Kayınvaldeme tahammül etmeye çalışırken kendimi bitirdim!

suanda annesine mutfakta yardim ediyor.bende odada suratimi astim oturuyorm. konusmuyorum cok sinirliyim. bana isaret parmagini uzatip ayar cekiyo. ben aannesinin yaninda bagirmadim bu arada. tersledim dogrudur ama bagirmadm akli sira annesi geldi erkeklik taslicak bana.

Keske ben de liseyi bitirip evlenseymisim. Eve hicbir katkim olmasaymis. Aksine harcligimi kocam verseymis. Hic cocuk bakimi konusunda bilgim olmasaymis da beni o yonetseymis. Ben bir sey
bilmeseymisim de her seyi kendi ve kizi bilseymis. Ben de cehaletin verdigi karsi konulmaz mutlulukla yaslanip gitseymisim koca evinde

Bende de tam olarak aynasından var hamile halimle gelinlik yaptım mañana şimdi yapmam herhalde.yüzü midemi bulandiriyor.bir arkadaş misafir demiş.eğer misafirse misafir gibi davranmali.kız analari kapı kulu geldiklerinde evin hizmetçisi oluyorlar.erkeklerinki hanim efendi.ne hikmetse değerleniyor adamlar.eğer sıkıntı anımda kocam yanımda olmasa herhalde evlendiğim gece boşaNirdim ben. Allah affetsin

Misafirlikte bir yere kadar. Sizin anneniz gelince bir işin ucundan tutuyordur muhakkak ki kızıma bakıyor demişsiniz.
Ne var yani tabağını kaldırsa bir çorba pisirse, ufacıkta olsa birseyler yapsa incileri mi dökülür. Çalısmasanız tamam diyeceğim ama çalışan bir bayansınız. Çocukta var , bu kadar iş güç sonrasında çocuğunuza vakit ayıramazsınız bile layıkıyla.
Eşiniz ile tartışmanız olmuş o konu bambaşka bir boyut zaten. Siz bu kadar uğraşırken, teşekkür edeceğine size çıkışması tuhaf yani. Görmüyormu , farkında değilmi olup bitenin?
Allah kolaylık versin. Umarım en kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz tabi kayınvalidenizde evine döner.

arkadaslar sabahtan beri yazmadim.ama okuyorum hizlica ara ara. bugun cildirma noktasindayim. ama bu sefer esime. gece ben burda takildim gec yattim. sbh cocuk uyandi esim beni uyandirdi cocuk agliyor dedi. sen bak ben cok gecyattimdedim. bjr pazarim var uyucam dedi. sanki ben hafta boyu oglelere kadar uyuyorum dedim. kalkmadi gittim kizimi alio ortamiza koydum. arkami dondum uyudum.kizimda debelendi babasini cekistirip durdu uyutmadi. aldi kizini gitti,annesiylr kizima kahvalti yaptitdilar herseyi duydum ama uuuyo numarasi yaptm. kizimin kahvaltisi icin bile kalkmadim.kendileri biaeyler yesirsiler.sonra kv bizr kahvakti hazirladi esim gelip cagurdi vvp vermedim,5 dk sonra kv cagirdi,o cagirinca saygusizlik olmasin diye hemen kalktim. aksama misafurlerimuz var.benim ailem akrabbalarim gelck yemege kv icin. kvnjn yoresel yrnek sozu vardi. sen o yrnegj yap ben temizlik utu yapayim dedim.esim markt alusverisi tapti gekdi.evi supurcktim cicugun ogle yemeginu hazirldm esime sen yedur dedim verdik. benim kisim oyunla sarjiyka anca yer.esim hic yedirmedigibicin simdiye kdr 2 dk sonra seskebdi yemiyo. o zmn sen evi supur ben yedureyim dedim.sinirlendi.bende cok sinirlendm. sen tv izle ben yedireyim evide aupurum diye kizdim. beni odada fusir fisir annemin yajinda bana bidaha bagirma yoksa cok kotu olur diue tehdi etri. naparain dedim. yap gorursun dedi. ben osaya gecip kizimi doyurdum o evi aupurdu.suanda annesine mufaky
iyi etmissin. boyle yapicaksin iste. esek olursan semeri vuran cok olur. eslerden sana aciyip gonul rizasiyla yardim etmelerini beklemiyeceksin. benim esimde yapmisti buna benzer seyler kizim bebekken, kv kp bizde 6 ay kalirken. dedim ahirette iki ellerim yakandadir, sen orda kosulurken ben kizimla gecirebilecegim zamandan calip cok az ilgilenebildim bebegimle, bu hakkimi oldurseler helal etmem dedim.
simdi cok deyisti, bakalim TR ye ailesini ziyarete gidince gorucez. beni kul kedisine cevirirse iki cocugumu da alip annemlere cekip gidicegimi cok iyi biliyor.
Allah kadinlari kole olsun diye yaratmadi sonucta.

