• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldeme not yazdım vereyımmı

Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı

Bunları konuşamadığın Kv ye çocuğu bırakıp not vermek olmaz

Ağlarsa aç mızırdarsa uykusu var yiyince hoplatılırsa kusar vs çok gereksiz tabi yüzde 99 böyle olur zaten

Bebek ya açtır ya uykusu gelmiştir ya altı pistir ya da bakanı veya yerini yabancılaşmıştır

Son düzenleme:
Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı

Bence bunları yazmayın komik duruma düşersiniz. Bunları anne olmayanlar dahi bilir. Hadi bi ilaç kullansa çocuk, şu saatte bu ilacı şu kadar içecek deseniz neyse de... Bana biri böyle not yazıp verse bir şeyler derim de gücenirsiniz. :ıslık:

• Beğen
Reactions: Be1
Bence bunları yazmayın komik duruma düşersiniz. Bunları anne olmayanlar dahi bilir. Hadi bi ilaç kullansa çocuk, şu saatte bu ilacı şu kadar içecek deseniz neyse de... Bana biri böyle not yazıp verse bir şeyler derim de gücenirsiniz. :ıslık:
Yok gücenmem Saygı duyarım önemlı degıl

Kv sizin eşinizi büyütmüş, bir kaç saatliğine çocuğunuza mı bakamayacak? Kaç cc süt vereceğini soylemeniz yeterli . Bu not karşı tarafı cidden sinir edebilir.

Not mu bırakmak? Biraz abartmışsınız herkes anne herkesin vicdanı aklı var kayınvaliden kaç çocuk büyütmüştür biraz saygı duysan tecrübelerine.bu kadar not bırakacak kadar pimpirikliysen gittiğin yere bebeğini de götür madem kaynanaya bırakma

• Beğen
Bn bir sakınca görmedim sonuçta ilk defa çocuğundan ayrılan pinpirikli bir annemiz var ne güzel işte bnce KV de buna güler geçer anlattığımız gibi biriyse bn kötü birşey görmedim :KK15:

• Beğen
Kaynananın çocuğunuza iyi bakacağından şüpheniz varsa neden onun yetiştirdiği adamı kendine koca olarak seçtin?

Hadi mama için cc, saat anladım da uyanıkken örtü olmasın, hoplatılırsa kusar vb. şeyler ben olsaydım sinirimi bozardı.

Bence ayıp olur.

Yahu kadın babannesi çocuğun yabancı biri değil ki..elinden gelen en iyi şekilde bakar zaten..bu kadar aklınız kalacaksa gitmeyin madem..arkadaşınızı siz doğurtmayacaksınız ya :) Allah sağlıkla büyütsün bebeğinizi :nazar:

Bebeğinizi bu kadar el bebek gül bebek büyütmeyin bence
Varsın uyansın varsın kussun
Her kadın besledikten sonra hoplatılmayacağını bilir zaten
Uyutmak için de yöntemleri vardır bir defa ayakta sallamakla bebek alışmaz merak etme
Üstünü örtmeden utumayı seviyo anne örterseniz çabuk uyanır gibi bebeğinize özel huyları sözlü olarak belirtmeniz yeterli
Başedemezse sizi arıycaktır zaten
Notu kesinlikle vermeyin çok onur kırıcı bence

Birkac saat icin not gereksiz bence kv alinabilir.. Yuzune karsi belirtin, olmadi telefon acar sonrasinda bir daha hatirlatirsiniz

• Beğen
Bi kac saate not yazmak abarti degil mi..
Yazdiklarini soylesen daha mantikli.

• Beğen
Back