• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldeme not yazdım vereyımmı

kayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım
Siz verin içiniz rahatlasın. Uygulayıp uygulamamak onun vicdanı...

Zıbınının içine sıkıştır sürpriz olsun
Hem sen gidince görmüş olur, tepki veremez:KK70:

Yabancı gibi notla torun baktırılır mı hiç yazık kadın alınır.
Söylemek istediklerini söylersin çıkarsin
İhtiyaç olduğunda da araşırsınız olur biter:KK68:

Kaynanayı bırak kendi anneme aynı şeyi yapsam, bi ton azar işitirim. Sen giderken biz dönüyorduk kızım. Güvenmiyorsan hiç bırakma,öle kağıtla yazıyla çocuk bakamam ben, kasma beni der eminim. Hiç hoş değil. Çok kırıcı...

Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı

iyi de bunlar çok özel durumlar değil. hemen her bebekte aynıdır. umarım notu vermemişsinizdir.

kayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım

neden yazdın konuşssan ya?

Tmm hanımlar vermedım sabah esıme okudum güldü bunlarla mı ugrasıyosun sen oturup dedı ıkı saat baktı kv ac mı kızım dedı evet dedım mama ölçüsünü soyledım okadar gectı gıttı yanı

Yahu bebeği verirken dikkat edilmesi gerekenler ne ise söylersin olur biter. Not verirsen sinir bozucu olur.

Şahsen ben kv olsam gelinim bana çocuğunu bırakırken yanında birde elime not tutuşturursa "çocuğun çok kıymetliyse onuda götür bana bırakma "derim...

Bir iki cümle ile dikkat edilmesi gerekenleri söylemek farklı görev verir gibi liste vermek çok farklı...

Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı

Evet bir tek sen annesin ağlarsa aç olduğunu mızıklarsa uykusu olduğunu nasıl acıktığını yedikten sonra hoplatılırsa kusacağını bir tek sen bilirsin kimse bilmez...

Böyle not mu yazılır, eşinle hem fikiriz cidden çok komik...

bunları yazan notu bence verme

• Beğen
Reactions: Be1

Sözlü belirtin bence. Not vermek bilmişlik gibi algılanabilir ayıp olur gibime geliyor birkaç saat için. Bakıcıya not bırakılır da yani babaanneye not bırakmak... ne gerek var? Ayrıca bence okumaz bile onu. Kendi bildiğini yapar, not üzerine hele özellikle yapar. Çocuk büyüten herkes bu dediklerinizi aşağı yukarı bilir zaten ekstra bir şey yazmamışsınız.

Siz bunları deneyimlemişsiniz çok da ciddi şeyler değil maması dışında. O sebeple bırakın babannesi de deneyimlesin tanısın torununu. Not yazma saçma ötesi olur. Mamasını hazırlayıp dolaba koyun yerini gösterirken şukadar saatte 1 acıkıyo dersiniz. 3 4 saat için diğerlerini söylemek gereksiz. Yine de siz bilirsiniz.

Sadece çocuğun huyuna ve düzenine özel bir şey yazsanız amenna da, saçma sapan şeyler yazmışsınız. Yemekten sonra hoplatma falan... İnsanları salak yerine koymaya gerek yok. O kadın sizden daha iyi biliyordur tüm bunları.

Bu yazdığın notu gelinim bana verse kızım bu çocuğun babasını ben doğurdum büyüttüm ilk defa bir çocuğa bakacak değilim birdaha bana çocuğunu bırakma asla istemiyorum derim, ciddiyim

Çocuğun uyku saatini vs yazarsın da bu ne böyle

Devir değişti annem 3 çocuk 5 torun büyüttü hala bize sorar bu nasıl yapılıyor diye. Hiçbi şey olmaz. Anne sen daha iyi bilirsin ama ben yine de yazdım oraya aklına bi şey takılırsa ordan bakarsın diye de geç.

• Beğen
Reactions: Be1
Back