Siz verin içiniz rahatlasın. Uygulayıp uygulamamak onun vicdanı...kayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım
karnini doyur altini degistir cik git get out :)))))Birkaç saatliğine bırakacağınız bebek için nota gerek yok bence.
Içerik ne merak ettim..
Neden yazmak yerine konuşmuyorsunuz ?
Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
kayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım
Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
bunları yazan notu bence vermeKac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Vermedım kısa bı sure baktı sonra eşim iş yerıne götürdü Zaten bu şekılde gectıNe oldu merak ettim. Verdiniz mi?
Siz bunları deneyimlemişsiniz çok da ciddi şeyler değil maması dışında. O sebeple bırakın babannesi de deneyimlesin tanısın torununu. Not yazma saçma ötesi olur. Mamasını hazırlayıp dolaba koyun yerini gösterirken şukadar saatte 1 acıkıyo dersiniz. 3 4 saat için diğerlerini söylemek gereksiz. Yine de siz bilirsiniz.Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Devir değişti annem 3 çocuk 5 torun büyüttü hala bize sorar bu nasıl yapılıyor diye. Hiçbi şey olmaz. Anne sen daha iyi bilirsin ama ben yine de yazdım oraya aklına bi şey takılırsa ordan bakarsın diye de geç.kayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?