Kayınvaldeme tahammül etmeye çalışırken kendimi bitirdim!

evet disardan bakinca aptal gibi duruyomusum. nasil bu hale geldi anlanadim.. sevgiliyken sacma sapan kaprislerimi ceken adam gitti okuz geldi. bu arada konuyu kv icin acmistim ama suanda esime sinirim kv olayini bastirdi.
ben olsam ne yapardım diye düşündüm
kv in tembel olduğunu bile bile üstelik benim ailem gelecekse
kendimi hiç de riske atmaz yemeğimi yapardım
artı eşimle hiç gerginlik yaşamazdım

siz hala iş yapmayan kadına iş yaptırma derdindesiniz
konunuzu okuyorum kaç gündür yazamadım
çocuğunuzun hijyeni en ama en önemli şey
insan illa evde oturandan bişey bekliyor (bu kv kendi annen veya başkası olsa da değişmez)
ama bak misafir geleceği gün boşu boşuna stres olmuşsun

kimkatiliyorust: 39562686 .!.:
Kayinvalidenle ayni sehirde olsan kayinvalidenim bu davranislarina surekli maruz kaliyor olsan bastan sonuna kadar haklisin... haksiz oldugun nokta ise o kadin misafir baska sehirden gelmis 1 yada 2 hafta kalip gidecek... 1- 2 hafta disini sikabilirsin... oyle bi anlatiyorsun sunu yapmiyo bunu yapmiyo... kadin misafir... bak vurguluyorum surekli sizinle yasasa haklisin ama misafir... bence kendini bu kdr doldurma... 2 hafta katlanicam sonra gidecek diye düşün... bunu esinin hatrina yap... sonucta o senin annenle ayni sehirde yasiyo... sen anneni her gun surekli gorurken esin yilin belli zamanlari belli gunlerde goruyo. Sirf bunun icin bile esinin yaninda soylenme kayinvalidene guler yuz goster ve kadini kendi evine yolcu et... sabir gostermelisin
Bende size katiliyorum.Biraz sabrederek asilabilecek bi durum.Devamli kalsa sorun evwt ama gidecek ve onu dusunup kendinizi teselli edin.Malesef her ailede bu benzeri tipler var.Biraz dusunceli olsa zaten yemegi pisirir gelini icin olmasa bile oglu icin yapar.Cunku her evlat annesinin yemegini ozler.Sizde gelip sofra kurar kaldirir isinize bakarsiniz ama demekki tatile geldim gibi dusunuyo demekki.Sofrada ham 1 tabak fazla ha bir tabak eksik fark etmesin.Esinizde bunlari gorup daha mutlu olur emin olur.

Kızı konusunda çok pinpiriklidir. Benden çok o söylendi. Ama benimle ilgili gerekli hassasiyeti göstermiyor.
bence o burada olduğu sürede kızınızı annenize bıraın sonra karnınız doyurup eve gelin kızınızla hemde bebeğinizin düzeni boulmaz okurken ben sinir oldum benim başımdada benzer bir manzara var allah vicdan versin onlara ne diyim.

Bu arada çok enteresan bir şey daha var.
Eşimin kardeşi 7-8 ay önce evlendi. Eşi çok tatlı bir kız. Gerçekten çok sevdim. Yaşıtız çok iyi anlaştık. Onlar kv ile aynı şehirde oturuyorlar. eltim çok seviyor kvmi. Ne zmn konuşsak öve öve bitiremiyor. Kv de eltimi çok seviyor. Buraya geldiğinde 1 sn ağzından düşürmez öbür gelinini. Banada sürekli onun adıyla hitap eder yanlışlıkla oldu der. Aynı şehirde yaşıyolar, haftada 1 yada 2 hafta 1 görüşüyolar. Eltim bahsederken ondan başka bir kadından bahseder gibi bahsediyor. Acaba bendemi bir sorun var arkadaşlar. Çünkü benim problemim düğünüm olduğu gün başladı 3.5 yıldır sürüyor.
YOK SENDE SORUN CANIM benimde teyzee kayınvalidesi kök söktürür çocuklarnı aşağılar ama teyzemin eşi ensesine vur ekmeğini al gık demez ama bir abisi var eşine laf söyletmez o ve çocukları hep sayılır ama teyzem aşağılanır üstüne birde annesi tüm işlerini onalra gördürür diğer gelin el üstünde tamammen eş ile alakalı bence.

X