Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

4 yıllık evliyiz 2 yaşında bir kızım var. Ben 29 yaşındayım eşime 35 yaşında..
Zaten kv surat asmandan şikayetçi ise gidip surat asman kocaman hata. Kv arkandan konuşuyorsa az görüşüp güleryüz göstermeliydin yalandan da olsa...

Kocan 35 yaşına gelmiş ama 3.5 yaşında gibi davranıyor. Eşinle konuş son bir defa. Anlarsa anlar anlamazsa boşanın madem. İşin gücün varsa ailen arkanda ise çocuğu haftasonları görür sadece...

Bisey sorcam peki siz kv gidince niye hep surat asiyorsunuz gecimsiz bir insanmisiniz hatalariniz varsa soyleyin ona gore bilelim yardimci olalim
Ben surat asmiyorum tabiki devamlı.. kendisinin böyle bir kompleksi var.. Ben de insanım nihayetinde elbette her zaman aynı şekilde gulemiyorum artı haftada 2 kere kayinvaldeme gidiyorum. Elbette denk geliyor kocamla tartistigim belki uykusuz olduğum hasta olduğum ki kocamla kavgalı bile olsam belli etmemek için elimden geleni yapıyorum.. ama insanım tabiki.. ve kayinvaldem sözde beni çok severdi 4 yıldır bir kere bile neyin var kızım demedi var sayalim suratım asik bile olsa..

Ayrıca sunuda belirtim evime gelip sürekli surat asan bir insandan bende hoşlanmazdım sebep ne olursa olsun..Hoşlanmadığınız bir eve gitmemeyi tercih etmelisiniz yada en azından gittiğiniz sürede surat asmamayı basarmalısınız yetişkin bir birey olarak..

İletișim kur eşinle, korkma yüzleş en kotu ihtimal "ayrılalım" defadansa kurna belki kveşine başka türlü şeyler anlatmış drama yapmıştır.ayrılalım derse de geri adim atma ,bazen çok keskin olmalısın malum geniş kütükleri kesmek için sivri balta olmak lazim.o korksun biraz sen değil karşısında kendinden emin birini gorurse geri adim atar.

KV istediği kadar çirkef olsun eşinden de güvence almadan bu kadar ileri gidemez gibi geliyor bana. Eğer yapı olarak sinirliysen ve eşin öfkenden çekiniyorsa gidip annesine içini dökmüş, dert yanmış gibi bir durum olabilir. Her durumda zayıf karakterli bir adam affet ama... madem kaybedecek birşey yok eşini al karşına iyice silkele, iyice bir dök içini ayrılsan bile derdini net şekilde anlasın.

Benim merak ettigim,siz tartistiniz ,esin gelip ne dedi ,kadin sana agzina geleni saymis kocanin mzareti ne bosanmak icin anneme mi saydirdin

ya nedense bu konuya çok üzüldüm ben yaşamışım gibi ama evli bile değilim inşallah yuvanı kurtarırsın

Pislik kadin bir yuva yikildiginda arş titrermis arş... O kimki yuvani yikiyor... Rabbim yar ve yardimcin olsun arkadaşım kimse senden cocugunu falan alamaz icini rahat tut birde bosanma davasi acarsan kv yuzunden oldugunu bunlari soyle ki ceza alsin uzaklastirma alsin belki akli basina gelir ..

Konu uzun demissin ama bana cok kisa gibi
Geldi anlamadim birsey.
Sadece kv ile surat asma mevzusundan dolayi mi esinle bosanma asamasina geldiniz :/

bana esinizin annesiyle planli bir oyunu gibi geldi.
olaylari bilerek bu noktaya getirdiler.
bence adam bosanmak istiyor ama soylemeye cesaret edemiyordu ve annesiyle boyle planladilar.

Konudan hic bi sey anlamadim. Siz surat astiniz ve kv oglumla bosanacaksin, dedi. Delimi bu kadin, bu kadarcik seyden bosanilirmi? Ee peki esiniz ne dedi buna, bu olay bu kadar kisa olamaz. Öncesi vardir mutlaka.

Konuyu eksik anlatmissiniz.

Olan olmuş, yaşanan yaşanmış...
Keşkeler faydasız.
Kayınvalidenizin niyeti iyi mi kötü mü derseniz o da oğlu ve gelinine karşı değişir. Aşırı oğulcu, aşırı anneci durumları
Eşinize gelince, belki ses kaydı falan alındı o yüzden eşiniz size geri dönüş yapmadı... Karaktersiz olarak nitelendiriyorum böyle yaşını başını almış, olgunlaşamamış, anne lafından çıkamayan insanları.
Aile büyükleri araya girip sizi uzlaştıracak birileri olmazsa sorun çözüm bulmaz gibi. Allah yardımcınız olsun.

Kv Eşini zaten zaman içinde işlemiş belli ki, senden sogutmayı başarmış ... ben de benzer şeyleri yaşadım, politik olmayi , kayinvalidem gibi entrika çevirmeyi beceremedim, ugrasamam da zaten. Insanin yuvasının huzuru kaçınca, kaçıran da belli olunca suratın asılıyor ister istemez.Ya da başka bir sıkıntın vardır, fesat insan üzerine alınır , eşine şikayet eder...Ne olursa olsun Aileler evliliğe karışmayacak, net!
Eşin de adam değilmiş, bir de çocuk var. Nasıl bu kadar kolay bitirebiliyorlar aklım almıyor. .. dönerse, ki sanmıyorum, cok cok iyi düşün. . Bi 5 sene sonra aynı şeyleri yaşama ihtimalin var , ömrunden 5 sene daha gider yazık olur

Soyle bir durumda var.bi yakinimin gelini esinin tarafini pek onemsemiyor.o ortamlarda konusmuyor gulmuyor ciddi duruyor..10 yillik gelinleri..hala oyle.kv ogluna oglum gittigimiz geldigimiz yerlerde suratini asiyor gonulsuz geliyor icinden gelmiyorsa gelmesin millette yanlis anliyor hadi biz alistik da diyor..boyle sebepsiz yere surat asanlar da his hos olmuyor..

valla politik de olma, olayı çözmek için bir adım da atma, geri adım da atma
kayınvalidenle durum ne olursa olsun, eşinin tutumu çok yanlış, çok çirkin
şu anda, alttan almaya dair atacağın her adım, ileride birgün sana 10 misli ile geri döner
şu anda çok istikrarlı, tutarlı katı bir tutum sergiledin sergiledin
bence sen şu an sadece kendine odaklan, kendi hayatını nasıl kurabilirsin onun planlarını yap
eğer çocuğuna bakabilecek imkanın olursa, hiç bir hakim, 5 yaşındaki çocuğunu senden yani annesinden alıp babasına vermez
ha, olur da eşin hatasını farkeder de barışalım diye tutturursa, şart koş
senin, onun ailesiyle olan ilişkilerini minimuma indirmeni kabul etsin, bunun sözünü al
hazır incelmişken bırak ya o tarafa ya bu tarafa kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…