kocamla tartıştım ailesi daldı olaya Anneme arayıp müjde verir gibi çocuklar anlaşmış boşanıyorlar demiş. Oğlumuz istemiyor boşansalarda saygımız var ilk boşanan onlar değil olmuyorsa olmuyor demiş! Şaka gibi. Üstelik Babamı kaybedeli 3 hafta iken bunları dediler kv kp. Bana bile bağırdı çık git oğlumun yanından istemiyor seni dedi! Onlara o kadar KIRGINIM ki. Tüm samimiyeti alakayi kestim attım. Oysaki ben onlara son derece saygılı ve dürüst bir insandım. Onlar utansın. Bayramdan bayrama artık bitmiştir. Eşim ailesinin dolduruşu ile evi terkediyordu. Şoklardaydım. Nasıl gözü dönmüştü ama ben biliyordum ailesinin destek verdiğini eşimin sonra nasıl pişman olacağını. Saftrik ışte saffff! Düşmanı göremiyor. Onlarınn inadına da boşanmadım onlara inat dimdik durucam Allahın izniyle. Sende öyle yap bir kayinvalide bozuntusu için yuvanı yıkma inadına yuvana sarıl. O kudursun! Pes etme.
Ayrıca gelinlerine zulmeden düşmanlık eden yuvasını yıkmak isteyen tüm erkek ailelerinede aynı acıyı tatmaları için dua ediyorum.!

Esinde aklini almis gitmis demek... Kayinvalide iyi calismis eseri uzerinde.

Boyle bir adamla evli kalmaya gerek var mi bilemiyorum. Bugun olmazsa yarin seni yari yolda bırakacak. Haksiz bile olsan gelip konusmali, dinlemeliydi.

Sana, evliliğine saygisi olmayan adamin anasina saygisi olmus neye yarar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…