Doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatilirsa kusar mi :)) kayinvaliden amuda diker şimdi onu :))Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Siz 1 gun mu kalmaya gidiyorsunuz bi kac saatliginemi.. yapmayin yahu allahaskina... su notu biri bana verse cok kirilirim yani... solu anlatmak daha mantikli... ayrica mamasini yapip koyun kenera, nasil uyutucagini soyleyin tamam... gerisini kaynaniz halleder tabiki... bakiciya not yazar gibi olur... alti üstü 3 4 saat bakicak kadinKac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Bende sandım tüm gün çalışacaktı konu sahibi?eğer1 kaç saat içindi ise not yazmak çok kırıcı olur diye düşünüyorumSiz 1 gun mu kalmaya gidiyorsunuz bi kac saatliginemi.. yapmayin yahu allahaskina... su notu biri bana verse cok kirilirim yani... solu anlatmak daha mantikli... ayrica mamasini yapip koyun kenera, nasil uyutucagini soyleyin tamam... gerisini kaynaniz halleder tabiki... bakiciya not yazar gibi olur... alti üstü 3 4 saat bakicak kadin
Cok ozur dilerim ama sanki bebek degik de elekteonik bir aletin kullanim klavuzu gibi:)Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Benide henüz ufacık bebekken bırakıp gurbete gitmişler senede 1 ay belki görmüşler belkide hiç görememişler köy yerinde tavuklarla kedilerle büyümüşüz işte hemde ne mama ne başka şeylerle süt vardıysa ne ala yarısı su yarısı süt ..... yoksada unu çalkalayıp içirmişler o zamanlar herhalde annelerimiz not yazmasını bilmiyorlarmışBen öğretmenim haliyle bebeğim sürekli annemde kaynanamda valla bu kadar takıntı hiç yapmadım
Hiç çocuk büyütmedim evli değilim çocuğum yok ama notunuz beni dahi güldürdü. Birkaç saat için fazla evhamlı değil misiniz?Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Tuhaf olur. Notları da kimse okumaz. Her bebeğin huyu farklı ama ihtiyaçları aynıdır ekstra şeyler söylersiniz olur biterkayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım
Anne 3 saatte bir acıkıyor x cc kadar mama hazırla, mızmızlanırsa acıkır. Sen tv aç al ayağına salla tv izlersin bebek de uyur. Üstünü örtme hiç sevmiyor. Bir de kusması var hoplatma. Bitti gitti bunları yazmaya gerekKac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
HIc alıngan degıl ama yuzyıze söylesem bılıyorum deyıp gecıstırmesınfen korktum
aynen o tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?