- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
Şu an konuşulan konuda pek yorum yapmak istemiyorum arkadaşlar doğrusunu söylemiş zaten, arkadaşlar tesettür için Allah'ın ayeti demiş, açıkçası söz konusu ayetin yorumlanışı konusunda alternatif fikirlere sahibim fakat burası yeri değil. Ben başka bir şey söyleyeceğim, önceki konunuzu açalı daha bir ay olmamış. Uzun süreli ve severek ayrılınan eski sevgiliyi unutmak bu kadar sürede neredeyse imkansız. En az iki sene geçmeli iddia ediyorum. Tecrübeyle sabit. Siz unutup yeni bir sayfa açmamışsınız sevgili kardeşim. Bilinçaltına itmişsiniz. Şu an dört dörtlük pürüzsüz bir evlilik hazırlığı yapıyor olsaydınız belki o unutma süresini evlilikten düşebilirdiniz ama bu kadar saçma bir sebepten sular bulanıyorsa, bu sıkıntılar sizi kendi içinize dönmeye zorladığında her olayda pişmanlık duyarsınız. Evlenmese miydim keşke? sorusu çok can acıtır. Diğer konunuza kabul edin bu yorumu. Çok erken çok... Yaramı sarayım unutayım diye girdiğiniz yolda başınıza gelen ilk engele bakın, sizi birey yerine koymayan baskıcı kayınpeder... ve bu daha fragman