Kayınpederim, "gelinliğin türbanlı olacak!" dedi. Fikir istiyorum arkadaşlar..

Ne demek bu ya ?!! bu nasil saygisizliktir yuh artik noluyo bu insanlara, adama bak ya?!!

Sakin kabul etme sakin, bu isler allah icin olur nisanin babasi dedigi icin degil

inanamiyorum yaa cevresi neden kaldiramiyormus? Acik olmanin neresi yanlismis? Ay cildirdim ya boyle insanlarla akraba olacaksin sen simdiden herseyi önce bi kendin tart biç oyle karar ver bu evlilige, ayrica nisanlina da yaziklar olsunki gelip babasinin sana bunlari soylemesine izin veriyor

O gelinliği bir kere giyeceksin. Kapalı biri değilsin gelinliğin tesettürlü olması çok saçma ben olsam kabul etmem kayinpederin ölcek yarin öbür gün. Alakasini kesse nolur kesmese nolur.

Orasi ayri bi sacmalik zaten,

Sen hic kapali olup düğünde açılan kiz gordun mu? Ben gormedim görsem böyle sacma bi insanla bi iletisimimde kalmazdi heralde, bastan asagi sacmalik ve komik

ulan sırf elalem ne der diye karısını kızını zorla kapatmaya çalışan erkekler varya bunlardan biride babam.. Allah için dese kapan günahtır kızım zoruma gitmicek.. içki içip bana kapan diyen bi adam. yok akrabalarımız bunu kaldıramaz.. lanet olsun zihniyetinize yaa

arkadaşım da açık eşinin ailesi kapanma talebinde bulundu ama kız şuan için istemediğini söyledi anlayışla karşıladılar
eşinin memleketindekidüğün mevlütlü oldu düğünde başını kapatmasını istediler kızda kapattı zaten kuran okunan yerde kapanmak doğrudur dedi isteyerek yaptı
senin kp iyice saçmalamış zorla baskıyla seni kapatmaya çalışıyor madem düğünden sonra açık halde evine gidemezmişsin sende gitmezsin daha iyi ya
ama şu durumda epey çatışma yaşayacaksın gibi duruyor
burda iş eşine düşüyor aradaki dengeyi sağlayabilir mi bunu bi düşün

O da doğru ama birini zorla kapatmaya çalışmak da neyin nesi?

Baktılar kız güzel iyi hoş ailesi düzgün, bir e daha bulamayız böylesini
O yüzden kapatırız biz bunu nasıl olsa diye yanaşmışlar
Adamı da samimi bulmadım, riyakarlıktan başka birşey değil el alem ne der diyor....
samimi olsa hiç karışmazdı bile neticede ona ne

Gelinlik çok özeldir sonra pişman olursunuz bey kapalı bir bayanım ama hayalim saç yaptırmak resim çekinmekti size belki komik gelir ama hayal işte.:110:Eşim de bir şey demedi saçımı bayan kuaför yaptı bayan fotoğrafçı bulduk çekindik düğünde de tesettürlüydüm istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın

allah icin yapilan biseydir bu.. ne kadar geri kafaliymis kayinpederin itibarını düşünüyo allah biyle emretmis demiyor da.... istemiyorsan sirf kayinpederin icin yapma..umarim dusuncesinin yanlis oldugunun farkina varir..

Baktılar kız güzel iyi hoş ailesi düzgün, bir e daha bulamayız böylesini
O yüzden kapatırız biz bunu nasıl olsa diye yanaşmışlar
Adamı da samimi bulmadım, riyakarlıktan başka birşey değil el alem ne der diyor....
samimi olsa hiç karışmazdı bile neticede ona ne

Nişanlısı da demiyor bunu kp diyor.
Allah akıl fikir versin.

X