ben kizimla ilgilendim banyo yaptik kizimi uyuttim yatagima uzandim bornozla. hala hicbir is yapmiyorum.dinlendiktn sonra saclarima fon cekcm,makyaj yapcm.kv sbhtn beri yemek yetistirme stresinde. ben kalkmayinca esim yardim ediyor. agzini acip bisede diyemiyolar.

Bana çok haksız geldiniz kusura bakmayın. Bir de daha önceden yemek yapmazdım şimdi kızım var diye yapıyorum demişsiniz. Pes doğrusu belki onun da hataları var ama sonuçta misafir. Eşiniz de çok iyi bir insanmış helal olsun. KPSS yi eşiniz de kazanmış. Onu da ailesi yetiştirmiş benim de erkek kardeşlerim var en iyi üniversitelerde okutuyor ailem. Ya onların hakkını kim ödeyecek? Yarın bir gün evine gidince aman gelin KPSS yi kazanmış ne yapsa yeridir mi diyecekler. Allah korusun böyle insanlardan.

Okurken icim sisti.allah sabir versin.hayatta en sevmedigim iki insan tipi vardir bencil ve cimri insanlar.madem esuniz gec geliyor.sizde 3ve gelince masayi kurmayin.ben tokum anne sen hazirla ye diyin.yada isten cikmadan arayin.bulasiklari yikamayin cocugu sallarken uyuyo kalmis numarasi yapin.kac gun kalicak orda bulasiklar elbet yikayacak.madem laftan anlamiyor bu sekilde anlar belki.bunlari yapamam derseniz.susup oturxaksin8z gptmrzdrn gelceksiniz.nasilsa uzakta oturuyomus

4 saat mutfaktaydi bi girdim mutfaga sadece tatli yapmis.simdi 2 saatte o kdr insana yemek yapcm. yine bana patladi. bide cok yorulmus oyle diyo

sen niye yemek yapiyorsun ki . sadece kizinin yiyecegi kadar pisir bir corba o kadar. kendinde yolda gelirken ye. esin dusunsun annesinin yiyecegini. cocugun corbasini migdeye indirip onu ac birakicak kadar manyak bir kadin deyildir heralde.
Bende öyle düşündüm okuyunca kızının yemeğini yap yeter . YorgunYorgunum de sürekli niye herşeye yetişmeye çalışıyosun . Baktın yapiyosun hiç bisey ellemiyolar

