Kayınvaldeme not yazdım vereyımmı

Tamam her cocuk farklı ama herkesin cocukla iletişimi de farklıdır..

Kadın elbet cocugun dilinden anlayacaktır.ilk kez bebek görmedi ya.

Reactions: Be1
Yabancı birine bırakmıyorsunuz babaannesi sonuçta. Sizinki de bebek saati gelince besler altını temizler uyutur. Konuşarak da halledebilirsiniz. Çok sıkışırsa da bir telefona bakar.

Evlendogınde kv esınle ılgılı sana notlar bıraksaydı? Akşam meyve tabagı ıster, her zaman temız camasırı bulunmalı, nevresımı uc gunde bır degısmelı, gece ustune acarsa usutur, gece ustu kontrol edılmelı gıbı gıbı

Ay canım ne özel bilgiler bunlar!! Kadın kesin bilmiyordur nasıl büyüttüyse eşini artık. Bebeğin özel bi durumu olur anlarım ama bu saçmalık.. bukadar buldumcuk olmayın.

Sadece uzerinin ortulmesini kismini soyle bence..

Ver bence okuma yazmasi vardır inşallah benim kv yokta versemde nafile

bence verme. direkt söyle huyunu suyunu. hatta anne unutursan saatlerini istersen yazayım de tatlı tatlı.

Canım kaç cc mama yıyeceği dışındaki şeyler, senin bebeğine özgü değil ki. Bütün bebeklerde olan şeyler.
Ben olsam bozulmazdım ama gülerdim :)
Bence gerek yok, yıne de sen bilirsin.

ben işe başlarken anneme bırakmıştım, anneme bile tuhaf gelmişti ama napim bi düzeni var öyle gitsin diye yapmıştım.

rahat edecekse için ver. Ha ben olsam vermem, sonuçta kaç cc mama yiyeceği dışındaki bilgileri herkes bilir, hele ki annelerimiz yani. Bana böyle bir not verilse içimden dalga geçerim ama yeni anne titizleniyor olabilir derim.

Mama miktarını ve üzerine örtü ortulmemesini sözlü olarak söyleyin. Gerisi zaten her bebekte olan şeyler .

Bunlari sozlu söyleyebilirsiniz!!
Bende sandım ki Kaç cc suya kaç ölçek mama atacağınızı yazdınız

O bebegin üstü muhakkak kapatılır çünkü uykuda boğulmaya inanmıyor eskiler. İşin acil değilse gitme bence.

Bence not yazmak yerine konuşun yoksa kırılır yada yanlış anlar. En güzeli söylemek. Notu eline verince ben bebek bakmayı bilmiyormuyum diyebilir. Ayıp olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…