Zaten kv surat asmandan şikayetçi ise gidip surat asman kocaman hata. Kv arkandan konuşuyorsa az görüşüp güleryüz göstermeliydin yalandan da olsa...4 yıllık evliyiz 2 yaşında bir kızım var. Ben 29 yaşındayım eşime 35 yaşında..
Ben surat asmiyorum tabiki devamlı.. kendisinin böyle bir kompleksi var.. Ben de insanım nihayetinde elbette her zaman aynı şekilde gulemiyorum artı haftada 2 kere kayinvaldeme gidiyorum. Elbette denk geliyor kocamla tartistigim belki uykusuz olduğum hasta olduğum ki kocamla kavgalı bile olsam belli etmemek için elimden geleni yapıyorum.. ama insanım tabiki.. ve kayinvaldem sözde beni çok severdi 4 yıldır bir kere bile neyin var kızım demedi var sayalim suratım asik bile olsa..Bisey sorcam peki siz kv gidince niye hep surat asiyorsunuz gecimsiz bir insanmisiniz hatalariniz varsa soyleyin ona gore bilelim yardimci olalim
Benim merak ettigim,siz tartistiniz ,esin gelip ne dedi ,kadin sana agzina geleni saymis kocanin mzareti ne bosanmak icin anneme mi saydirdin
Ben surat asmiyorum tabiki devamlı.. kendisinin böyle bir kompleksi var.. Ben de insanım nihayetinde elbette her zaman aynı şekilde gulemiyorum artı haftada 2 kere kayinvaldeme gidiyorum. Elbette denk geliyor kocamla tartistigim belki uykusuz olduğum hasta olduğum ki kocamla kavgalı bile olsam belli etmemek için elimden geleni yapıyorum.. ama insanım tabiki.. ve kayinvaldem sözde beni çok severdi 4 yıldır bir kere bile neyin var kızım demedi var sayalim suratım asik bile olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?