Kırk yılda bir geliyor ama etkisi bende aylar sürüyor. Ben doğum yaptığımda daha hastaneden taburcu olmadan atlayıp geldiler. Halbuki ben eşime biraz iyileşeyim 1 hafta sonra gelsinler demiştir. Lohusalığım burnumdan geldi sayesinde. karı koca ve oğlu geldiler, annem ilk gece kaldı sadece. Sabaha kadar bebeğim ağlardı gelip asla yardım etmedi. Eşimle ben iki acemi elimiz ayağımıza dolaşırdı. O zamanda yemek yapmadı. Sbh önüme hergün peynir zeytin çatal ve çay koydu kahvaltı diye. Öğlen acıktım anne çok acıktım dedim, 4 günlük mücver vardı onu ye dedi, ve gecede dışarda kalmış. Onu ben yiyemem emziriyorum dedim. Yapmadı yemek, o gün tüm gün boyunca kuru pasta, peynir ekmek falan yedim. Ertesi günde yapmadı. Lohusalıkta dibe vurmuş tabi. Lohusaya komposto yapılır en kötü ihtimalle. Annemin durumdan haberi yoktu. 4.gün aradım ağlaya ağlaya anlattım, günlerdir açım, eğilemiyorum yapamıyorum diye. Sonra annem onlar gidene kadar her sabah geldi, bütün evin yemeğini pişirdi, çamaşırımız hatta eşimin ütüsüne kadar yaptı, temizliği yaptı, pansumanımı yapıp gitti. Onlar gidene kadar perişan oldum. Alt üstü 1 hafta kaldılar ama benim en zor bir haftamdı. Ölürümde o günlerimi unutamam ben.
Ne vicdansız insanlar var

Bu arada çok enteresan bir şey daha var.
Eşimin kardeşi 7-8 ay önce evlendi. Eşi çok tatlı bir kız. Gerçekten çok sevdim. Yaşıtız çok iyi anlaştık. Onlar kv ile aynı şehirde oturuyorlar. eltim çok seviyor kvmi. Ne zmn konuşsak öve öve bitiremiyor. Kv de eltimi çok seviyor. Buraya geldiğinde 1 sn ağzından düşürmez öbür gelinini. Banada sürekli onun adıyla hitap eder yanlışlıkla oldu der. Aynı şehirde yaşıyolar, haftada 1 yada 2 hafta 1 görüşüyolar. Eltim bahsederken ondan başka bir kadından bahseder gibi bahsediyor. Acaba bendemi bir sorun var arkadaşlar. Çünkü benim problemim düğünüm olduğu gün başladı 3.5 yıldır sürüyor.
Benim babaanenle dedemi yengem evlerine almazdı 3- 5 yılda bir orda kalırlarsa zafer sarhoşu olurlardı oda bir gece . Ama en iyi en kıymetli gelini oydu . Yemekler ,temizlikler , ayarlı cümleler ....:-):-)

