Tmm vermıyorum soylerım yavaş yavas gece gece çok güldüm yA hem kendıme hep tepkılereO notu bana versen ben senin çocuğuna bakmazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm vermıyorum soylerım yavaş yavas gece gece çok güldüm yA hem kendıme hep tepkılereO notu bana versen ben senin çocuğuna bakmazdım
Bak hala yavaş yavaş diyorTmm vermıyorum soylerım yavaş yavas gece gece çok güldüm yA hem kendıme hep tepkılere
Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Hastaneye gıdıcem arkadasım Doğu. Yapıyor götüremem öyle ortama görüntülü ararım napım
Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Yok gücenmem Saygı duyarım önemlı degılBence bunları yazmayın komik duruma düşersiniz. Bunları anne olmayanlar dahi bilir. Hadi bi ilaç kullansa çocuk, şu saatte bu ilacı şu kadar içecek deseniz neyse de... Bana biri böyle not yazıp verse bir şeyler derim de gücenirsiniz.
Kv sizin eşinizi büyütmüş, bir kaç saatliğine çocuğunuza mı bakamayacak? Kaç cc süt vereceğini soylemeniz yeterli . Bu not karşı tarafı cidden sinir edebilir.Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Nerden bılebılrdım sectıgımde kayınvaldeme tanımıyordumKaynananın çocuğunuza iyi bakacağından şüpheniz varsa neden onun yetiştirdiği adamı kendine koca olarak seçtin?