Aynen şimdiki çocukları saatle yetıştırıyoruz eskıler salmışlar kendı hallerıne büyümüşüzBen yazardım, o da hiç alınmadı. Tecrübeliler ona Bişey diyemem ama her çocuk farklıdır. Siz ne yiyeceğini ne kadar yiyeceğini vs yazın ayıp değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen şimdiki çocukları saatle yetıştırıyoruz eskıler salmışlar kendı hallerıne büyümüşüzBen yazardım, o da hiç alınmadı. Tecrübeliler ona Bişey diyemem ama her çocuk farklıdır. Siz ne yiyeceğini ne kadar yiyeceğini vs yazın ayıp değil.
Hım guzeeelBence konuşun, hatta deyin ki anne sem de benim gibi çocuklarına hassassın biliyorum ondan sana diyim dedim. En azından kadın aa tabi kızım filan deyip dikkat eder bence.
İstemsizce güldüm çok komik zaten anne olan herkes bilir bunları merak etmeyin sadece kaç cc mama vereceğini söylemeniz yeterli benceKac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
[/QUOTE]Ilkini anladimda digerleri ne yahu? Bebeginizi biraktiginiz cocuk buyutmus bir insan kardesiniz degil. Diger yazdiklarinizin hepsini anne olmuyanlarda bilir standard seyler. Bence birakmayin cocugunuzu kvdenize kendiniz bakin.
QUOTE="Be1, post: 52450872, member: 845915"]Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Bende koptum şuan onemlı degıl o an çantasını hazırlarken aklıma geldı annelık işte yazdım huyunu suyunuİstemsizce güldüm çok komik zaten anne olan herkes bilir bunları merak etmeyin sadece kaç cc mama vereceğini söylemeniz yeterli bence
Esinle tekrar kavga sebebi olmasin daBen de gülerek yazdım valla ama içim rahat eşıme vereyım o okusun annesıne yada
Tmm ya herkeste üstüme gelıyor ilk defa anne oldum ne yapımAy yok artık ya! Kocanızı o büyüttü farkında mısınız? Gelinim bana böyle bi şey yapsa bebekle beraber o notu veririm ona. Resmen terbiyesizlik kusura bakmayın!
Bunları tlf söyleyin ,Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Herkes öyle değil tabi, kv çok özenlidir benden iyi bakar desem yeridir. Ama huyunu suyunu bilmiyor ne yer nasıl yer panik olmasın tereddüt etmesin diye yazıyorum işini kolaylaştırıyorum. Ama ayakta sallama yok öyle yapma demem 1gönlüne göre baksın.Aynen şimdiki çocukları saatle yetıştırıyoruz eskıler salmışlar kendı hallerıne büyümüşüz
aynen doğru dıyosun suan gülmekten gözümden yaş geldı esımıde aradım sımdı dedım tıkır tıkır ses gelıyor korktum gelıyormusun güldü oda numaracı dıye en ıyısı notu yırtıp atayımEsinle tekrar kavga sebebi olmasin da
Bence not cok komik,hic cocuk bakmadim ben bile biliyorum beslendikten sonra ziplatilirsa kusacagini:)
Bi de soyleyeyim anneler senin benim bakacagim bebegi ayak parmaklariyla bile 10 kat daha iyi bakarlar
Bu çok ağır oldu amaİsterseniz verin ama nasılsa uygulamayacak :)
Hastaneye gıdıcem arkadasım Doğu. Yapıyor götüremem öyle ortama görüntülü ararım napımnereye gidiyorsan bebegini de gotur rahat edemeyeceksin zaten o notlar nedir yaaaa kiyamam.
Tmm dır aynen öyle oldu ama cıdden bilmeyen bakınca bebekte huzursuz olurKullanım klavuzu gibi olmuş, Büyük anneler zaten torunlarını tanırlar Sözlü olarak ifade edin yeterli bencede