Herkese merhaba,
bu konuyu gunlerdir sisip sisip derdimi doya doya kimseye anlatamadigm icin aciyorum. Ozetle 3,5 yillik evliyim, bebegim var. Evlenirken son yillarda moda olan vurdumdaymaz erkek ailesinden bizdede var. buyuk maddi gucluklerle evlendik. babamin evinde oturuyoruz,3 yil babamin arabasini ortak kullandik. esyalarimizi kredi cekip aldik. esimin ailesi 70 tlye bir ev hediyesi aldilar sadece. neyse profili anladiniz yoksa uzar bu... bebegime annem bakiyor,ben calisiyorum. kv torunu ozlemis beni hic aramadan musayit olup olmadimi sormadan esime soyleyip biletini almis gelmis(cok sukur baska şehirde yaşıyor). Kv hayatımda tanıdığım en cimri insan. Bunu ilk şu şekilde anladım: Bir hafta sonra nişanım var, öylesine gezerken bir çorapçıya girdik, kendine birşeyler aldı. Bende nişan elbisemin altına birtane ince çorap aldım, kasaya gittik, kendininkini ödedi, benim 5 tllik çorabı ödememi bekledi. Evlenirken bir hurç getirdi yırtık, içine evinde kullanmadığı ne kadar yastık battaniye varsa doldurmuştu. Bir sonraki gelişinde kurulama bezimiz yok diye eski yastık kılıflarını dikip kurulama bezi hediye etti bize! (Durumları kötü değil) Evlenirken çok şey oldu, ben artık bunları boşvereli çok olmuştu. 1 haftadır bizde kalıyor. Daha önceleri çok fevri davranır eşimle çok kavga ederdim. Artık huzurumun kaçmasını istemediğim için sakin olmaya çalışıyorum.Alt üstü 1-2 hafta idare edeceğim gidecek diye düşündüm. eşimede annesiyle ilgili birşey yansıtmayacaktım. Ama artık benim iplerim gerildi koptu kopacak. İlk geldiği gün bebeğime tüm ceviz vermiş, kızım odaya girdi, kusacak gibi yapıp çıkardı cevizi. Kibarca anne lütfen bir daha verme dedim. Geldiğinden beri sadece bir kere bir çeşit yemek yaptı, 4 gün geçmiş hala onu yiyelim diyor. Herakşam işten gelip sofrayı kuruyorum, kızımı doyuruyorum, gelip yiyor kalkıp tv izliyor. Mutfağı toplayıp ertesi günün yemeğini yapıyorum. Kızımı uyutuyorum, yorgunluktan bayılıyorum bende. Birkere ben çorba yapacağım sende yarın kızım uyurken biber dolması yapabilirmisin dedim, eşim çok sever. Zaten kızıma mevsimi değil yedirmem. Yarın yapamam çocukla zor oluyor dedi, şimdi birlikte yapalım dedim, bu saatte insanın canı yapmak istemiyor dedi. Peki dedim girdim başka yemek yaptım. onlar eşimle tv izlediler. Çarşamba izinliydim, tüm gün tv izledi, ben çocuğumla ilgilendim. Çocuk uyurken yemeklerimi yaptım. Tümgün bir tabak kaldırmadı. En çokta işten gelip yemeğini koyup, taabğını yıkamak zoruma gidiyo. Gündüz işteyken ne zmn arasam kızım uyuyo kendi tv izliyo oluyo. Tencereden yemekleri alıp buzdolabına kapağı açık koyuyor. Defalarca söyledim umursamıyor. Kızımın uyku düzeni bozuldu. Temizlik zaten asla yapmıyor. Birde sürekli çok yorulduğundan dert yanıyor. Çok pis aşırı huylanıyorum. Kızımın mama önlüğünü tuvalette yıkamış, tuvaletin musluğunada asmış. Güzelce uyardım, mutfakta yıkamasını istedim bu sefer banyoda yıkamaya başladı. Defalarca bir yemeği 3.gününde asla kızıma yedirmediğimi anlatmama ragmen hala 3-4 günlük artan yemekleri vermek istiyor. Vermesin diye dökmek istediğimde ertesi gün kendi yiyeceğini söyleyip döktürtmüyor. Bugun bir diğer dünürünün kardeşine gitmek istediğini söyledi, eşim çalışıyo ben götürdüm. Giderken elimiz boş gitmeyelim diye bişeyler alcaktım, çünkü o heryere eli boş gider, sonra düşündüm neden ben alıyorum, kendi dünürü kendisi alsın. Anne istiyosan biryerde durayım bişeyler al, evlerine ilk defa gidiyosun, dünürsün olmaz dedim. Aklımada gelmedi değil aslında dedi. Pastanenin önünde durdum, sen in al ben park yeri bulayım dedim. Çok kalabalıktı. Park yeri bulamadım, döndüm dolaştım, pastanenin karşı yolunda durmak zorunda kaldım. Tlfnunuda arabada unutmuş. Bir baktım pastanenin önünde beni bekliyor, gel gel yapıyor. Arabayla dönemem geçmişim kavşağı, çocuk arabada yayan gidemem. Gelemem diyorum. Karşımda inatla gel gel yapıyor. Amacı benide pastaneye sokup bana aldırmak biliyorum. Sonra ben gitmeyince aldı geldi, yol boyu çok pahalı param çıkışmadı diye söylendi. En ucuz şekerpare varmış, onu almışta. Dünde annem kızıma kek yedirirken verme keki yutamaz dedi. Aylardır annem bakıyor, kendi 3 gün baktı anneme ahkam kesiyor. Sinir stres sahibi oldum 1 haftadır. Yüzümde iki tane sivilce çıktı. Dayanamıyorum arkadaşlar. Eşimle ne zmn paylaşsam kavga ediyoruz. Kendisi annesi geldiğinden beri hiç yardım etmiyor. Anneli oğullu oturuyolar. Sorgulamaya başladım artık ben bunun içinmi evlenmiştim. Üniversiteyi okuyup kpssyi kazanırken verdiğim emeklerim eninde sonunda bu hayatı yaşamak içinmiydi. Madem öyle liseyi bitirip evlenseydim. Ailem beni okutmuş, gitar kursu ingilizce kursu tatil ne istediysem yapmış, yurt dışına staja göndermiş, özel sektörde çalışmışşım, kpssyi kazanıp devlete girmişim, iyi bir işim, iyi bir konumum, sosyal çevrem var, ama kendi evimde mahremimde yaşadığım cehalete bak. Bunun içinmiymiş senelerce harcanan çaba. Herşeyi sorgulamaya başladım, eşimede çok kızgınım, herşeyde geri planda kalıyor, vurdumduymaz takılıyor, işten geç geliyor erkenden yatıyor, beni sürekli annesiyle burun buruna bırakıyor. bişeyemi canım sıkılmış, moralimmi bozukmuş yada çokmu mutluymuşum umrunda değil. Ağzından yorgunumdan başka bir laf çıkmıyor. Çok uzun oldu sadece içimi dökmek istedim. Mutsuzum, Kafamın içinde konuşmaktan sıkıldım, sadece biryere yazmak istedim. Okuduysanız teşekkür ederim.
iyi de sen bile bile lades demişsin.. nişanlıyken sinyal vermişler biz cimriyiz düşüncesisiz diye, sen aldırmamışsın.. baştan düşünmeliydin.. ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen..

Sen yine bi kac hafta katlanacan ben hep burun burunayım aynı evde degiliz belki ama neredeyse her hafta gorusuyoruz ben kaynanam çoçuguma neler yediriyor bi bilsen sabır sabır sabır

Herkese merhaba,
bu konuyu gunlerdir sisip sisip derdimi doya doya kimseye anlatamadigm icin aciyorum. Ozetle 3,5 yillik evliyim, bebegim var. Evlenirken son yillarda moda olan vurdumdaymaz erkek ailesinden bizdede var. buyuk maddi gucluklerle evlendik. babamin evinde oturuyoruz,3 yil babamin arabasini ortak kullandik. esyalarimizi kredi cekip aldik. esimin ailesi 70 tlye bir ev hediyesi aldilar sadece. neyse profili anladiniz yoksa uzar bu... bebegime annem bakiyor,ben calisiyorum. kv torunu ozlemis beni hic aramadan musayit olup olmadimi sormadan esime soyleyip biletini almis gelmis(cok sukur baska şehirde yaşıyor). Kv hayatımda tanıdığım en cimri insan. Bunu ilk şu şekilde anladım: Bir hafta sonra nişanım var, öylesine gezerken bir çorapçıya girdik, kendine birşeyler aldı. Bende nişan elbisemin altına birtane ince çorap aldım, kasaya gittik, kendininkini ödedi, benim 5 tllik çorabı ödememi bekledi. Evlenirken bir hurç getirdi yırtık, içine evinde kullanmadığı ne kadar yastık battaniye varsa doldurmuştu. Bir sonraki gelişinde kurulama bezimiz yok diye eski yastık kılıflarını dikip kurulama bezi hediye etti bize! (Durumları kötü değil) Evlenirken çok şey oldu, ben artık bunları boşvereli çok olmuştu. 1 haftadır bizde kalıyor. Daha önceleri çok fevri davranır eşimle çok kavga ederdim. Artık huzurumun kaçmasını istemediğim için sakin olmaya çalışıyorum.Alt üstü 1-2 hafta idare edeceğim gidecek diye düşündüm. eşimede annesiyle ilgili birşey yansıtmayacaktım. Ama artık benim iplerim gerildi koptu kopacak. İlk geldiği gün bebeğime tüm ceviz vermiş, kızım odaya girdi, kusacak gibi yapıp çıkardı cevizi. Kibarca anne lütfen bir daha verme dedim. Geldiğinden beri sadece bir kere bir çeşit yemek yaptı, 4 gün geçmiş hala onu yiyelim diyor. Herakşam işten gelip sofrayı kuruyorum, kızımı doyuruyorum, gelip yiyor kalkıp tv izliyor. Mutfağı toplayıp ertesi günün yemeğini yapıyorum. Kızımı uyutuyorum, yorgunluktan bayılıyorum bende. Birkere ben çorba yapacağım sende yarın kızım uyurken biber dolması yapabilirmisin dedim, eşim çok sever. Zaten kızıma mevsimi değil yedirmem. Yarın yapamam çocukla zor oluyor dedi, şimdi birlikte yapalım dedim, bu saatte insanın canı yapmak istemiyor dedi. Peki dedim girdim başka yemek yaptım. onlar eşimle tv izlediler. Çarşamba izinliydim, tüm gün tv izledi, ben çocuğumla ilgilendim. Çocuk uyurken yemeklerimi yaptım. Tümgün bir tabak kaldırmadı. En çokta işten gelip yemeğini koyup, taabğını yıkamak zoruma gidiyo. Gündüz işteyken ne zmn arasam kızım uyuyo kendi tv izliyo oluyo. Tencereden yemekleri alıp buzdolabına kapağı açık koyuyor. Defalarca söyledim umursamıyor. Kızımın uyku düzeni bozuldu. Temizlik zaten asla yapmıyor. Birde sürekli çok yorulduğundan dert yanıyor. Çok pis aşırı huylanıyorum. Kızımın mama önlüğünü tuvalette yıkamış, tuvaletin musluğunada asmış. Güzelce uyardım, mutfakta yıkamasını istedim bu sefer banyoda yıkamaya başladı. Defalarca bir yemeği 3.gününde asla kızıma yedirmediğimi anlatmama ragmen hala 3-4 günlük artan yemekleri vermek istiyor. Vermesin diye dökmek istediğimde ertesi gün kendi yiyeceğini söyleyip döktürtmüyor. Bugun bir diğer dünürünün kardeşine gitmek istediğini söyledi, eşim çalışıyo ben götürdüm. Giderken elimiz boş gitmeyelim diye bişeyler alcaktım, çünkü o heryere eli boş gider, sonra düşündüm neden ben alıyorum, kendi dünürü kendisi alsın. Anne istiyosan biryerde durayım bişeyler al, evlerine ilk defa gidiyosun, dünürsün olmaz dedim. Aklımada gelmedi değil aslında dedi. Pastanenin önünde durdum, sen in al ben park yeri bulayım dedim. Çok kalabalıktı. Park yeri bulamadım, döndüm dolaştım, pastanenin karşı yolunda durmak zorunda kaldım. Tlfnunuda arabada unutmuş. Bir baktım pastanenin önünde beni bekliyor, gel gel yapıyor. Arabayla dönemem geçmişim kavşağı, çocuk arabada yayan gidemem. Gelemem diyorum. Karşımda inatla gel gel yapıyor. Amacı benide pastaneye sokup bana aldırmak biliyorum. Sonra ben gitmeyince aldı geldi, yol boyu çok pahalı param çıkışmadı diye söylendi. En ucuz şekerpare varmış, onu almışta. Dünde annem kızıma kek yedirirken verme keki yutamaz dedi. Aylardır annem bakıyor, kendi 3 gün baktı anneme ahkam kesiyor. Sinir stres sahibi oldum 1 haftadır. Yüzümde iki tane sivilce çıktı. Dayanamıyorum arkadaşlar. Eşimle ne zmn paylaşsam kavga ediyoruz. Kendisi annesi geldiğinden beri hiç yardım etmiyor. Anneli oğullu oturuyolar. Sorgulamaya başladım artık ben bunun içinmi evlenmiştim. Üniversiteyi okuyup kpssyi kazanırken verdiğim emeklerim eninde sonunda bu hayatı yaşamak içinmiydi. Madem öyle liseyi bitirip evlenseydim. Ailem beni okutmuş, gitar kursu ingilizce kursu tatil ne istediysem yapmış, yurt dışına staja göndermiş, özel sektörde çalışmışşım, kpssyi kazanıp devlete girmişim, iyi bir işim, iyi bir konumum, sosyal çevrem var, ama kendi evimde mahremimde yaşadığım cehalete bak. Bunun içinmiymiş senelerce harcanan çaba. Herşeyi sorgulamaya başladım, eşimede çok kızgınım, herşeyde geri planda kalıyor, vurdumduymaz takılıyor, işten geç geliyor erkenden yatıyor, beni sürekli annesiyle burun buruna bırakıyor. bişeyemi canım sıkılmış, moralimmi bozukmuş yada çokmu mutluymuşum umrunda değil. Ağzından yorgunumdan başka bir laf çıkmıyor. Çok uzun oldu sadece içimi dökmek istedim. Mutsuzum, Kafamın içinde konuşmaktan sıkıldım, sadece biryere yazmak istedim. Okuduysanız teşekkür ederim.
Ev Baba'nın, kredi çekip eşya aldın, üç yıl Baba'nın arabasını kullandınız, cocuğunuza annen BAKIYOR? Evle sen ilgileniyorsun, çocuğa sen bakıyorsun, kayınvalidene hizmet ediyorsun...bunları dışarıdan baskasının Hayatıymış gibi oku bakalım bir de...ne düşünürsün? Sadece sen ve senin ailenin emeği...Evliliği kim yürütüyor? Bu kadar özveriden sonra gördüğün muamele beğenilmeyen gelin...Kendini kullandırtma.Köyden kız almadılar!

Ev Baba'nın, kredi çekip eşya aldın, üç yıl Baba'nın arabasını kullandınız, cocuğunuza annen BAKIYOR? Evle sen ilgileniyorsun, çocuğa sen bakıyorsun, kayınvalidene hizmet ediyorsun...bunları dışarıdan baskasının Hayatıymış gibi oku bakalım bir de...ne düşünürsün? Sadece sen ve senin ailenin emeği...Evliliği kim yürütüyor? Bu kadar özveriden sonra gördüğün muamele beğenilmeyen gelin...Kendini kullandırtma.Köyden kız almadılar!
evet disardan bakinca aptal gibi duruyomusum. nasil bu hale geldi anlanadim.. sevgiliyken sacma sapan kaprislerimi ceken adam gitti okuz geldi. bu arada konuyu kv icin acmistim ama suanda esime sinirim kv olayini bastirdi.

Canım sen dua etki uzakta biraz sabret, ben 3 sene aynı evde oturdum aynen anlattığın gibi buraya yazmakla bitmez 1 kaşık çorba yaptığını görmedim doğuma giderken eşim işteydi yol parasını o verdi akşam geri almış düşün yani,bebek mevlütü yaptım herşeyi biz aldık peçete lazım oldu gitti aldı parasını istedi akşam oğlundan,evin herşeyini biz karşılıyoduk öyle oluyoduki eşimin işe gitmeye yol parası kalmıyodu şükürler olsun şimdi ayrıyız, evine çıktı 2 sene faturalarını biz ödedik eşim dükkan açıp borçlanınca ilgilenemedi şimdi şükür herşeylerini kendileri alıyo bende kendimi çok yıprattım sonra baktım ne yaparsam yapayım eşim bildiğini okuyo bıraktım kendi hallerine huzursuz olmaya değmez.

:eek:okurken resmen kendimi görüyorum seni cok iyi anlıyorum neyseki seninki uzakmıs benimkisi yakın bıde cocuga kv bakıyo annemde bakıyo ama su ara havalardan dolayı daha cok kv bakıyo herseyi onlar biliyo sen söyleyince bırseyi yanlıs anlıyo tv izlesin bişeyi aa bak buda böyleymiş diyo yavv kadın ben sana demiştim diyorum ama kime diyon işte bunların sorunları bitmez eşlere bişey desen sen kötüsün en iyisi bişey dememek aranı hep iyi tutmak daha mantıklı eşlerle en azından nazın gecer ogulları bısey söyleyince kuzu kesilirler.malesef okadar oku calıs ailen senin için ugrassın ama kendi evinde huzur bulamayınca sinirler tavan yapıyo.biraz sabret cok da alıstırma bu sefer rahat gelır gitmek bilmez sabır arkadsım

X